Замовити дзвінок
Каталог товарів

Реле тиску Grundfos FF 4-8 - реле для насоса з незалежною настройкою тиску вмикання і тиску вимикання.

04.04.2019
Реле тиску Grundfos FF 4-8 - реле для насоса з незалежною настройкою тиску вмикання і тиску вимикання.
Гутен морген, друзі!

Напевно, тільки у нас в країні на питання «Чим зайнятий?» можна почути відповідь: «Та нічим, працюю». Ми от теж вже працюємо, але займатися нічим ніяк не вдається ... і «така дурниця кожен день». Сьогодні перший дзвінок був о 7:10 з дуже важливим питанням: «Чи є у вас реле тиску для насоса, у якого тиск включення і виключення можна налаштовувати незалежно один від одного?». Є! У нас завжди в наявності є GRUNDFOS FF 4-8. Зараз ми і вам про нього нагадаємо.

Що таке GRUNDFOS FF 4-8?


Реле тиску GRUNDFOS FF 4-8 - настроюється однополюсное реле тиску, яке призначене для включення і відключення насосів (або іншого обладнання) за заданим значенням тиску. Тиск включення і тиск виключення налаштовуються окремо за допомогою регулювальних гвинтів. Діапазон регулювання тиску: 0,5-8 Бар. Налагоджена тиск відображається на шкалі.

Як працює реле FF 4-8?


Реле тиску GRUNDFOS FF 4-8 застосовується для автономної роботи системи водозабезпечення в автоматичному режимі. При падінні встановленої межі тиску на нижній шкалі реле, замикається ланцюг електроживлення, таким чином відбувається включення насоса. Відключення роботи насосного обладнання в системі водопостачання також відбувається автоматично, по досягненню заданого значення тиску на верхній шкалі реле тиску для насоса ГРУНДФОС FF.

Яка область застосування?


Реле тиску GRUNDFOS FF 4-8 універсальні у своєму застосуванні. Вони допомагають автоматизувати різні гідравлічні системи з насосами, воздуходувками і компресорами, шляхом пуску і зупинки цих гідравлічних машин, в залежності від заданого параметра тиску. Реле тиску ГРУНДФОС FF 4-8 можуть використовуватися для контролю і управління тиском рідин і газів в системах трубопроводів, в котлах, резервуарах, в складі систем управління різними процесами, системах охолодження, пневмо- і гідравлічних системах, пристроях для контролю тиску масла, автоматичного перемикання двигунів компресорів і насосів, для управління насосами в системах водопостачання і підвищення тиску.

Якими перевагами володіє реле тиску GRUNDFOS FF 4-8?


  1. Можливість настроійкі як тиску включення, так і тиск виключення.
  2. Точність настройки параметрів.
  3. Підвищена надійність при експлуатації.
  4. Високий ступінь захисту від вологи.
  5. Може працювати як надійний захист від «сухого ходу».
  6. Прозора кришка дозволяє виконати точну настройку з візуальним контролем параметрів.
  7. Може монтуватися в будь-якому зручному положенні.
  8. Висока якість і гарантія від виробника.
  9. Багатофункціональність, широка область застосування.
  10. Простота монтажу та подальшої експлуатації.

Технічні характеристики

  • Діапазон регулювання тиску: 0,5-8 бар.
  • Клас захисту: IP 54.
  • Температура навколишнього середовища: -20С … +70С.
  • Максимальна температура середи в точці відбору тиску: макс. +70С.
  • Ступінь захисту відповідно: с DIN40050 и IEC 144.
  • Найменша різниця тисків: вкл./выкл. 0,3-0,5 Бар.

Ну ось, тепер ви не тільки знаєте, що у нас є реле тиску з незалежною настройкою тиску включення і тиску вимикання, а й переконалися, що GRUNDFOS FF 4-8 - простий і надійний спосіб автоматичного контролю роботи самих різних систем.

І тепер вам нема чого дзвонити нам о 7:00? А якщо є, то дуже просимо дзвонити з 8:30 до 17:30, а писати нам можете в будь-який час.

Де купити реле тиску Grundfos FF 4-8?


Реле тиску ГРУНДФОС FF завжди є у нас на складі в Одесі. Ви можете купити реле FF 4-8 у нас в магазині: Одеса, вул. Балківська, 130а або ж оформити заказ на сайті: https://vik-21.com.ua/ua/catalog/avtomatika/rele_davleniya_grundfos_ff_4_8_day/

Автор: Редакцiя ВIК-XXI