Замовити дзвінок
Каталог товарів

Що робити, якщо слабкий напір води в квартирі? Повисітельний насос Grundfos UPA!

16.04.2019
Що робити, якщо слабкий напір води в квартирі? Повисітельний насос Grundfos UPA!
Х'юстон, у нас проблеми ... з напором води в квартирі.

Знаєте яке питання нам найчастіше задають? Ну ви вже, напевно, здогадалися, що питання це пов'язаний з напором води в квартирі. Таки да, питання «Що робити, якщо у мене в квартирі слабкий напір води?» б'є всі рекорди. З цим питанням до нас приходять дуже часто, а дзвонять і пишуть ще частіше, а все тому що в Одесі проблема недостатності тиску води широкораспространенная. А адже приймати душ під слабкими цівками води - то ще задоволення, не кожен витримає таке випробування. Слабкий набір дійсно дратує, але крім цього, при низькому тиску води ще й виникають труднощі з включенням водонагрівачів (газових або електричних), пральних і посудомийних машин.

ЩО Ж РОБИТИ, ЯКЩО СЛАБКИЙ НАТИСК В КВАРТИРІ?


Найпростіше рішення для таких випадків - вбудувати в систему компактний насос для підвищення тиску UPA GRUNDFOS. Він допоможе підвищити тиск в системі водопостачання, а для його ефективної роботи цілком достатньо навіть слабкого напору і витрати води. Мінімальний тиск на всмоктуючому патрубку має бути не менше 0,2 бару. А ще насоси UPA практично безшумні, тому ідеально підходять для установки в квартирі. Крім того, їх електрична потужність дуже невелика, значить немає небезпеки перевантаження електропроводки.

ОСОБЛИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ GRUNDFOS UPA


  1. Безшумна робота: електродвигун UPA охолоджується рідиною, що перекачується і не має повітряного вентилятора, тому насос працює безшумно.
  2. Високі експлуатаційні характеристики: унікальна система керамічних підшипників забезпечує насосу UPA неперевершену довговічність і надійність.
  3. Невелика електрична потужність.
  4. Автоматичне включення / вимикання насоса: UPA оснащені вбудованим реле протоки, яке використовується для автоматичного включення / відключення насоса при відкритті крана в точці водорозбору.
  5. Захист від «сухого» ходу: реле протоки відключає насос автоматично, якщо вода перестає надходити.
  6. Компактні габарити і невелика вага: це дозволяє монтувати UPA навіть в умовах обмеженого простору. При монтажі насоса вал повинен розташовуватися горизонтально, а клемна коробка зверху.
  7. Застосовуються як для холодної, так і для гарячої води до температури 95°C.
  8. Можливість підвищення води для декількох точкек одночасно (1-4 крана), що робить UPA придатним для квартир із загальним водопостачанням і для будинків на одну родину.
  9. Доступна ціна.
  10. Сервіс за 24 години.

МОДЕЛЬНИЙ РЯД UPA GRUNDFOS


UPA 15-90. Насос має 2 режими роботи:
  • Ручний: насос примусово працює незалежно від вбудованого датчика протоки.
  • Автоматичний: насос автоматично включається від датчика протоки при витраті води більш 1,5 л / хв і автоматично відключається при зменшенні протоки нижче цього значення. 
UPA 15-120 AUTO. Насос має тільки режим «AUTO». Він автоматично включається від реле протоки при мінімальній витраті 1,7 л / хв. При зменшенні протоки нижче цих значень, насос автоматично відключається.

ТАК НАВІЩО Ж ПОТРІБЕН UPA GRUNDFOS?


Компактний повисітельний насос ГРУНДФОС UPA призначений для підвищення тиску в уже існуючих системах холодного і гарячого водопостачання квартир та приватних будинків. Він допомагає швидко усунути дискомфорт, викликаний слабким напором. В першу чергу UPA використовуються для створення напору перед водонагрівачами (газовими колонками і проточними водонагрівачами), пральними і посудомийними машинами. Також UPA можуть використовуватися для підвищення напору води в душі або в інших точках водорозбору.

До речі, на натиск у ваших сусідів насос UPA GRUNDFOS ніяк не вплине. Він значно підвищить тиск води у вас в квартирі, але при цьому не знизить натиск у найближчих сусідів.

Якщо проблема слабкого напору вам знайома не з чуток, то звертайтеся до нас - допоможемо вирішити максимально ефективно і недорого:

🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI