Замовити дзвінок
Каталог товарів

Електронна термоголовка HERZ ETK - економія витрат на опалення і комфорт в будинку.

18.04.2019
Електронна термоголовка HERZ ETK - економія витрат на опалення і комфорт в будинку.
- Скажи мені що-небудь тепле.
— Ба-та-ре-я.
- Не те! Що-небудь гарне!
- Електронна термостатична головка HERZ ETK.

З такою погодою якось не виходить у нас не говорити з вами про опалення. Де весна? Де тепло? Напевно, в цьому році і хрущі прилетять в пуховиках. Ну а ми скористаємося похолоданням і нагадаємо вам про мегапопулярні і багатофункціональні термоголовки HERZ ETK. В умовах тривалої одеської зими їх вміння економити витрати на опалення до 30% стає особливо актуальним.

Що таке HERZ ETK?


Електронна термостатична головка HERZ ETK - енергозберігаючий радіаторний термостат, який регулює кімнатну температуру за часом. Термоголовка встановлюється безпосередньо на термостатичний клапан і дає можливість інтелектуального регулювання кімнатної температури за часом за допомогою індивідуальної тижневої програми. У будь-який момент можна перейти на ручне управління для установки необхідної температури або в режим комфортної / зниженої температури (вільно задаються користувачем).

ПРИНЦИП РОБОТЫ ТЕРМОГОЛОВКИ ГЕРЦ ETK?


Завдяки попередньо запрограмованим або індивідуальним опалювальним режимам можна встановити бажане комфортне значення температури. Автоматичне регулювання температури повітря в приміщенні відбувається за рахунок інтегрованого приводу, який моментально реагує на будь-які коливання температури навколишнього середовища і регулює кількість теплоносія, що надходитиме в опалювальний прилад, тим самим підвищуючи або зменшуючи його потік тепла в залежності від потреб. Таким чином температура приміщення буде постійно відповідатиме заданому значенню і сприяти економії теплової енергії.

ПЕРЕВАГИ І ОСОБЛИВОСТІ HERZ ETK

  1. Економія витрат на опалення до 30%.
  2. Миттєве реагування на зміну температури в приміщенні.
  3. Можливість програмування, індивідуальна тижнева програма.
  4. Ручний режим зниження або підвищення температури незалежно від програмування.
  5. Блокування налаштувань від дітей.
  6. Невеликі габаритні розміри.
  7. Современный дизайн.
  8. Підходить до всіх поширеним радіаторним термостатичних клапанів Herz з різьбленням підключення М28 х 1,5.
  9. Простота установки - без зливання води або іншого втручання в систему опалення.
  10. Доступна ціна.

ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ ТЕРМОГОЛОВКИ ETK


  • Програмування тижневої програми: можна окремо для кожного дня тижня встановити до 3 опалювальних режимів (7 перемикань). Програмування проводиться на певні дні, причому для інтервалу часу від 00:00 до 23:59 годин потрібно запрограмувати певні значення температури.
  • Функція "відпустку": можливість утримувати постійне значення температури протягом певного періоду часу, наприклад, під час відпустки.
  • Комфортна і знижена температура (вільно задаються користувачем, активуються натисканням кнопки в будь-який час)
  • Захист від дітей.
  • Режим паузи в опаленні: відключення опалення влітку економить ресурс батарей.
  • Автоматичне перемикання між літнім і зимовим часом.
  • Захист від замерзання. 
  • Функція "відкрите вікно": при різкому зниженні температури термоголовка сприймає це як провітрювання і автоматично на певний час регулює температуру в бік зниження.
  • Налаштування Offset-температури: оскільки температура вимірюється на радіаторі, то в будь-якому іншому місці приміщення може бути холодніше або тепліше. Щоб вирівняти цю ситуацію, можна зробити налаштування Offset-температури (зсув температури) в ±3.5 °C.
  • Функція запобігання від вапняного нальоту: один раз в тиждень, в суботу, о 12-00 електронна термоголовка проводить функцію захисту від відкладення солей.
  • Boost-функція: дозволяє провести швидке, короткочасне нагрівання радіатора шляхом відкривання клапана на 5 хвилин. Завдяки цьому відразу відчувається приємне надходження тепла в приміщення.

ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПАРАМЕТРИ:


діапазон регулювання: від 5 °C до 30 °C
зона пропорційності: 0,5 K
Живлення: 2х1,5 V AA, LR6, тривалість роботи близько 3-х років
Макс. споживання струму: 100 mA
Температура навколишнього середовища: від 0 °C до +50 °C
Макс. температура на поверхні: +90 °C (на радиаторі)
Лінійний хід штока: 4,3 мм

Ось і казочці кінець, а хто слухав - молодець! Тепер ви знаєте, що у нас є термоголовки ETK HERZ, які допомагають економити і роблять життя комфортним. Якщо у вас після нашого огляду залишилися питання, питайте - відповімо. А якщо хочете побачити і помацати термоголовку ETK, приходьте до нас:

Одеса, ул. Балківська, 130-А
https://vik-21.com.ua
https://facebook.com/vik21.com.ua/
https://t.me/vik21odessa
+38 (095) 289-17-59

Автор: Редакцiя ВIК-XXI