Замовити дзвінок
Каталог товарів

Сервісний центр «ВІК-XXI» - офіційний сервісний центр GRUNDFOS / ГРУНДФОС

04.10.2019
Сервісний центр «ВІК-XXI» - офіційний сервісний центр GRUNDFOS / ГРУНДФОС

Вітаємо, друзі!

Чи відчуваєте наближення опалювального сезону? Ми дуже. Особливо по завантаженості нашого Сервісного центру. У нас навіть прикмета є: чим більше заявок на ремонт і обслуговування циркуляційного насосного обладнання GRUNDFOS отримує наш Сервісний центр ГРУНДФОС, тим ближче опалювальний сезон. Таки да, він вже близько. Знаєте, що ще цікаво? Восени і взимку кількість звернень по циркуляції завжди більше, ніж в іншу пору року. Навесні і влітку заявок на ремонт устаткування для водопостачання більше, ніж взимку і восени. І тільки звернення по каналізації - безперечний лідер всіх сезонів.

До речі, нагадуємо, що Сервісний центр «ВІК-XXI» - офіційний сервісний партнер GRUNDFOS. Висока кваліфікація і великий досвід наших фахівців дозволяють нам здійснювати професійний ремонт і обслуговування насосного обладнання GRUNDFOS відповідно до вимог та рекомендацій заводу-виробника. Ми пропонуємо повний спектр сервісних послуг і гарантуємо їх високу якість.

Телефон «гарячої» лінії: +38 (095) 289-17-17.

ЧОМУ КЛІЄНТИ ВИБИРАЮТЬ НАС?

  • Висока якість сервісних послуг.
  • Ретельно підготовлений персонал з більш ніж 10-річним досвідом.
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта, програми лояльності, бонуси, акції.
  • Великий вибір сервісних послуг.
  • Власний склад оригінальних запчастин і ремкомплектів GRUNDFOS.
  • Ремонт обладнання проводиться за допомогою спеціальних інструментів і випробувальних стендів, сертифікованих ГРУНДФОС.
  • Відновлене обладнання повністю відповідає за своїми характеристиками новому.
  • Відповідальність, оперативність, гарантія.

НАШІ ПОСЛУГИ

  1. ДІАГНОСТИКА: Наші фахівці швидко визначать причину несправності насосного обладнання GRUNDFOS і запропонують оптимальний варіант його відновлення.
  2. ГАРАНТІЙНИЙ РЕМОНТ: Ми безкоштовно відремонтуємо насос ГРУНДФОС або ж замінимо його на новий при наявності гарантійного талона, що підтверджує покупку у офіційного дилера GRUNDFOS і дотриманні гарантійних умов.
  3. НЕГАРАНТІЙНИЙ РЕМОНТ БУДЬ-ЯКОЇ СКЛАДНОСТІ І ВСІХ ВИДІВ: Навіть якщо термін гарантійного обслуговування насоса закінчився, Ви можете розраховувати на якісний і швидкий ремонт за низькою ціною.
  4. ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ: Наші фахівці здійснять перевірку правильності монтажу обладнання, шаф управління, пристроїв автоматики і захисту, перевірять правильність підключення гідравлічних комунікацій, здійснять запуск обладнання і оформлять акт введення в експлуатацію, який забезпечить гарантією на 2 роки. Введення в експлуатацію насосів нашим сервісним центром - гарантія ефективності, надійності і Вашого спокою.
  5. ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ: Регулярне проведення технічного обслуговування насосного обладнання GRUNDFOS збільшить ресурс роботи обладнання і забезпечить постійну працездатність Вашої системи водопідготовки, водопостачання, опалення, каналізації і т.д.
  6. СРОЧНИЙ ВИЇЗД СПЕЦІАЛІСТА НА ОБ'ЄКТ: У разі необхідності наші фахівці готові в будь-який час виїхати на об'єкт для проведення діагностики, обслуговування і ремонту насосного обладнання GRUNDFOS. Ми працюємо по всій Україні.
  7. АУДИТ НАСОСНИХ СИСТЕМ І ПІДГОТОВКА РЕКОМЕНДАЦІЙ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ: Ми проведемо комплекс робіт по аудиту вашої насосної системи, виконаємо необхідні вимірювання параметрів і подальший аналіз даних, в результаті чого ви отримаєте детальний звіт по енергоспоживанню системи і можливостям для енергозбереження.
  8. ПІДБІР І ПРОДАЖ ОРИГІНАЛЬНИХ ЗАПЧАСТИН І РЕМКОМПЛЕКТІВ: У нас ви завжди можете купити оригінальні запчастини GRUNDFOS / ГРУНДФОС для самостійного ремонту і обслуговування устаткування. Наші фахівці допоможуть сформувати сервісні комплекти саме для вашого типу обладнання, що допоможе в разі поломки уникнути простою.

Сервісний центр «ВІК-XXI» - обслуговування і ремонт насосного обладнання GRUNDFOS на високому професійному рівні.

СЕРВИСНЫЙ ЦЕНТР «ВИК-XXI»

🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Залишити заявку на сервіс: https://vik-21.com.ua/servis/

Автор: Редакцiя ВIК-XXI