Замовити дзвінок
Каталог товарів

Новини - Сторiнка №6

04.10.2019

Сервісний центр «ВІК-XXI» - офіційний сервісний центр GRUNDFOS / ГРУНДФОС

Чи відчуваєте наближення опалювального сезону? Ми дуже. Особливо по завантаженості нашого Сервісного центру. У нас навіть прикмета є: чим більше заявок на ремонт і обслуговування циркуляційного насосного обладнання GRUNDFOS отримує наш Сервісний центр, тим ближче опалювальний сезон. Таки да, він вже близько. Знаєте, що ще цікаво?

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

02.10.2019

12 фактів про циркуляційний насос GRUNDFOS ALPHA1 L

  1. Більш доступна альтернатива насосів GRUNDFOS ALPHA2 і GRUNDFOS ALPHA3. Alpha1 L - оптимальний вибір з точки зору надійності, енергоефективності та простоти використання.
  2. Універсальний насос для модернізації і заміни, який підходить для 95% котлів, оснащених насосами ГРУНДФОС. Також він добре підходить для заміни старих моделей циркуляційних насосів.
  3. Оснащений найсучаснішими енергоефективним двигуном, який використовує менше енергії для роботи, ніж старі моделі і допомагає знизити експлуатаційні витрати. Коефіцієнт EEI менш 0,23.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

01.10.2019

Акція «Перетворіть покупки на винагороду»: купуй 5 насосів GRUNDFOS ALPHA — отримай толстовку.

ПЕРЕТВОРІТЬ ПОКУПКИ НА ВИНАГОРОДУ

Купуй 5 енергоефективних насосів GRUNDFOS серії ALPHA і отримай подарунок - фірмову толстовку GRUNDFOS. Успей взяти участь в акції, тому що кількість толстовок обмежена.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

23.09.2019

Акція: Купи трубу UPONOR - отримай комбінезон UPONOR.

— Хто візьме квитків пачку, той отримає...
— Водокачку!

А той, хто візьме у нас 600 м високоякісної труби UPONOR Comfort Pipe Plus гарантовано отримає зручний робочий комбінезон UPONOR.
УМОВИ АКЦІЇ:

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

22.09.2019

Швидке професійне балансування системи опалення з GRUNDFOS ALPHA2 і GRUNDFOS ALPHA3

Циркуляційні насоси GRUNDFOS ALPHA2 і ALPHA3, встановлені в систему опалення, дозволяють провести її балансування істотно простіше і швидше в порівнянні з традиційними методами. Взаємодіючи з користувачем через спеціальний додаток для смартфонів і планшетів, насоси можуть проаналізувати гідравлічні характеристики системи і запропонувати рекомендації по налаштуванню запірно-регулюючих клапанів. Така функція істотно спрощує життя і домовласникам, і монтажникам.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

10.09.2019

Насосна установка підвищення тиску GRUNDFOS HYDRO MPC-E - ідеальний вибір для будь-якого об'єкта

Всі знають, що очікування не завжди збігаються з реальністю, але коли мова йде про насосне обладнання GRUNDFOS, то очікування завжди програють реальності в пух і прах. Особливо якщо справа стосується насосних станцій GRUNDFOS HYDRO MPC-E з насосами CRE, CRIE або CRNE. Напевно, тому замовники так люблять ці установки. І ми теж їх за це любимо, а ще й за те, що HYDRO MPC-E - ідеальний вибір для будь-якого об'єкта. Наприклад, для підприємства з вирощування риб осетрових видів і виробництва натуральної чорної ікри.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

19.08.2019

Зняття з виробництва: насоси GRUNDFOS CMV і насосні установки підвищення тиску Hydro Multi-S CMV

— Як ви провели літо?
— Поглядом!

Ну а ми проводжаємо поглядом не тільки літо, а й багатоступінчасті насоси GRUNDFOS CMV, які знімаються з виробництва. Також повністю знімаються з виробництва установки підвищення тиску GRUNDFOS Hydro Multi-S на базі даних насосів.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

15.08.2019

Реле тиску GRUNDFOS FF 4-8 - простий і надійний спосіб автоматичного контролю роботи систем водопостачання.

Реле тиску GRUNDFOS FF 4-8 - однополюсное реле тиску, що налаштується, яке призначене для включення і відключення насосів (або іншого обладнання) за заданим значенням тиску. Тиск включення і тиск виключення налаштовуються окремо за допомогою регулювальних гвинтів. Діапазон регулювання тиску: 0,5 - 8 бар. Налаштований тиск відображається на шкалі.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

05.08.2019

8.08.2019 Семінар «Професійні особливості монтажу систем UPONOR / УПОНОР

«Вчитися, вчитися і ще раз вчитися» знову закликаємо вас ми і запрошуємо на семінар: «ПРОФЕСІЙНІ ОСОБЛИВОСТІ МОНТАЖУ СИСТЕМ UPONOR». По завершенні семінару у всіх учасників буде можливість пройти тестування та отримати Сертифікат UPONOR ACADEMY про проходження навчання, що підтверджує право виконання монтажу систем UPONOR / УПОНОР.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

02.08.2019

GRUNDFOS LIFTAWAY C - установка для перекачування побутових стічних вод, яка може працювати в найважчих умовах.

Як уникнути затоплення GRUNDFOS SOLOLIFT2? У нас є простий спосіб! Якщо потрібно перекачувати господарсько-побутові стічні води (без фекалій) від приміщень, від яких їх не можна направити в каналізацію самопливом, але при цьому є хоч найменша ймовірність затоплення того місця, де планується установка SOLOLIFT2, тоді встановлювати SOLOLIFT2 туди не треба! Краще відмовитися від нього на користь GRUNDFOS LIFTAWAY C з насосом KP. Так, ось так просто вирішується проблема із затопленням SOLOLIFT2. А LIFTAWAY C ніякі потопи і повені не страшні, між іншим!

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

30.07.2019

Новий Grundfos JP - простий, надійний, недорогий поверхневий самовсмоктуючий насос для водопостачання.

Ви запитували, хотіли, чекали і ми привезли! Новий GRUNDFOS JP - простий, надійний, довговічний, компактний, зручний насос для широкого ряду цілей, таких як водопостачання, підвищення тиску, полив і водовідведення. Цей поверхневий самовсмоктуючий насос ГРУНДФОС дуже швидко завоював Європу, а тепер і у нас є можливість оцінити всі його достоїнства і переваги.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

26.07.2019

Колектор з нержавіючої сталі Uponor Vario S - компактний і надійний вузол для систем радіаторного і підлогового опалення.

Системи підлогового опалення UPONOR / УПОНОР безпечні для здоров'я, зручні й економічні. Вибираючи одну з них, ви отримуєте повністю готове і надійне рішення. Системи «тепла підлога» UPONOR складаються з труб і фітингів виробництва UPONOR, які ідеально поєднуються один з одним. Система поставляється в комплекті з усіма необхідними аксесуарами та інструментами, т. Е. Ви отримуєте повний комплект обладнання та приладдя від одного виробника.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI