Замовити дзвінок
Каталог товарів

12 фактів про циркуляційний насос GRUNDFOS ALPHA1 L

02.10.2019
12 фактів про циркуляційний насос GRUNDFOS ALPHA1 L

12 ФАКТІВ ПРО ЦИРКУЛЯЦІЙНИЙ НАСОС GRUNDFOS ALPHA1 L

  1. Більш доступна альтернатива насосів GRUNDFOS ALPHA2 і GRUNDFOS ALPHA3. Alpha1 L - оптимальний вибір з точки зору надійності, енергоефективності та простоти використання.
  2. Універсальний насос для модернізації і заміни, який підходить для 95% котлів, оснащених насосами ГРУНДФОС. Також він добре підходить для заміни старих моделей циркуляційних насосів.
  3. Оснащений найсучаснішими енергоефективним двигуном, який використовує менше енергії для роботи, ніж старі моделі і допомагає знизити експлуатаційні витрати. Коефіцієнт EEI менш 0,23.
  4. Має надійну конструкцію, відрізняється підвищеною зносостійкістю і цілком може вважатися еталоном якості циркуляційних насосів. Зносостійкі керамічні вал і підшипники забезпечують надійну роботу протягом всього терміну служби.
  5. Володіє зручним і зрозумілим у використанні інтерфейсом, який за допомогою світлової індикації відображає можливі режими управління, а також виникають сигнали помилок.
  6. Має різні режими управління, вибір яких залежить від потреб тієї чи іншої системи: 3 режими управління з постійною швидкістю, режим постійного тиску для теплих підлог, режим пропорційного тиску для радіаторних систем. Також варто відзначити ще 1 режим - зовнішнє регулювання за допомогою сигналу PWM (ШІМ).
  7. GRUNDFOS Alpha1 L регулює свою продуктивність по кривій витратно-напірної характеристики обраного режиму, адаптуючись до фактичному навантаженню на систему опалення.
  8. Фронтальне приєднання харчування за допомогою спеціального штекера і перехідників під різні роз'єми (роз'єм TYCO Superseal) забезпечує легку інтеграцію в різні системи циркуляції і легкий монтаж в умовах обмеженого простору.
  9. Насос має надзвичайно низьким рівнем шуму - всього 43 Дб (А), тому його можна сміливо встановлювати і не переживати, що його робота буде доставляти дискомфорт.
  10. Гарантія 5 років.
  11. Бестселер 2018-2019 років.
  12. Завжди є у нас в наявності:

https://vik-21.com.ua/catalog/tsirkulyatsionnye_nasosy_alpha1_l/

———————
Компанія «ВІК-XXI»
Офіційний дистриб'ютор Grundfos
Авторизований сервісний партнер Grundfos
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI