Замовити дзвінок
Каталог товарів

«Сервіс за 24 години» - ексклюзивне сервісну пропозицію для наших клієнтів

10.02.2020
«Сервіс за 24 години» - ексклюзивне сервісну пропозицію для наших клієнтів

З понеділком, друзі!

Ось только почнеш відпочіваті, а тут бац - и снова понеділок! У вас теж так? Тоді вісь вам лайфхак від наших сервіс-інженерів: если працювати по віхіднім, то понеділкі Вже не так засмучують. Смороду це з власного досвіду рекомендуються, тому что наш Сервісний центр GRUNDFOS працює и у вихідні, и у свята, и в Снігопади, и в зливи, а іноді даже Вночі. Так-так, набуваючі насосне обладнання GRUNDFOS у нас ви отрімуєте безперечно предпочтение - сервісну підтрімку 24/7.

До речі, нагадуємо, що для побутового насосного обладнання ГРУНДФОС у нас діє ексклюзивна сервісну пропозицію - «Сервіс за 24 години». Завдяки програмі, в разі поломки насоса, достатньо зателефонувати за телефоном «гарячої лінії» нашого Сервісного центру та неполадки будуть усунені протягом 24 годин або ж насос буде замінений на новий.

Які насоси беруть участь в програмі?

Побутові насоси GRUNDFOS для приватних будинків: SOLOLIFT2, UPS, UP, UPA, COMFORT 15-14, ALPHA2, ALPHA2 L, ALPHA1 L, ALPHA3, SCALA2, MQ, JP, Hydrojet JP, JP Booster, JPA,  NS, PF, SB, SBA, UNILIFT KP, UNILIFT CC, KPC, CONLIFT.

Як працює програма «Сервіс за 24 години»?

Перший крок - залишити заявку по телефону «гарячої лінії» або на нашому сайті. Адміністратор Сервісного центру приймає заявку на сервіс і в разі потреби організовує виїзд інженера на об'єкт. Приїхавши на місце інженер Сервісного центру проводить діагностику і визначає чи є випадок гарантійним, оцінює серйозність і причини поломки обладнання. Якщо неполадки невеликі, то вони будуть усунені безпосередньо на місці, а при значних - є два варіанти розвитку подій. Перший: якщо випадок гарантійний, то насос буде замінений на новий відразу ж на місці. Другий варіант: якщо випадок є негарантійним і насос не можна відремонтувати на місці, то наш фахівець забере його в Сервісний центр для подальшого ремонту.

Как оплачивается ремонт насосов GRUNDFOS по программе?

Якщо випадок гарантійний, то всі роботи будуть проведені абсолютно безкоштовно. Якщо ж поломка сталася з вини користувача, то послуги з діагностики та ремонту насоса оплачуються згідно тарифів Сервісного центру.

Доброю робочого тижня! І нехай Ваше насосне обладнання GRUNDFOS завжди працює безвідмовно. Ну а якщо будуть проблеми, то звертайтеся:

СЕРВИСНЫЙ ЦЕНТР «ВИК-XXI»

———————
Офіційний дистриб'ютор Grundfos
Авторизований сервісний партнер Grundfos
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI