Замовити дзвінок
Каталог товарів

Новини - Сторiнка №5

16.01.2020

22.01 Семінар «Особливості монтажу систем Uponor» і кваліфікаційний тест для монтажників

«Вчитися, вчитися і ще раз вчитися» знову закликаємо вас ми і запрошуємо на семінар: «ОСОБЛИВОСТІ МОНТАЖУ СИСТЕМ UPONOR». По завершенні семінару у всіх учасників буде можливість здати кваліфікаційний тест і отримати Сертифікат UPONOR ACADEMY (за умови успішної здачі).

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

09.01.2020

Купи 5 циркуляційних насосів Grundfos Alpha - отримай фірмову толстовку Grundfos

Ну здрастуй, новий робочий рік!

Нарешті свята позаду, а попереду цікавий рік, насичений інтенсивної і плідною роботою. Бажаємо вам, друзі, досягнення всіх намічених цілей і планів в цьому році. І, до речі, якщо ви запланували собі отримати теплу і якісну фірмову толстовку Grundfos, то нагадуємо, що у нас триває акція:

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

03.01.2020

Відбірковий турнір в Одесі Чемпіонату з монтажу GRUNDFOS | Grundfos Installer Championship 2020

Ми шукаємо НОВОГО ЧЕМПІОНА!

І не просто чемпіона, а чемпіона з монтажу насосного обладнання GRUNDFOS. Того, хто буде представляти Україну на Чемпіонаті світу серед монтажників GRUNDFOS в Мілані навесні 2020 го року. Традиційно Чемпіонат проводиться в два етапи. Відбірковий етап проходить локально в країнах присутності Grundfos для відбору найкращого монтажника, який представить країну на міжнародному етапі. Приз міжнародного етапу за 1-е місце - 10 000 ЄВРО.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

31.12.2019

З новим роком друзі!

З наступаючим Новим роком, друзі!

Нехай 2020 й рік буде сповнений добра, щастя, удачі, нових досягнень і великих успіхів. Нехай він принесе вам якомога більше приводів для радості і нових можливостей. Нехай всі мрії збудуться, а плани з легкістю реалізуються.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

24.12.2019

Графік роботи в новорічні свята

Вітаємо, друзі!

Вже відкрили сезон «Не чіпай, це на Новий рік!»? Якщо так, то значить Новий рік вже близько і саме час завершити незакінчені справи, щоб потім спокійно відпочити. Ми ось працюємо не покладаючи рук і не розгинаючи спин, щоб все встигнути і таки будемо заслужено відпочивати. Коли? Ось вам наш графік роботи на Новорічно-різдвяні свята:

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

17.12.2019

GRUNDFOS SCALA2 - кращий подарунок від Святого Миколая

Вітаємо, друзі!

А ви знаєте, що GRUNDFOS SCALA2 - кращий подарунок «під подушку» від Святого Миколая для тих, хто цінує комфорт і зручність? Адже SCALA2 - це не просто насос! Вона виводить водопостачання на принципово новий рівень комфорту. З нею можна забути про слабкий напір води, тому що SCALA2 забезпечує постійний натиск, навіть якщо ви використовуєте кілька точок водорозбору одночасно.

До речі, ось вам ще 15 «ЗА» за цей подарунок-миколайчик.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

12.12.2019

«ВІК-XXI» - перший і єдиний авторизований Сервісний центр GRUNDFOS / ГРУНДФОС в Одесі

2 тижні тому ми успішно пройшли сертифікацію TÜV і отримали статус авторизованого партнера GRUNDFOS, а це означає, що звертаючись до нас ви завжди отримуєте сервіс, який відповідає міжнародним вимогам якості. Ми довели, що наш Сервісний центр ГРУНДФОС оснащений сучасним обладнанням та інструментами, у нас працюють висококваліфіковані фахівці і ми завжди забезпечуємо найвищий рівень послуг з ремонту та обслуговування насосного обладнання GRUNDFOS.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

15.11.2019

Оновлені циркуляційні насоси GRUNDFOS ALPHA1 L, ALPHA2, ALPHA3: особливості та переваги

Нові GRUNDFOS ALPHA - це лінійка енергоефективних циркуляційних насосів преміум-класу. Вони мають цілий ряд особливостей. У їх конструкції застосовані частотно-регульовані двигуни з немагнітними корозійностійкими керамічними підшипниками і керамічним валом. Застосування таких двигунів дозволяє забезпечити функціонування гідравлічної системи в оптимальному режимі: значно знизити споживання енергії самим насосом, збільшити термін експлуатації як насоса, так і системи в цілому, знизити шум при роботі. Але це далеко не все, що потрібно обов'язково знати про нові GRUNDFOS ALPHA. Про інші особливості розповімо на прикладі кожної моделі.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

06.11.2019

Оновлена ​​Grundfos ALPHA3 вже на складі

Здається одеський листопада зовсім обапрелілся, але сподіваються на те, що за ним піде травень не варто. А ось що точно варто, так це завершити підготовку до опалювального сезону або ж подумати про те, як підвищити ефективність системи опалення та знизити витрати. До речі, оновлені GRUNDFOS ALPHA3 відмінно справляються з останнім і, до того ж, вони вже у нас на складі.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

10.10.2019

18.10.2019 Всеукраїнський тур насосних рішень GRUNDFOS в Одесі

Так-так, друзі, ми знову запрошуємо вас на Всеукраїнський тур насосних рішень GRUNDFOS. Спеціально сконструйований пересувний шоурум з активними стендами, який ви так любите, вже скоро буде у нас. Експозиція, як завжди, буде включати весь спектр насосних рішень - від опалення до водопостачання і каналізації.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

08.10.2019

Новинка 2019: редуктор тиску з промивним фільтром HERZ

Завдяки цьому редуктора можна боротися з високим тиском і забрудненням води в системі водопостачання, використовуючи тільки його. У ньому з'єднуються кращі характеристики обох продуктів - редуктора і фільтра. Редуктор забезпечує надійне зниження тиску в системі, сприяючи тим самим нормальному функціонуванню побутового сантехнічного обладнання, захисту від гідроударів, зниження витрати води.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

07.10.2019

10.10.2019: Чемпіонат-тренінг з налаштування термоголовок HERZ ETK

Запрошуємо вас поєднати приємне з корисним: навчитися робити настроювання електронних термостатичних головок Herz ETK і отримати призи за кращі результати. Все це вас чекає на ЧЕМПІОНАТІ-ТРЕНІНГУ ДЛЯ ІНСТАЛЯТОРІВ ПО HERZ ETK.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI