Замовити дзвінок
Каталог товарів

Новий Grundfos JP - простий, надійний, недорогий поверхневий самовсмоктуючий насос для водопостачання.

30.07.2019
Новий Grundfos JP - простий, надійний, недорогий поверхневий самовсмоктуючий насос для водопостачання.

ЕКСКЛЮЗИВНА НОВИНКА
ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ ТА ТІЛЬКИ У НАС

НОВИЙ GRUNDFOS JP

Ви запитували, хотіли, чекали і ми привезли! Новий JP - простий, надійний, довговічний, компактний, зручний насос для широкого ряду цілей, таких як водопостачання, підвищення тиску, полив і водовідведення. Цей поверхневий самовсмоктуючий насос ГРУНДФОС дуже швидко завоював Європу, а тепер і у нас є можливість оцінити всі його достоїнства і переваги.

ЩО ТАКЕ GRUNDFOS JP?

Насос JP - самовсмоктуючий, одноступінчатий, відцентровий насос з осьовим всмоктуючим патрубком і радіальним напірним патрубком для простої адаптації до потреб місцевої трубопровідної мережі. Даний насос має вбудований ежектор з направляючими лопатками, що забезпечує оптимальні характеристики самоусмоктування і підйом з глибини до 8 м.

ЯКА ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ GRUNDFOS JP?

Поверхневі насоси GRUNDFOS JP призначені для систем водопостачання, коли вимагається підвищення тиску або подача води. Вони підходять для широкого спектру завдань, в т.ч. для поливу саду і городу, заповнення та спорожнення баків і резервуарів, водопостачання на дачах і т.п.

З ЯКИХ МАТЕРІАЛІВ ВИКОНАНО НАСОС ГРУНДФОС JP?

Насос для води GRUNDFOS JP має міцну конструкцію і чудові антикорозійні властивості завдяки корпусу з нержавіючої сталі, робочого колеса з композитних матеріалів, плиті-основи насоса з алюмінію і лакофарбового покриття, нанесеному методом електрофорезу.

МОДЕЛЬНИЙ РЯД GRUNDFOS JP

ЯКІ ОСОБЛИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ МАЄ GRUNDFOS JP?

  1. Самовсмоктуючий.
  2. Підйом з глибини до 8 метрів завдяки ежектору.
  3. Спроектовано для тривалої, безперебійної служби протягом тривалого терміну.
  4. Корпус, вал і сполучні штуцери насоса виготовлені з нержавіючої сталі, а робоче колесо з композитного матеріалу, стійкого до корозії.
  5. Стабільність роботи навіть при наявності повітря в рідині.
  6. Міцна конструкція, що забезпечує можливість стаціонарної установки насоса.
  7. Оснащений вбудованою термозахистом, що забезпечує негайне відключення насоса при неприпустимому підвищенні температури. Електродвигун автоматично включається знову після охолодження до нормальної температури.
  8. Електродвигун має повітряне охолодження і оснащений великими шарикоподшипниками з постійною змазкою і ущільненнями, що забезпечує безшумну роботу.
  9. Компактні розміри і зручна форма полегшують використання та переміщення насоса (за допомогою спеціальної ручки, яка кріпиться до насоса).
  10. При комплектації блоками автоматики GRUNDFOS РМ 1 і РМ 2 насос перетворюється в комплектну автоматичну насосну установку водопостачання.
  11. Ідеальний варіант для невеликих систем водопостачання.
  12. Всі насоси ГРУНДФОС JP проходять приймально-здавальні випробування на заводі-виробнику. Додаткові випробування на місці установки не потрібні.
  13. Не потребує технічного обслуговування і періодичної діагностики на всьому терміні служби.
  14. Низька ціна.
  15. Гарантія 2 роки.

Загалом, якщо потрібен надійний, довговічний, високоякісний, але недорогий насос для водопостачання, то GRUNDFOS JP - найкраще рішення. Ми в цьому вже переконалися, а тепер і вас запрошуємо до нас дізнатися новий JP ближче і особисто переконатися, що він прекрасний у всьому. І нехай JP не такий «розумний» як GRUNDFOS SCALA2, але зі своїми завданнями він справляється чудово, а при використанні спільно з блоками автоматики PM1 або PM2 насос JP ефективно працює в автоматичному режимі.

GRUNDFOS JP + GRUNDFOS PM = просте, надійне і зручне рішення для водопостачання в умовах обмеженого бюджету.

———————
Компанія «ВІК-XXI»
Офіційний дистриб'ютор Grundfos
Авторизований сервісний партнер Grundfos
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI