Замовити дзвінок
Каталог товарів

Новини - Сторiнка №4

07.07.2020

Купуй UPONOR - отримуй призи! Акція «Влуч у десятку» в самому розпалі.

— Я купив нам річний абонемент.
— В KFC?

Скоро і у одеситів буде така можливість, тому що підготовка до відкриття першого в Одесі ресторану цієї американської мережі швидкого харчування йде повним ходом. І ми раді, що для реорганізації системи водопостачання в закладі вибір був зроблений на користь труб і фітингів & nbsp; UPONOR / УПОНОР. До речі, монтажна організація, яка обслуговує даний об'єкт, стала черговим переможцем акції від UPONOR «Влуч у десятку».

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

10.06.2020

Чому варто довірити введення в експлуатацію насосів Grundfos нам? | Авторизований сервісний центр Грундфос Одеса

Як же радує, що літо таки прийшло. А ще радує, що все більше замовників довіряє введення в експлуатацію насосного обладнання GRUNDFOS / ГРУНДФОС нам. Надійний і швидкий запуск ваших насосів - не просто частина комплексу послуг, пропонованого нашим сервісним центром Grundfos. Професійний введення в експлуатацію дозволить запобігти відмові обладнання в результаті помилок при установці, підключенні, налаштування.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

05.06.2020

17 фактів про каналізаційні насосні установки Grundfos Multilift

  1. Насосні станції GRUNDFOS MULTILIFT призначені для перекачування стічних вод (в тому числі з фекаліями), які знаходяться нижче рівня каналізаційної системи, полегшуючи їх слив в каналізацію.
  2. Насосні установки MULTILIFT бувають різного розміру. Для одноквартирних будинків і дач рекомендується використовувати насосні установки MULTILIFT MSS або M. Багатоквартирні будинки і комерційні або громадські будівлі будь-якого роду завжди вимагають наявності системи здвоєних насосів: рекомендується використовувати MULTILIFT MD, MLD або MD1 / MDV.
  3. Є до п'яти розмірів двигуна для кожного розміру резервуара (M, MD, MLD).

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

01.06.2020

Акція від Uponor «Поціль в десятку»

Літо починається з тепла і сонця? Ні! Цього року літо починається з акції для інсталяторів «Поціль в десятку» - на честь десятиліття UPONOR в Україні. Умови акції дуже прості: купуйте продукцію UPONOR, накопичуйте суми покупок, стаєте першими і отримуйте призи.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

13.05.2020

Grundfos Alpha Solar - циркуляційний насос для всіх видів сонячних систем

- Сема! Негайно зніми панамку! Зараз занадто спекотне сонце і нова панамка може вигоріти!

І таки сонце у нас дійсно спекотне і з кожним роком все спекотніше. На жаль, ми не можемо вплинути на це, але, на щастя, ми можемо використовувати сонячну енергію в своїх цілях. Найпростіший спосіб її перетворити - сонячні колектори. Їх використання забезпечує альтернативу традиційному нагрівання води для побутового та промислового споживання. Все більше людей розглядають колектори в якості додаткового джерела енергії для дому та активно застосовують для гарячого водопостачання, опалення, підігріву води для басейнів, обігріву теплиць і т.п.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

14.04.2020

Grundfos JP - недорогий і надійний насос для поливу.

Саме час згадати, що коронавірус-коронавірусів, а попереду дачний сезон, а значить і сезон поливу. В умовах нинішньої посушливої ​​весни дуже важливо подбати про регулярного поливу саду, городу, газону. На жаль, без поливу вже ніяк не обійтися. Полегшити полив, позбавивши від важких відер, допоможе насос для поливу. І у нас таки є, що вам запропонувати! Надійний, недорогий, компактний самовсмоктуючий насос GRUNDFOS JP - саме те, що потрібно для поливу (і не тільки).

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

03.04.2020

Grundfos збільшив гарантійний термін на насоси свердловин SQ / SQE. Тепер гарантія 5 років!

З 1 квітня 2020 року гарантійний термін на свердловинні насоси GRUNDFOS SQ / SQE становить 5 років. А це означає, що тепер, набуваючи у нас насоси SQ / SQE, ви отримуєте не тільки високу якість, надійність, ефективність, але і 5 років спокою. Наш Сервісний центр GRUNDFOS протягом усього гарантійного терміну буде безкоштовно надавати всю необхідну допомогу і підтримку для дотримання гарантійних зобов'язань.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

02.04.2020

Наш Авторизований Сервісний центр Grundfos в Одесі працює в звичайному режимі.

Сервісний центр «ВІК-XXI» - перший і єдиний на Півдні України Авторизований Сервісний центр Grundfos - працює в звичайному режимі і надає весь комплекс послуг в повному обсязі. Ми допоможемо, як і раніше, вирішити будь-яку проблему з насосним обладнанням GRUNDFOS максимально оперативно, якісно і безпечно. Оформити заявку на сервісні послуги ви можете на сайті: https://vik-21.com.ua/ua/servis/ або за телефоном: +38 (048) 788-16-30.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

08.03.2020

З 8 Березня, милі жінки!

Зі святом весни, любі наші жінки!

Нехай життя кожної з вас завжди буде наповнена безмежним щастям, сонячною радістю, яскравими моментами і незабутніми сюрпризами. Нехай мрії збуваються, а проблеми вирішуються самі собою. Нехай поруч завжди буде надійне плече гідного чоловіка, який буде любити, цінувати і на руках носити. Нехай всі близькі і рідні люди завжди будуть здорові. Нехай кожен новий день буде найкращим і залишає тільки приємні спогади.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

04.03.2020

Компанія «ВІК-XXI» - офіційний дилер GRUNDFOS з 15-річним досвідом. Чому клієнти обирають нас?

- Я знову пропустив тренування сьогодні. І так уже 15 років поспіль ...

А ми ось уже 15 років поспіль, без пропусків, продаємо насосне обладнання GRUNDFOS і з року в рік підтверджуємо горде звання офіційного дилера GRUNDFOS. І робимо це завдяки вам, друзі. Ми вдячні всім, хто з нами. Тим, хто з нами всі ці 15 років - за цей час наше партнерство переросло в міцну дружбу. І тим, хто з нами не так давно. Дякую за довіру!

Ну а для тих, хто з нами ще не знайомий, ми прямо зараз розповімо ЧОМУ КЛІЄНТИ ВИБИРАЮТЬ НАС?

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

10.02.2020

«Сервіс за 24 години» - ексклюзивне сервісну пропозицію для наших клієнтів

З понеділком, друзі!
Ось тільки почнеш відпочивати, а тут бац - і знову понеділок! У вас теж так? Тоді ось вам лайфхак від наших сервіс-інженерів: якщо працювати по вихідним, то понеділки вже не так засмучують. Вони це з власного досвіду рекомендують, тому що наш Сервісний центр GRUNDFOS працює і у вихідні, і у свята, і в снігопади, і в зливи, а іноді навіть вночі. Так-так, набуваючи насосне обладнання GRUNDFOS у нас ви отримуєте безперечну перевагу - сервісну підтримку 24/7.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

20.01.2020

Фінал Всеукраїнського Чемпіонату з монтажу Grundfos / Грундфос в Києві

Сьогодні в Києві стартували фінальні змагання Всеукраїнського Чемпіонату з монтажу Grundfos, які проводяться в рамках Всесвітнього Чемпіонату Grundfos.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI