Замовити дзвінок
Каталог товарів

Новини - Сторiнка №8

02.05.2019

DP Sanic від Atlas Filtri - високоякісні фільтри для води з антимікробними властивостями.

Відпочили? Саме час відпочити від відпочинку. Кращий спосіб це зробити - трохи попрацювати. Але не тільки робота допоможе прийти до тями після такої кількості вихідних. Вчені говорять, що є засіб краще, щоб відновитися після свят - багато пити! Але не випивати. Пити якомога більше чистої негазованої води. Вона активізує роботу нирок і вимиває з організму шлаки і токсини.

До речі, чисту воду потрібно пити не тільки після свят, а й кожен день, все життя. Вода необхідна нашому організму для нормального функціонування, тому що вода:

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

26.04.2019

Графік роботи на пасхально-травневі свята

РЕЖИМ РОБОТИ
на пасхально-травневі свята

Передсвяткова тиждень підходить до свого завершення, а значить саме час закінчити всі справи і починати відпочивати без відпочинку.

До речі, ми працюємо сьогодні з 8:30 до 17:00 та завтра з 10:00 до 15:00. Якщо є якісь невирішені питання і незавершені справи, то постарайтеся встигнути до нас сьогодні-завтра.

Як ми працюємо в інші дні - дивіться в таблиці.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

24.04.2019

15 фактів про насосну станцію Grundfos Scala2 / Грундфос Скала 2

Факт 1. Повна комплектація.

До складу насосної станції Grundfos Scala2 входять: самовсмоктувальний насос, електродвигун з вбудованим перетворювачем частоти, датчик тиску, панель управління з індикацією помилок, мембранний напірний бак на 0,65 л і зворотні клапани. Все готово до експлуатації.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

18.04.2019

Електронна термоголовка HERZ ETK - економія витрат на опалення і комфорт в будинку.

- Скажи мені що-небудь тепле.
— Ба-та-ре-я.
- Не те! Що-небудь гарне!
- Електронна термостатична головка HERZ ETK.

З такою погодою якось не виходить у нас не говорити з вами про опалення. Де весна? Де тепло? Напевно, в цьому році і хрущі прилетять в пуховиках. Ну а ми скористаємося похолоданням і нагадаємо вам про мегапопулярні і багатофункціональні термоголовки HERZ ETK. В умовах тривалої одеської зими їх вміння економити витрати на опалення до 30% стає особливо актуальним.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

16.04.2019

Що робити, якщо слабкий напір води в квартирі? Повисітельний насос Grundfos UPA!

Х'юстон, у нас проблеми ... з напором води в квартирі.

Знаєте яке питання нам найчастіше задають? Ну ви вже, напевно, здогадалися, що питання це пов'язаний з напором води в квартирі. Таки да, питання «Що робити, якщо у мене в квартирі слабкий напір води?» б'є всі рекорди. З цим питанням до нас приходять дуже часто, а дзвонять і пишуть ще частіше, а все тому що в Одесі проблема недостатності тиску води широкораспространенная. А адже приймати душ під слабкими цівками води - то ще задоволення, не кожен витримає таке випробування. Слабкий набір дійсно дратує, але крім цього, при низькому тиску води ще й виникають труднощі з включенням водонагрівачів (газових або електричних), пральних і посудомийних машин.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

10.04.2019

Клапан для підключення розширювального бака Afriso / Афрізо - важлива дрібниця для системи опалення

Спокій, тільки спокій, друзі!

Вибори-виборами, дебати-дебатами, але ж весна - ідеальний час для монтажу систем опалення. Розкажіть про це своїм клієнтам і потенційним замовникам. Уже досточно тепло, встановлену систему опалення можна протестувати і підкоригувати, якщо щось не так, а ціни на обладнання та монтаж зараз оптимальні. До того ж, можна і зекономити гроші, і зробити все без поспіху, якісно і правильно. А адже правильний монтаж - запорука не тільки затишку і комфорту, а й безпеки будинку і всіх мешканців.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

08.04.2019

Насос для води Grundfos JPA - недорогий поверхневий самовсмоктуючий насос, який впорається з будь-якими завданнями

Ось тільки почнеш відпочивати, а тут бац - і знову понеділок! У вас теж так? Ну нічого, впораємося. Це тільки перші п'ять днів після вихідних важко, потім буде легше. Добре хоч вода в крані є. Це ми до чого ?! А до того що, якщо раптом немає, то у нас є оптимальне рішення для організації системи резервного водопостачання:

НАСОС GRUNDFOS JPA + PM + НАКОПИЧУВАЛЬНА ЄМНІСТЬ

І таки це краще рішення проблеми відключення води в умовах обмеженого бюджету. До речі, насос для води GRUNDFOS JPA не тільки врятує, коли в крані немає води, але і відмінно впорається з іншими завданнями. Якими саме ми зараз і розповімо.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

04.04.2019

Реле тиску Grundfos FF 4-8 - реле для насоса з незалежною настройкою тиску вмикання і тиску вимикання.

Гутен морген, друзі!

Напевно, тільки у нас в країні на питання «Чим зайнятий?» можна почути відповідь: «Та нічим, працюю». Ми от теж вже працюємо, але займатися нічим ніяк не вдається ... і «така дурниця кожен день». Сьогодні перший дзвінок був о 7:10 з дуже важливим питанням: «Чи є у вас реле тиску для насоса, у якого тиск включення і виключення можна налаштовувати незалежно один від одного?». Є! У нас завжди в наявності є GRUNDFOS FF 4-8. Зараз ми і вам про нього нагадаємо.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

02.04.2019

Поверхневий насос для води Grundfos PF - кращий насос для дачі

Понеділок от'юморілі, відсміялися і віджартувався, саме час повертатися до серйозності. І саме час згадати, що вже квітень за вікном. Циркуляційні насоси «впадають в сплячку», а насоси для дачі прокидаються. Минулий сезон показав, що найулюбленіший насос у дачників - маленький та молодецький GRUNDFOS PF. Ми зараз розповімо чому.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

28.03.2019

Мультіфольга Uponor Multi - важливий компонент системи «тепла підлога»

"А ти стелишь під "теплу підлогу" Мультіфольгу Multi Uponor? Ні? Ну і даремно!"

Наш головний експерт по «теплим полам» стверджує, що мультіфольга є важливим компонентом системи «тепла підлога» і без неї ніяк не обійтися. І таки до думки експерта варто прислухатися, тому що кішки, як ніхто інший, люблять «теплі підлоги» і знають в них толк.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

20.03.2019

Uponor Minitec - тепла підлога з мінімальною монтажною висотою.

«Алло, Галочка? Ти зараз помреш! Уявляєш, він всього лише 1 см!»

Так-так, UPONOR MINITEC саме такий! Всього-то 1 см. Такі це революція в світі «теплих підлог»! З ним мрії про «теплом поле» легко втілити в реальність, адже він створений для швидкої реконструкції без зайвого клопоту. MINITEC практично не вимагає підняття рівня підлоги і, до того ж, його можна підключити до вже наявних систем опалення.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI