Замовити дзвінок
Каталог товарів

Новини - Сторiнка №7

24.07.2019

Введення в експлуатацію насосів Grundfos Сервісним центром «ВІК-XXI» - гарантія ефективності та надійності

Ви можете купити найякісніше обладнання в світі, але воно може не виправдати ваших очікувань, якщо воно встановлено і запущено неправильно. Грамотний введення в експлуатацію допоможе уникнути цього, а також:

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

18.07.2019

Каналізаційні установки Grundfos Multilift - просте рішення складних задач

Насосні станції GRUNDFOS MULTILIFT призначені для перекачування стічних вод, які знаходяться нижче рівня каналізаційної системи, полегшуючи їх слив в каналізацію. Вони забезпечують просте рішення складних завдань.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

17.07.2019

Як обслужити термостатичні клапани HERZ за допомогою інструменту Changefix / Чейнжфікс?

Чейнжфікс від HERZ - інструмент для заміни термостатичних букс на клапанах ГЕРЦ. Призначений для заміни букс, проведення замірів та прочищення гнізда клапана, що знаходиться під тиском. Завдяки функції замикання води цей інструмент дозволяє змінювати термостатичну буксу, а також чистити ущільнення гнізда клапана на шпинделі в той час, коли система знаходиться під тиском. Немає потреби спустошувати систему опалення від рідини, що в свою чергу дає реальну економію витрат на ремонт і обслуговування системи опалення.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

02.07.2019

Насоси GRUNDFOS NS - доступне рішення для систем водопостачання.

Кажуть, якщо працювати, то робочий день проходить швидше. А ми хочемо додати, що якщо працювати, то і літо проходить дуже швидко. От червень вже пролетів, а ми й не помітили! Але для нас робота - найкращий відпочинок, тому будемо тільки раді, якщо липень і серпень пролетять так само непомітно. А ви?

До речі, про роботу. Сьогодні ми продовжуємо тему насосів для водопостачання GRUNDFOS і розповімо про ще одне доступне рішення для систем водопостачання - насос NS.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

27.06.2019

Насоси відцентрові багатоступінчасті GRUNDFOS CM - максимум можливостей в компактній конструкції.

Як же ж радує, що п'ятниця на цьому тижні рання і вона вже сьогодні. Ну а вже завтра ми будемо на море зміцнювати здоров'я і розхитувати мораль. У суботу та неділю ми теж відпочиваємо, тому у кого є термінові питання, невирішені завдання, розпочаті або незабранние замовлення, робимо все сьогодні і до понеділка відпочиваємо з чистою совістю.

До речі, партія насосів GRUNDFOS SCALA2, яку ми отримали минулого тижня, розлетілася, як гарячі пиріжки від тітки Фані на «Привозі», а попит все також перевищує пропозицію. Ось тому ми хочемо нагадати, що не «скалою єдиною» - у нас завжди є що запропонувати натомість.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

18.06.2019

Насосна установка GRUNDFOS SCALA2 в наявності в обмеженій кількості.

На старт! Увага! GRUNDFOS SCALA2!

Є В ОБМЕЖЕНОМУ КІЛЬКОСТІ У НАС НА СКЛАДІ. Офіційна гарантія. Хто встигне, той і ̶с̶ъ̶е̶с̶т̶ стане їх щасливим володарем. Броні немає.

Ну а поки ви поспішаєте до нас, ми нагадаємо чим так хороша SCALA2, що її всі хочуть. Гарантія 5 років - не єдина її перевага.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

11.06.2019

Насосна установка GRUNDFOS CMBE - постійний натиск води в будинку.

Grundfos CMBE - це насосна установка з вбудованим перетворювачем частоти, завдяки якому забезпечується підтримання постійного тиску в точках водорозбору незалежно від кількості споживачів. При зміні потреби споживання води датчик тиску подає сигнал на перетворювач частоти, який здійснює коригування частоти обертання робочих коліс, якщо це необхідно. Іншими словами, незалежно від того скільки кранів в будинку відкрито одночасно, в кожному крані буде йти вода під однаковим тиском (близько 3 атмосфер).

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

04.06.2019

ТОП-4 побутових дренажних насосів GRUNDFOS / ГРУНДФОС

«Літо, ах літо ...»

Як же ж воно у нас непередбачувано! У суботу приходив покупець за насосом для поливу саду і городу зі словами «дощу немає, все пропало, все пропало». А вчора він же прийшов за дренажним насосом, тому що після недавнього дощу його підвал перетворився на басейн.

Літо воно таке. Ось тому ми завжди рекомендуємо, особливо власникам приватних будинків і дач, готуватися до нього заздалегідь. І не тільки качати прес (ну або дверцята від холодильника), але і продумувати яким чином буде здійснюватися полив саду, городу, газону або що будете робити, якщо, наприклад, потрібно буде відкачати воду з басейну або ж затопленого дощовими та ґрунтовими водами підвалу, перетворився в басейн.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

29.05.2019

Кільцевий водопровід - ефективна профілактика легионелли.

Чи відчуваєте наближення літа? Ми ось відчуваємо за кількістю звернень в наш Сервісний центр GRUNDFOS від готелів, баз відпочинку, пансіонатів. Курортний сезон таки розпочато! Ну а поки хтось відпочиває, ми працюємо і загоряємо тільки по дорозі на роботу.

Так, літо - це здорово, але, між іншим, саме влітку реєструється більшість спалахів легіонельозу - гострої інфекційної хвороби, зумовленої різними видами легионелл. Легіонели вражають легені, центральну нервову систему, органи травлення і створюють сильну інтоксикацію. За статистикою в 12% випадків спостерігається летальний результат. Особливо небезпечна хвороба для людей з ослабленим імунітетом.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

23.05.2019

Дренажна установка для відведення конденсату Grundfos Conlift1 - простий і ефективний спосіб видалення конденсату.

GRUNDFOS CONLIFT1 - дренажна насосна установка, предназначеннную для видалення конденсату від котлів, труб, випарників, систем кондиціонування повітря, систем охолодження і холодильних установок, у випадках, коли конденсат збирається нижче каналізаційного рівня або не може бути відведений в каналізацію самопливом. Для конденсату зі значенням pH вище 2,5.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

08.05.2019

Група безпеки бойлера 5261 CALEFFI - надійний захист водонагрівача

Сезон «давайте після свят» ми вже майже закрили і активно повернулися до роботи. А по тому наскільки гарячими у нас були понеділок і вівторок бачимо, що і ви вже в строю. Залишилося ще 9 травня відпочити і можна буде остаточно повернутися до колишнього режиму роботи.

Ну ось, за життя поговорили, тепер можна переходити і до серйозних питань, наприклад, питань безпеки. Тому що безпека понад усе! Про групу безпеки котла від HERZ / ГЕРЦ ми недавно розповідали. Сьогодні ж хочемо розповісти про Групу безпеки бойлера, а точніше про Запобіжну групу для бойлера з клапаном-відсікачем і контрольованим зворотним клапаном 5261 від CALEFFI. Вона являє собою пристрій, який використовується в сантехнічних системах для захисту накопичувальних водонагрівачів. Це більш надійна і ефективна альтернатива запобіжних клапанів, які зазвичай входять в комплект поставки водонагрівача.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

03.05.2019

Редуктор тиску HERZ / ГЕРЦ - просте і надійне пристрій для захисту систем водопостачання та опалення.

Це був хороший робочий тиждень довжиною в два дня! Про роботу згадали, але не перетрудилися. А ще зрозуміли, що основні причини зриву планів: 1. то одне, 2. то інше, 3. то вихідні.

До речі, щоб вихідні проходили без стресів, високого тиску і гідроударів, то потрібно обов'язково подбати про наявність редуктора тиску в системі. Хто б що не говорив, редуктор хоч і дрібниця, але дуже важлива. Без нього можна, але не потрібно. А без Редуктора тиску HERZ 2 682 ще більше не потрібно! За якістю він не поступається самим європейським конкурентам, а за ціною таки дуже навіть поступається. Він простий, надійний, якісний і відмінно справляється зі своїми функціями.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI