Замовити дзвінок
Каталог товарів

Новини - Сторiнка №10

15.02.2019

19.02.2019 - Семінар по продукції AFRISO, ESBE, EUROSTER, DUCO, OaseTECH.

Якщо ви любите приємні сюрпризи, то у нас є як раз те, що вам подобається. Вже у вівторок 19-го лютого ми чекаємо вас на оглядовий сюрприз-семінар по продукції AFRISO, ESBE, EUROSTER, DUCO, OaseTECH.

Ну а, якщо ви не любите сюрпризи, то ми вас майже заздалегідь попереджаємо, що у нас 19-го лютого відбудеться семінар, на який ми вас дуже-дуже запрошуємо.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

15.02.2019

Чергова завдання і розіграш на нашій сторінці Facebook

Ну ось і п'я-а-а-а-тниця!

Саме час починати чекати вихідні. Але в очікуванні кращого дуже важливо не пропустити сьогодення. А що тут у нас прямо зараз? Правильно! П'ятничне завдання на нашій сторінці Facebook:

https://facebook.com/179235992407913/posts/849505345380971

Хороших вихідних, друзі!

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

14.02.2019

Триходовий змішувальний клапан HERZ TEPLOMIX - кращий подарунок на День Святого Валентина

Happy Valentine’s Day, друзі!

Ну нарешті то! Нарешті настав цей день - День Святого Маркетолога! Ми всі його так чекали і ось він настав. Підготували подарунки для коханих?
Якщо немає, то ми маємо що вам запропонувати. Так-так, у нас завжди в наявності широкий асортимент найромантичніших подарунків. Наприклад, насоси Grundfos / Грундфос. Не те? Як не те? Коханим же треба дарувати найкраще, а краще насосів Grundfos немає нічого, тому що вони №1 в світі. Ось циркуляційний насос Alpha3 точно краще за будь-які валентинки!
Гаразд, якщо Grundfos / Грундфос не підходить, то у нас є для вас спеціальна пропозиція, від якого ви точно не зможете відмовитися. Продукція HERZ / ГЕРЦ! Вона вся з сердечками, тому що арматура HERZ - це любов. І це просто ідеальний подарунок на 14-е лютого! До речі, особливим попитом сьогодні з ранку користується Триходовий термосмесітельний клапан HERZ TEPLOMIX. А все тому що він просто створений для того, щоб відносини завжди були теплими і без всякого там конденсату і корозії. Навіщо дарувати безглузді подарунки ?! Даруйте подарунки з таємним змістом! Даруйте оригінальні подарунки! Даруйте клапан TEPLOMIX! Ваша друга половинка точно оцінить такий подарунок.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

13.02.2019

Якщо хочете знати як пройшов наш семінар по Uponor / Упонор в Одесі, то вам сюди.

Ой, а що це пролетіло? А це наш вчорашній семінар по продукції Uponor. Наші семінари завжди пролітають непомітно, тому що цікаві, а іноді навіть захоплюючі. Ось вчора, наприклад, ми не просто слухали лекторів, а ще й труби Uponor ламали, а потім одним подихом фена відновлювали, били фітинги молотком (били-били, не розбили), розширювали зону комфорту інструментом Упонор і разом професійно розвивалися.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

11.02.2019

Відбірковий турнір Install Battle 2019 в Одесі: доведи всім, що ти профі і отримай своє місце в фіналі Чемпіонату монтажників в Києві.

Хочеш стати переможцем Install Battle 2019, а заодно і володарем призових 1000 євро? Так? Тоді зроби перший і найважливіший крок до мрії - прийди до нас на Регіональний кваліфікаційний відбір інсталяторів і покажи що ти вмієш. Прийди і доведи всім, що ти профі. Ми допоможемо, підтримаємо і зробимо все можливе, що твої плани реалізувалися. Але пам'ятай головне: все в твоїх руках і тільки в твоїх! А ще в твоєму розпорядженні достатньо часу на підготовку, не гай його даремно. Ми знаємо, ти зможеш!

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

11.02.2019

Насосна станція Grundfos Hydro Multi-E - інноваційна система підвищення тиску.

Як тиждень почнеш, так його і проведеш. Так давайте почнемо його з кращого! А що може бути краще насосної станції Grundfos / Грундфос? Правильно! Краще насосної станції Grundfos може бути тільки насосна станція Grundfos, наприклад, Hydro Multi-E. Ось з неї-то і почнемо цей тиждень.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

08.02.2019

П'ятничне завдання і розіграш призу на нашій сторінці Facebook

Привіт, п'ятниця! Нарешті ти прийшла!

А у нас знову задачка на нашій сторінці Facebook. Сьогодні шукаємо який бак наповниться першим. Так-так, ми знаємо, що завдання простіше простого, але так хочеться, щоб в розіграші взяли участь всі. До речі, ось пост із завданням і умовами участі в розіграші:

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

08.02.2019

12.02.2019. Семінар по продукції Uponor / Упонор «Сучасні інженерні рішення».

Друзі!

Китайська мудрість говорить: «Не бійся, що не знаєш. Бійся, що ні вчишся ». Чи згодні? Тоді вперед! Вчитися, вчитися і ще раз вчитися разом з нами на семінарі «Uponor. Сучасні інженерні рішення».

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

06.02.2019

Програма «Сервіс за 24 години»: ремонт насоса Grundfos / Грундфос за 24 години

Як казав старий одеський кравець Юхим Мойсейович:
- Вам швидко або шоб рукава однакові?

Так ось, фахівці нашого Сервісного центру завжди роблять все і швидко, і «шоб рукава однакові».

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

05.02.2019

Повітрявідвідник Afriso / Афрізо - кращий вибір за доступною ціною. Завжди у нас на складі.

Знаєте легенду про повітрявідвідники AFRISO / АФРІЗО? Ні? Тоді слухайте.

У ті далекі-далекі часи, коли обігрів приміщень проводився просто-напросто багаттям посеред кімнати з системою витяжок-отворів в стелі ....

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

01.02.2019

Звіт по семінару «Радиаторная арматура Herz / Герц»

Знаєте правило 10 000 годин?

Психологи стверджують: щоб досягти успіху в якій-небудь справі, йому потрібно присвятити 10 000 годин. Щоб стати експертом в будь-якому питанні потрібно 10 000 годин наполегливої ​​практики. Всього 10 000 годин відокремлюють будь-якої людини від його мети.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI