Замовити дзвінок
Каталог товарів

Клапан для підключення розширювального бака Afriso / Афрізо - важлива дрібниця для системи опалення

10.04.2019
Клапан для підключення розширювального бака Afriso / Афрізо - важлива дрібниця для системи опалення
Спокій, тільки спокій, друзі!

Вибори-виборами, дебати-дебатами, але ж весна - ідеальний час для монтажу систем опалення. Розкажіть про це своїм клієнтам і потенційним замовникам. Уже досточно тепло, встановлену систему опалення можна протестувати і підкоригувати, якщо щось не так, а ціни на обладнання та монтаж зараз оптимальні. До того ж, можна і зекономити гроші, і зробити все без поспіху, якісно і правильно. А адже правильний монтаж - запорука не тільки затишку і комфорту, а й безпеки будинку і всіх мешканців.

Безпека системи опалення в чому залежить і від якості обладнання, арматури, матеріалів. Їх підбору потрібно приділити особливу увагу, тому що незначні компонентів в системі опалення немає. Кожен елемент системи має своє завдання, від надійності виконання якої, залежить робота всієї системи.

Ось візьмемо, наприклад, клапан для підключення розширювального бака AFRISO / АФРІЗО. Дрібні гроші? Так! Але ця дрібниця забезпечує не тільки зручне і швидке підключення розширювального бака, а й його подальшу безпечну експлуатацію і зручне обслуговування.

Для чого потрібен клапан для підключення розширювального бака AFRISO?


Клапан для підключення розширювального бака Afriso, звичайно ж, використовується для підключення розширювального бака, але цим його функціонал не обмежується. Розширювальному баку системи закритого типу обов'язково потрібен клапан, який буде відкриватися при створенні надлишкового тиску в системі опалення, щоб пропустити зайвий обсяг розширився від нагрівання води всередину бака. Клапан Afriso прекрасно справляється з цим завданням. Клапан Африкою монтується на вході води в мембранний розширювальний бак.

Що входить до складу клапана AFRISO?


A. Ревізійний клапан

B. Зливний клапан

C. Запірний клапан з кришкою і пломбою

D. Швидкозйомна з'єднання

Якими перевагами володіє клапан для підключення розширювального бака AFRISO / АФРИЗО?


  1. Повне виключення можливості випадкових закриттів, завдяки кришці і пломбі запірного клапана.
  2. Наявність зливного крана дає можливість в будь-який момент регулювати обсяг рідини в баку.
  3. Можливість підключення розширювального бака в найкоротші терміни завдяки Сполуки швидко.
  4. Запірний і зливний клапани дозволяють швидко відключати розширювальний бак під час його огляду або технічного обслуговування, без необхідності спустошення всієї системи.
  5. Простота, надійність, довговічна робота без поломок, акуратний вигляд, малі розміри.


Технічні характеристики:

  • Максимальний робочий тиск: 10 бар.
  • Максимальна робоча температура: 120°C.
  • Матеріал корпусу: латунь.

Клапан для підключення розширювального бака Afriso вже не перший рік користується мега-популярністю, а все тому що він простий, надійний, зручний, доступний.

На цьому закінчуємо огляд клапана Afriso / Афрізо. Вперед, до нових в̶е̶р̶ш̶и̶н̶а̶м̶ систем опалення! А все, що потрібно для їх організації, ви можете купити у нас, починаючи від котла і циркуляційного насоса, і закінчуючи клапанами, кульовими кранами та іншими комплектуючими. Комплексні поставки високоякісного обладнання і матеріалів для сиcтем опалення дозволять вам заощадити гроші і час.

🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI