Замовити дзвінок
Каталог товарів

Компанія «ВІК-XXI» - офіційний дилер GRUNDFOS з 15-річним досвідом. Чому клієнти обирають нас?

04.03.2020
Компанія «ВІК-XXI» - офіційний дилер GRUNDFOS з 15-річним досвідом. Чому клієнти обирають нас?

- Я знову пропустив тренування сьогодні. І так уже 15 років поспіль ...

А ми ось уже 15 років поспіль, без пропусків, продаємо насосне обладнання GRUNDFOS і з року в рік підтверджуємо горде звання офіційного дилера GRUNDFOS. І робимо це завдяки вам, друзі. Ми вдячні всім, хто з нами. Тим, хто з нами всі ці 15 років - за цей час наше партнерство переросло в міцну дружбу. І тим, хто з нами не так давно. Дякую за довіру!

Ну а для тих, хто з нами ще не знайомий, ми прямо зараз розповімо ЧОМУ КЛІЄНТИ ВИБИРАЮТЬ НАС?

  1. Великий досвід роботи з насосним обладнанням GRUNDFOS як побутового, так і промислового призначення.
  2. Грамотний підбір обладнання для самих різних сфер: приватна домобудівництво, комерційна нерухомість, промисловість, муніципальний сектор.
  3. Пошук для кожного клієнта найбільш оптимального за ціною і якістю рішення для опалення, циркуляції гарячої води, водопостачання, водовідведення, підвищення тиску, дренажу, пожежогасіння, кондиціювання, водоочищення і т.д.
  4. Консультаційний супровід на всіх етапах, починаючи з проектування насосного обладнання і закінчуючи його обслуговуванням в процесі експлуатації.
  5. Сервісна підтримка 24/7 від нашого Сервісного центру, який є першим і єдиним авторизованим сервісним партнером GRUNDFOS на Півдні України.
  6. Чітке дотримання всіх домовленостей і нерозголошення комерційної інформації.
  7. Повний контроль процесу постачання обладнання з Європи та інформування замовника. Ми приділяємо особливу увагу дотриманню обумовлених термінів поставки.
  8. Безкоштовний введення в експлуатацію обладнання нашим сервісним центром.
  9. Надання офіційної гарантії на все обладнання, що поставляється GRUNDFOS.
  10. Спеціальні умови на обслуговування, ремонт, купівлю запчастин в нашому Сервісному центрі.
  11. Чесна і відкрита цінова політика. Ми завжди намагаємося надати нашим клієнтам мінімальну ціну і пояснюємо чому ціна саме така.
  12. Широкий склад побутового насосного обладнання GRUNDFOS в Одесі. У нас завжди є те, що може знадобитися нашим клієнтам. Якщо немає, то ми привеземо в найкоротші терміни.
  13. Програма «Сервіс за 24 години» - наше ексклюзивне сервісну пропозицію, завдяки якому в разі поломки побутового насоса клієнту достатньо зателефонувати за телефоном «гарячої лінії» нашого Сервісного центру та неполадки будуть усунені протягом 24 годин або ж насос буде замінений на новий.
  14. Регулярне проведення навчальних семінарів, презентацій, майстер-класів для проектувальників, монтажників, партнерів.
  15. Додаткові знижки, спеціальні пропозиції, акції, бонусна програма.

А ще ми завжди раді всіх вас бачити у нас:
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI