Замовити дзвінок
Каталог товарів

GRUNDFOS LIFTAWAY C - установка для перекачування побутових стічних вод, яка може працювати в найважчих умовах.

02.08.2019
GRUNDFOS LIFTAWAY C - установка для перекачування побутових стічних вод, яка може працювати в найважчих умовах.

З п'ятницею, друзі!

Відчули наближення осені? Ні? Значить ви вчора не були на пляжі. Вода по-осінньому холодна, так-так, а так хотілося, «щоб літо не закінчувалося»! До речі, сьогодні ж Ільїн день. Наші предки були впевнені, що в цей день краще не купатися у водоймах. Хтось вірив, що з цього моменту в воді з'являється нечиста сила, яка пішла на Івана Купала, а хтось стверджував, що з 2 серпня погода повертає на осінь і вода стає дуже холодною, можна захворіти. Здається, наше море згідно з другим думкою. Серпня прийшов, прощай літо.

Але досить про сумне, розповімо про хороше: про те, як уникнути затоплення GRUNDFOS SOLOLIFT2. А зробити це легко і просто! Якщо потрібно перекачувати господарсько-побутові стічні води (без фекалій) від приміщень, від яких їх не можна направити в каналізацію самопливом, але при цьому є хоч найменша ймовірність затоплення того місця, де планується установка SOLOLIFT2, тоді встановлювати SOLOLIFT2 туди не треба! Краще відмовитися від нього на користь GRUNDFOS LIFTAWAY C з насосом KP. Так, ось так просто вирішується проблема із затопленням SOLOLIFT2. А LIFTAWAY C ніякі потопи і повені не страшні, між іншим!

ЩО ТАКЕ GRUNDFOS LIFTAWAY C?

LIFTAWAY C - накопичувальна ємність для збору побутових стічних вод без фекалій, призначена для монтажу насосу KP 150-A1 або KP 250-A1 і створення компактної підйомної станції для установки нижче рівня каналізації.

ОСНОВНІ ГАЛУЗІ ВИКОРИСТАННЯ

  • Відведення забрудненої води, що утворюється вище або нижче рівня каналізаційної системи, яка не може віддалятися самопливом.
  • Відведення забрудненої води з раковин, мийок, душа, ванних, пральних і посудомийних машин.
  • Ванні кімнати, кухні, стійки в барах або прилавки, пральні, приміщення для дозвілля.
  • Відведення стоків від приміщень, розташованих далеко від каналізаційного стояка.

КОНСТРУКЦІЯ

GRUNDFOS LIFTAWAY має пластмасовий резервуар жорсткої, ударопрочной конструкції. Установка є малогабаритної і може або встановлюватися на підлозі, або монтуватися на стіні. Напірний патрубок для підключення до напірної лінії із зовнішнім діаметром 40 мм (наприклад, до трубопроводу з ПВХ) на вибір замовника може бути зліва чи справа. Резервуар має три бічних входу DN 40 і один верхній вхід DN 40 або 50.

ОБСЯГ ПОСТАВКИ

Комплект обладнання, що поставляється готовий до монтажу насосу KP 150-A1 або KP 250-A1. Попередньо змонтовані всмоктуючий і напірний патрубки, різьбові з'єднання всмоктуючих патрубків закриті заглушками. У комплект поставки входять: зворотний клапан (типу заслінки), гнучкий перехідник з хомутами для кріплення при підключенні напірної лінії, кронштейн з власником поплавкового вимикача, елементи кріплення для монтажу на підлозі або на стіні, гумові ніжки.

ОСОБЛИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ GRUNDFOS LIFTAWAY C

  1. Простота монтажу завдяки наявності напірних патрубків з правого і з лівого боку і попередньо встановленим різьбовим з'єднанням для бічних всмоктуючих патрубків.
  2. Висока якість зовнішніх поверхонь, наявність закритих бічних всмоктуючих патрубків.
  3. Можливість застосування для відводу води з кухонних мийок і колекторних трубопроводів завдяки вертикальному всмоктуючому патрубку DN 40/50.
  4. Можливість підключення до глибоко залягає водостічних магістралей завдяки регульованим рівнем включення насоса.
  5. Система вентиляції резервуара обладнана автоматично закривається пристроєм, що оберігає від переливання. Для контролю рівня використовуються поплавкові вимикачі.
  6. Компактна функціональна конструкція і легко очищається біла поверхня.
  7. Припливна і витяжна вентиляція здійснюються через фільтр з активованим вугіллям. Вентиляційна магістраль може виводитися через кришку за допомогою з'єднувального патрубка ∅ 25 мм.
  8. Підходить для перекачування сірих стічних вод з максимальним розміром частинок 10 мм.
  9. Рівні включення і відключення насоса від 260 мм до 50 мм (при використанні важеля поставляється в комплекті з установкою).
  10. Можливість монтажу як на стіні, так і на підлозі.
  11. Всі установчі матеріали включені: комплект поставки включає все, що необхідно для монтажу насосу.
  12. Об'єм резервуара: 30 л. Обсяг, при якому включається насос: 13 л.

Загалом, якщо ви шукаєте оптимальне рішення для перекачування стічних вод без твердих включень зі стоків в підлозі, умивальників, пральних машин, посудомийних машин і т.п., які не можуть бути підключені безпосередньо до каналізаційної системи через відсутність можливості відведення стічних вод самопливом, то зверніть увагу на GRUNDFOS LIFTAWAY C.

До речі, і LIFTAWAY, і SOLOLIFT2, і MULTILIFT завжди в наявності у нас на складі і наші фахівці завжди готові допомогти зробити правильний вибір:
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI