Замовити дзвінок
Каталог товарів

Мультіфольга Uponor Multi - важливий компонент системи «тепла підлога»

28.03.2019
Мультіфольга Uponor Multi - важливий компонент системи «тепла підлога»
"А ти стелишь під "теплу підлогу" Мультіфольгу Multi Uponor? Ні? Ну і даремно!"

Наш головний експерт по «теплим полам» стверджує, що мультіфольга є важливим компонентом системи «тепла підлога» і без неї ніяк не обійтися. І таки до думки експерта варто прислухатися, тому що кішки, як ніхто інший, люблять «теплі підлоги» і знають в них толк.

Що таке мультіфольга MULTI UPONOR?


Мультіфольга Uponor - багатошаровий звукоізоляційний полімерний матеріал з відображає фольгою для гідроізоляції і поліпшення теплової ізоляції. Має на поверхні розмічальні сітку з кроком 50х50 мм. допустиме навантаження 15кН/м² (1500 кг/м²). Випускається в рулонах, шириною 1 м і довжиною 60 м. Завдяки невеликій вазі і компактності, зручна в транспортуванні і зберіганні.

Навіщо потрібна мультіфольга MULTI?


Мультіфольга Uponor відображає вгору тепло, яке передається по трубах, тим самим запобігаючи поширенню тепла в усі сторони і його поглащение бетоном. Також вона надійно захищає від попадання вологи під ізоляційний шар. Завдяки Мультіфольга знижується час підігріву і підлогу, стаючи поверхнею підігріву, швидко реагує на зміни температурних вимог. Мультіфольга може використовуватися спільно з утеплювачем і посилювати тепловіддачу в напрямку поверхні підлоги.

Які особливості Мультіфольга UPONOR?


Мультіфольга Uponor Multi складається з двох шарів. Перший шар - полімер. Він включає безліч порожнеч, заповнених сухим повітрям. Їх кількість доходить до 10 тис. На кв. м. Такий підхід забезпечує низьку теплопровідність і дозволяє довго підтримувати температуру, витікаючу від теплої підлоги. Крім цього, подушка з повітря забезпечує м'яку основу, на яку зручно робити укладання системи.

Другий шар - алюмінієва фольга. Вона утворює своєрідне дзеркало, що відбиває інфрачервоне випромінювання від труб. Коефіцієнт відображення дорівнює 97%, що практично виключає втрати. Полімерний і алюмінієвий шари утворюють рівну і міцну поверхню.

У чому основні переваги Мультіфольга Uponor?


  1. Має високі показники відображення (97%).
  2. Забезпечує рівномірне нагрівання і теплоізоляцію.
  3. Заощаджує кошти, що витрачаються на оплату рахунків за опалення або електроенергію.
  4. Не утворює волнистости, обволікає труби або кабель, оберігаючи від ушкоджень.
  5. Забезпечує шумоізоляцію і гідроізоляцію.
  6. Витримує великі температури.
  7. Чи не схильна до впливу навколишнього середовища, довговічна.
  8. Зручна і проста в монтажі.
  9. Екологічна і безпечна для здоров'я.
  10. Доступна за ціною.

І таки дійсно, кішечки поганого не порадять! Мультіфольга Multi Uponor - саме те, що треба, щоб знизити тепловтрати до мінімуму. Суцільна економія! Навіть кішці це ясно і зрозуміло.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI