Замовити дзвінок
Каталог товарів

Чому варто довірити введення в експлуатацію насосів Grundfos нам? | Авторизований сервісний центр Грундфос Одеса

10.06.2020
Чому варто довірити введення в експлуатацію насосів Grundfos нам? | Авторизований сервісний центр Грундфос Одеса

Вітаємо, друзі!

Як же радує, що літо таки прийшло. А ще радує, що все більше замовників довіряє введення в експлуатацію насосного обладнання GRUNDFOS / ГРУНДФОС нам. Надійний і швидкий запуск ваших насосів - не просто частина комплексу послуг, пропонованого нашим Сервисным центром Grundfos. Професійний введення в експлуатацію дозволить запобігти відмові обладнання в результаті помилок при установці, підключенні, налаштування.

Залишити заявку на введення в експлуатацію: https://vik-21.com.ua/servis/

ЧОМУ ВАРТО ДОВІРИТИ ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ НАСОСІВ GRUNDFOS НАМ?

Ви можете купити найякісніше обладнання, але воно може не виправдати ваших очікувань, якщо воно встановлено і запущено неправильно. Грамотний введення в експлуатацію допоможе уникнути цього, а також:

  1. Заощадить час і гроші, які можуть бути витрачені на демонтаж несправного насоса, його транспортування в майстерню, діагностику і відновлення.
  2. Дасть гарантію, що обладнання працює з максимальною ефективністю. А це, в свою чергу, дозволить радикально знизити витрати на експлуатацію.
  3. Продовжить гарантійний термін. З дня введення обладнання в експлуатацію сервісним центром GRUNDFOS «ВІК-XXI» встановлюється гарантійний період 2 роки, незалежно від того, коли обладнання було виготовлено і коли придбано замовником.
  4. Позбавить від зайвих переживань з приводу наявності дефектів в новому дорогому обладнанні.
  5. Звільнить від сумнівів з приводу того, чи зможе власний технічний персонал не допустити помилки при першому підключенні обладнання.
  6. Допоможе уникнути ситуації, коли замість урочистого «перерізання стрічки» на запуск об'єкта або закриття актів виконаних робіт доведеться почати шукати з чиєї вини нове обладнання не працює і за чий рахунок воно почне працювати.

ЯК ПРОВОДИТЬСЯ ВВЕДЕННЯ ЕКСПЛУАТАЦІЮ?

Процедура введення в експлантація строго регламентована по стандартам GRUNDFOS. Проводиться повне обстеження насосів і системи в цілому на відповідність вимогам ГРУНДФОС, запуск обладнання та налаштування робочих параметрів. Після закінчення робіт складається стандартний «Акт введення в експлуатацію», що містить повний звіт про параметри устаткування і встановлює гарантійний період 2 роки з моменту введення в експлуатацію.

ВАЖЛИВО!

Обов'язковою умовою надання гарантії на вказане нижче обладнання є введення в експлуатацію Сервісним центром GRUNDFOS / ГРУНДФОС, інакше гарантійні зобов'язання не будуть застосовуватися:

🔹 Насоси серії NK (G, S, F, E), HS (F), KP/LS Paco.
🔹 Насоси серії TP (D, E), NB (G, E), CR (N, I, T, E), MTB, MTR — от 15 кВт включно.
🔹 Насоси серії SE (V, N), SL (V), S (V), DW (K), DP (K) — от 9 кВт включно.
🔹 Насоси серії SP (N, G) — от 7,5 кВт включно.
🔹 Мешалки SMD, SMG, SPR.
🔹 Подрібнювачі CC, SC.
🔹 Станції підвищення тиску Hydro MPC / Multi-E, Hydro MX.

ВВЕДЕННЯ ОБЛАДНАННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ СЕРВІСНИМ ЦЕНТРОМ «ВІК-XXI» - ГАРАНТІЯ ЕФЕКТИВНОСТІ І НАДІЙНОСТІ

Досвідчені інженери нашого Сервісного центру ГРУНДФОС досконально знають обладнання GRUNDFOS, а також мають глибокі знання і багатий досвід в різних областях його застосування. Тому наші фахівці завжди готові швидко і професійно ввести в експлуатацію ваше насосне обладнання.

Не робіть собі нерви - довіртеся професіоналам!

———————
СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР «ВІК-XXI»
Офіційний дистриб'ютор Grundfos
Авторизований сервісний партнер Grundfos
Одеса, вул. Балківська, 130а

https://vik-21.com.ua/
https://facebook.com/vik21.com.ua/
https://instagram.com/vik21_odessa/
https://t.me/vik21odessa
+38 (048) 788-16-30
+38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI