Замовити дзвінок
Каталог товарів

Новини - Сторiнка №9

14.03.2019

20.03.2019 - Практичні заняття з налаштування автоматики UPONOR / УПОНОР

Як стати професіоналом у своїй справі? Без сумніву, необхідно багато вчитися, займатися саморозвитком, відвідувати семінари, читати профільні видання і отримувати нові знання з усіх доступних джерел. Але, на жаль, одних знань недостатньо, тому що:

Теорія – добре, практика – ВСЕ!

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

07.03.2019

Насосна установка Grundfos Scala2 - розумна і інноваційна - ідеальний подарунок на 8 Березня.

А 8 Марта вже завтра!

Про ідеальний букет ми вчора розповіли. Сьогодні ж розповімо про ідеальний подарунок. Ось всі дівчата кажуть, що найкращий подарунок - розумний і інноваційний гаджет: iPhone, Apple Watch, iPad або хоча б AirPods. Але ж все це так банально, правда? У нас є гідна альтернатива!

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

04.03.2019

Відвідники повітря HERZ / ГЕРЦ: характеристики, призначення, принципи роботи.

Зустрічаємо Масляну, друзі!

І ми таки нагадуємо, що млинці бувають різні ... у кого-то на тарілці, у кого-то на штанзі, а у кого-то після кожного слова. І воздухоотводчики теж бувають різні. Одні дійсно повітрявідвідники, а інші тільки так називаються. Одні працюють, а інші тільки вдають.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

25.02.2019

Чому технічне обслуговування насосів Grundfos / Грундфос - це важливо? Відповідаємо на прикладі насосної установки Grundfos Hydro Multi-E.

Таки вихідні - справжній «свято» для нашого Сервісного центру. Шквал дзвінків з проханнями та вимогами негайно приїхати і врятувати, безліч дзвінків за рекомендаціями щодо самостійного ремонту насосного обладнання, десятки питань «де купити запчастини вночі?».

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

22.02.2019

Ось і п'ятниця з логічної задачкою про насоси Grundfos / Грундфос. Відгадаєте?

Ось і п'ятниця!
На старт! Увага! Вихідні!
А на нашій сторінці Facebook чергова п'ятнична завдання. Сьогодні питання про насоси Grundfos / Грундфос. Шукаємо значення циркуляційного насоса Alpha3 Grundfos. Чи зможете відгадати?

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

21.02.2019

Завдання регіональних відбіркових турнірів Install Battle 2019.

А в Одесі тільки і розмов, що про море, весну і відбірковий турнір Install Battle 2019, що наближається:
Дивились відео з завданнями? Ні? Значить саме час подивитися і все запам'ятати.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

20.02.2019

Термосмесітельний клапани HERZ / ГЕРЦ - важлива дрібниця для систем гарячого водопостачання.

Дрібниці потрібні, дрібниці важливі?

Люди, які стверджують, що їх не хвилюють дрібниці життя, мабуть ніколи не спали в спальні з єдиним комаром. Ми ось впевнені, що в житті все дрібниці важливі, але особливо важливі і потрібні ті, які забезпечують комфорт. Наприклад, термосмесітельний клапан - дрібниця, від якої залежить зручність і комфорт користування гарячою водою. Саме ця дрібниця в системі ГВП допомагає уникнути стрибків температури, а разом з тим захищає від опіків і робить користування гарячою водою безпечним і комфортним.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

19.02.2019

Насосна установка підвищення тиску Grundfos CMBE TWIN - краще рішення для водопостачання будинків до 5 поверхів.

Весна все ближче. Ведмеді вже прокинулися в берлогах і садять проліски. З-під ліжок почали боязко з'являтися перші ваги. А у нас в шоу-румі все більше розмов про насоси для водопостачання та насосні станції підвищення тиску.

І таки вже відчувається наближення курортного сезону! Готелі, бази відпочинку, туристичні комплекси, пансіонати і санаторії прокидаються і все частіше звертаються із запитами на модернізацію систем водопостачання. Минулий наш сезон показав, що найбільш затребуваним рішенням для водопостачання санаторно-курортних закладів стала насосна установка GRUNDFOS CMBE TWIN. Саме час згадати що вона собою являє і розповісти про неї тим, кому вона потрібна.

Нижче ми надаємо 15 фактів про GRUNDFOS CMBE TWIN, які пояснять будь-кому, що це найкраще рішення для водопостачання.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI