Замовити дзвінок
Каталог товарів

Grundfos JP - недорогий і надійний насос для поливу.

14.04.2020
Grundfos JP - недорогий і надійний насос для поливу.

Вітаємо, друзі!

Саме час згадати, що коронавірус-коронавірусів, а попереду дачний сезон, а значить і сезон поливу. В умовах нинішньої посушливої ​​весни дуже важливо подбати про регулярного поливу саду, городу, газону. На жаль, без поливу вже ніяк не обійтися. Полегшити полив, позбавивши від важких відер, допоможе насос для поливу. І у нас таки є, що вам запропонувати! Надійний, недорогий, компактний самовсмоктуючий насос GRUNDFOS JP - саме те, що потрібно для поливу (і не тільки).

15 ФАКТІВ ПРО GRUNDFOS JP, ЯКІ РОЗКАЖУТЬ ПРО НЬОГО ВСЕ:

  1. Самовсмоктуючий насос.
  2. Підйом з глибини до 8 метрів завдяки ежектору.
  3. Спроектовано для тривалої, безперебійної служби протягом тривалого терміну.
  4. Корпус, вал і сполучні штуцери насоса виготовлені з нержавіючої сталі, а робоче колесо з композитного матеріалу, стійкого до корозії.
  5. Стабільність роботи навіть при наявності повітря в рідині.
  6. Міцна конструкція, що забезпечує можливість стаціонарної установки насоса.
  7. Оснащений вбудованою термозахистом, що забезпечує негайне відключення насоса при неприпустимому підвищенні температури. Електродвигун автоматично включається знову після охолодження до нормальної температури.
  8. Електродвигун має повітряне охолодження і оснащений великими шарикоподшипниками з постійною змазкою і ущільненнями, що забезпечує безшумну роботу.
  9. Компактні розміри і зручна форма полегшують використання та переміщення насоса (за допомогою спеціальної ручки, яка кріпиться до насоса).
  10. При комплектації блоками автоматики GRUNDFOS РМ 1 і РМ 2 насос перетворюється в комплектну автоматичну насосну установку водопостачання.
  11. Підходить для широкого спектра задач: водопостачання в приватних будинках, полив саду та городу, заповнення та спорожнення баків і резервуарів, виробничі процеси і т.п.
  12. Всі насоси ГРУНДФОС JP проходять приймально-здавальні випробування на заводі-виробнику. Додаткові випробування на місці установки не потрібні.
  13. Не потребує технічного обслуговування і періодичної діагностики на всьому терміні служби.
  14. Низька ціна.
  15. Гарантія 2 роки.

Отримати консультацію по насосах для поливу GRUNDFOS / ГРУНДФОС у наших фахівців ви завжди можете за телефоном: +38 (048) 788-16-30, а оформити замовлення - на нашому сайті: https://vik-21.com.ua/catalog/nasosy_tsentrobezhnye_samovsasyvayushchie/

———————
Компанія «ВІК-XXI»
Офіційний дистриб'ютор Grundfos
Авторизований сервісний партнер Grundfos
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

P.S. — Моня, синку, якщо ти таки збираєшся одружитися, то зараз дуже вдалий час! Ми можемо нікого не запрошувати на твоє весілля!

Автор: Редакцiя ВIК-XXI