Замовити дзвінок
Каталог товарів

Grundfos Alpha Solar - циркуляційний насос для всіх видів сонячних систем

13.05.2020
Grundfos Alpha Solar - циркуляційний насос для всіх видів сонячних систем

- Сема! Негайно зніми панамку! Зараз занадто спекотне сонце і нова панамка може вигоріти!

І таки сонце у нас дійсно спекотне і з кожним роком все спекотніше. На жаль, ми не можемо вплинути на це, але, на щастя, ми можемо використовувати сонячну енергію в своїх цілях. Найпростіший спосіб її перетворити - сонячні колектори. Їх використання забезпечує альтернативу традиційному нагрівання води для побутового та промислового споживання. Все більше людей розглядають колектори в якості додаткового джерела енергії для дому та активно застосовують для гарячого водопостачання, опалення, підігріву води для басейнів, обігріву теплиць і т.п.

До речі, сьогодні ми хочемо розповісти про насос, який призначений для використання в усіх видах теплових сонячних систем — GRUNDFOS ALPHA SOLAR.

ЩО ТАКЕ GRUNDFOS ALPHA SOLAR?

Циркуляційний насос GRUNDFOS ALPHA SOLAR призначений для забезпечення циркуляції води в системах опалення та ГВП, що працюють з сонячними колекторами. Це енергоефективний насос з ротором, ізольованим від статора герметичній гільзою, т. Е. Насос і електродвигун утворюють єдиний вузол без ущільнень вала, в якому застосовуються лише дві прокладки ущільнювачів. Підшипники ротора змащуються рідиною, що перекачується.

ПРИНЦИП ДІЇ НАСОСА ALPHA SOLAR

Принцип роботи насосів ALPHA SOLAR заснований на підвищенні тиску рідини, що рухається від вхідного патрубка до вихідного. Підвищення тиску відбувається шляхом передачі електромагнітної енергії від обмоток статора електродвигуна на ротор електродвигуна, об'єднаний з робочим колесом через вал. Рідина тече від вхідного патрубка насоса до центру робочого колеса і далі вздовж його лопаток. Під дією відцентрових сил швидкість рідини збільшується, відповідно зростає кінетична енергія, яка перетворюється в тиск на вихідному патрубку. Корпус насоса сконструйований таким чином, що рідина збирається з робочого колеса в напрямку вихідного патрубка насоса.

КОНСТРУКЦІЯ GRUNDFOS ALPHA SOLAR:

  • вал і радіальні підшипники з кераміки;
  • графітовий завзятий підшипник;
  • захисна гільза ротора і фланець підшипника з нержавіючої сталі;
  • робоче колесо з композиту стійкого до корозії.

ОСОБЛИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ НАСОСА ALPHA SOLAR:

  1. Можливість управління через цифровий слабкострумовий сигнал широтно-імпульсної модуляції (ШІМ), який має на увазі, що швидкість обертання насоса залежить від вхідного сигналу сонячного контролера. Швидкість змінюється в залежності від профілю подається сигналу. Це дозволяє максимально ефективно організіровать роботу системи з сонячними колекторами, ніж знижується споживання електроенергії насосом, а також контролювати температуру рідини, що перекачується.
  2. 4 фіксованих швидкості обертання. Якщо відсутня можливість підключення ШІМ-сигналу, ALPHA SOLAR може працювати на будь-який з чотирьох фіксованих швидкостей.
  3. Корпус насоса з чавуну з антикорозійним покриттям, нанесеним методом катафорезу.
  4. Низький EEI (EEI<0,2).
  5. Простий і швидкий монтаж.
  6. Низький рівень шуму.
  7. Ручне розблокування ротора в разі закисания без демонтажу.
  8. Температура довкілля до 70 ° C.
  9. Зручна панель управління, яка показує робочий стан, сигнали несправностей, режими роботи.
  10. У комплект поставки входить: насос ALPHA SOLAR, штекер живлення TE SuperSeal, штекер сигнального кабелю TE Mini Superseal, гумові ущільнювачі.
  11. Не вимагає періодичної діагностики та технічного обслуговування на всьому терміні служби.

Ознайомитися з модельним рядом насосів ГРУНДФОС ALPHA SOLAR вы можете на нашем сайте:
https://vik-21.com.ua/catalog/tsirkulyatsionnye_nasosy_alpha_solar/

І таки нагадуємо, що сонце - вічне джерело безкоштовної і екологічно чистої енергії, а наші фахівці завжди готові допомогти в підборі насосного обладнання для геліосистем. Насоси для сонячних колекторів в наявності і під замовлення:

———————
Компанія «ВІК-XXI»
Офіційний дистриб'ютор Grundfos
Авторизований сервісний партнер Grundfos
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI