Замовити дзвінок
Каталог товарів

Спеціальні ціни на Grundfos Alpha2 L - якісні, але недорогі циркуляційні насоси Грундфос.

16.07.2020
Спеціальні ціни на Grundfos Alpha2 L - якісні, але недорогі циркуляційні насоси Грундфос.

Друзі, саме час «готувати сани»! А ми і супер-ціни на циркуляційні насоси GRUNDFOS ALPHA2 L готові в цьому допомогти. Заодно допоможемо заощадити на насосному обладнанні, але при цьому придбати для своєї системи опалення якісний, надійний, економічний і високоефективний насос. Таки да, Alpha2 L — оптимальний варіант, коли хочеться подешевше, але краще.

ЩО ТАКЕ GRUNDFOS ALPHA2 L?

Бюджетне базове рішення класу енергоефективності «А» для систем опалення, в яких не потрібні просунуті інтелектуальні функції. Підходить для заміни після закінчення їхнього терміну класичних неенергоеффектівних циркуляційних насосів.

КОНСТРУКЦІЯ GRUNDFOS ALPHA2 L

Насоси ГРУНДФОС ALPHA2 L є насосами з ротором, ізольованим від статора герметичній гільзою, тобто насос і електродвигун утворюють єдиний вузол без ущільнень вала, в якому застосовуються лише дві прокладки ущільнювачів. Підшипники змащуються рідиною, що перекачується. Насос оснащений двигуном з постійними магнітами і вбудованою системою регулювання напору, що відповідає за узгодження продуктивності насоса з фактичною потребою системи опалення. Всі деталі циркуляційного насоса Grundfos Alpha2 L виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечують його тривалу і безперебійну роботу:

  • вал і радіальні підшипники з кераміки;
  • графітовий завзятий підшипник;
  • захисна гільза ротора і фланець підшипника з нержавіючої сталі;
  • робоче колесо з композиту стійкого до корозії;
  • корпус насоса з чавуну.

ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ НАСОСА GRUNDFOS ALPHA2 L

Циркуляційний насос ALPHA2 L призначений для циркуляції води в системах опалення, місцевих системах гарячого водопостачання, а також системах холодного водопостачання. Насос підходить для наступних систем:

  • системи опалення «тепла підлога»;
  • однотрубні системи опалення;
  • двотрубні системи опалення;
  • місцеві системи ГВП.

ПЕРЕВАГИ GRUNDFOS ALPHA2 L

  1. Енергоефективність класу «А». Насос GRUNDFOS ALPHA 2 L відрізняється низьким енергоспоживанням в порівнянні зі звичайними циркуляційними насосами. Він споживає на 80% менше електроенергії, ніж циркуляційні насоси класу «D».
  2. Легкість монтажу та підключення. Насос ГРУНДФОС АЛЬФА 2 L легко вбудовується в будь-яку систему, а завдяки вдосконаленому ALPHA-штекера підключення до електромережі відбувається одним натисканням і без використання інструментів. До того ж, із заводськими настройками, як правило, насос можна запускати без будь-яких додаткових налаштувань.
  3. Компактна конструкція. Завдяки своїй інноваційній конструкції ГРУНДФОС ALPHA 2 L є найбільш компактним циркуляційним насосом GRUNDFOS. Електроніка вбудована в корпус насоса, тому його можна монтувати навіть в умовах дуже обмеженого простору. Насос ALPHA2 L більш компактний в порівнянні з будь-яким іншим циркуляційним насосом класу «A» на ринку.
  4. Сім режимів роботи: три постійні швидкості обертання, два режими пропорційного тиску і два режими постійного тиску.
  5. Контроль за роботою насоса. Дисплей, що складається з 7 сегментів, дозволяє легко контролювати роботу насоса.
  6. Проста експлуатація. Перемикання режимів здійснюється натисненням однієї кнопки.
  7. Низький рівень шуму.
  8. Всі насоси GRUNDFOS ALPHA2 L проходять приймально-здавальні випробування на заводі-виробнику. Додаткові випробування на місці установки не потрібні.
  9. Гарантія 5 років.
  10. Спеціальна ціна.

Ну і 11-е, найголовніше, циркуляційні насоси GRUNDFOS ALPHA2 L у нас на складі і активно продаються. Рекомендуємо поквапитися. Оформити замовлення ви можете на нашому сайті, а можете написати нам в будь-який месенджер, зателефонувати або приїхати.

———————
Компанія «ВІК-XXI»
Офіційний дистриб'ютор Grundfos
Авторизований сервісний партнер Grundfos
Одеса, вул. Балківська, 130а

https://vik-21.com.ua/
https://facebook.com/vik21.com.ua/
https://instagram.com/vik21_odessa/
https://t.me/vik21odessa
+38 (048) 788-16-30
+38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI