Замовити дзвінок
Каталог товарів

Новини - Сторiнка №3

29.12.2020

З наступаючим 2021-м роком!

Вже скоро завершиться цей божевільний 2020 й і почнеться новий 2021-й. Бажаємо, щоб він для всіх вас став роком успіху і процвітання. Бажаємо міцного імунітету вам і вашому бізнесу. Бажаємо, щоб нарешті ви могли спокійно планувати і реалізовувати свої плани.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

29.12.2020

Сервісний центр «ВІК-XXI» увійшов в топ-3 найкращих авторизованих сервісних партнерів Grundfos в Східній Європі

Сьогодні ми хочемо подякувати вам за довіру. Подякувати за те, що обираєте нас. Подякувати за те, що ....

СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР «ВИК-XXI» УВІЙШОВ ДО ТОП-3
КРАЩІХ АВТОРИЗОВАНИХ СЕРВІСНИХ ПАРТНЕРОВ GRUNDFOS
В РЕГІОНІ EEWAA
(Східна Європа, Західна Азія, Африка)

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

18.12.2020

З'єднання Uponor Q&E - запорука швидкого і якісного монтажу

Як свідчить одеська мудрість: «Чим ближче Новий рік, тим довше пробки». І з цим не можна не погодитися! Пробки з кожним днем ​​все довше, а до нового 2021-го року залишилося всього 2 тижні. Саме час закінчити всі важливі справи і визначитися з важливими планами на майбутнє. Ну а ми сьогодні хочемо вам нагадати про не менш важливий, про те, що:
З'ЄДНАННЯ UPONOR Q&E — ЗАПОРУКА ШВИДКОГО І ЯКІСНОГО МОНТАЖУ

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

12.11.2020

Що таке аудит насосних систем та навіщо його проводити?

За статистикою майже 20-25% світового споживання електроенергії припадає на насосне обладнання. При цьому, основні статті витрат протягом 10 років експлуатації розподіляються наступним чином: 85% - витрати на електроенергію, 10% - технічне і сервісне обслуговування, 5% - придбання обладнання. На щастя, саме найбільш витратну частину витрат (на електроенергію) можна істотно скоротити. Яким чином? Ми пропонуємо провести аудит Вашої насосної системи!

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

05.11.2020

20 фактів про циркуляційний насос Grundfos Alpha3

Саме час завершити підготовку до опалювального сезону або ж подумати про те, як підвищити ефективність системи опалення та знизити витрати. До речі, з останньою завданням GRUNDFOS ALPHA3 справляється на всі 100%, тому що це інноваційний циркуляційний насос останнього покоління з високим індексом енергоефективності в своєму класі відповідно до стандарту VDE. Він створений для максимальної зручності, комфорту, економії електроенергії і палива. Сумніваєтеся? Тоді ось вам 20 фактів про циркуляційний насос Grundfos Alpha3.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

08.09.2020

10 фактів про розширювальний інструмент Uponor Q&E M18 / Milwaukee

Як сказав хтось мудрий: «Свідомість, одного разу розширене отриманим досвідом, ніколи не звузиться до колишніх розмірів». Ось також і з досвідом використання розширювального інструмента UPONOR Q&E M18. Попрацювавши їм один раз і розширивши свідомість досвідом його застосування, ви вже ніколи на зможете від нього відмовитися. Чому? Ось чому!

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

20.08.2020

Насоси для рециркуляції ГВП Grundfos Alpha2 N - надійне і енергоефективне рішення

У вас теж цього літа замість моря (хоча б Чорного) тільки море роботи? Як там взагалі, хто знає, море тепле? Ми не просто так цікавимося. Досвід минулих років показує, що чим холодніше вода в морі, тим вище попит на насоси для рециркуляції. Чекаємо, готуємось. І сьогодні хочемо вам нагадати, що рециркуляція GRUNDFOS - це не тільки насоси COMFORT. Є й інші варіанти, у виборі яких ми завжди готові допомогти. Наприклад, відмінним рішенням в тих випадках, коли параметрів GRUNDFOS COMFORT недостатньо, є циркуляційні насоси GRUNDFOS ALPHA2 в корпусі з нержавіючої сталі.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

20.08.2020

Циркуляційні насоси Grundfos Alpha: як зробити правильний вибір?

Сезон ниття з приводу спеки вже оголосили відкритим? Саме час! І таки в таку погоду всі думки тільки про відпочинок, але ніяк не про те, що попереду опалювальний сезон. Ось і наші GRUNDFOS ALPHA поки відпочивають, поступившись лідируючі позиції в топі продажів насосного обладнання для водопостачання. Ну а ми активно готуємося до осені і вирішили сьогодні нагадати про те, чим відрізняються моделі циркуляційних насосів серії ALPHA, щоб вам було легше зробити вибір.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

30.07.2020

Сервісний центр «ВІК-XXI» - авторизований сервісний партнер Grundfos / Грундфос

Вітаємо, друзі! Хто рано встає, той ще не у відпустці, так? Ми всі теж поки рано встаємо і вже на роботі, а наш Сервісний центр взагалі працює без відпусток і вихідних, 24/7. До речі, нагадуємо, що: СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР «ВІК-XXI» - ЄДИНИЙ АВТОРИЗОВАНИЙ СЕРВІСНИЙ ПАРТНЕР GRUNDFOS НА ПІВДНІ УКРАЇНИ.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

17.07.2020

20 фактів про нову насосну установку Grundfos Scala1

Новинка 2020 года! Насосна установка Grundfos Scala1 вже скоро в продажу, а у нас вже відкрито передзамовлення на спеціальних умовах. Оформити попереднє замовлення Ви можете на нашому сайті або по +38 (048) 788-16-30. До речі, ми підготували огляд по Grundfos Scala1 і він вже доступний на нашому сайті в розділі «Огляди». А для тих у кого немає часу читати огляд - 20 фактів про цю новинку.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

16.07.2020

Новинка 2020 Grundfos Comfort BDT з цифровим таймером вже в наявності.

Як свідчить стара одеська прислів'я «Не знаєш - мовчи. Знаєш - мовчи », але це точно не про нас. Ми всім, що знаємо завжди ділимося з вами. Ось і зараз поспішаємо вам розповісти, що: новий GRUNDFOS COMFORT BDT з цифровим таймером вже є у нас на складі в обмеженій кількості.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

16.07.2020

Спеціальні ціни на Grundfos Alpha2 L - якісні, але недорогі циркуляційні насоси Грундфос.

Друзі, саме час «готувати сани»! А ми і супер-ціни на циркуляційні насоси GRUNDFOS ALPHA2 L готові в цьому допомогти. Заодно допоможемо заощадити на насосному обладнанні, але при цьому придбати для своєї системи опалення якісний, надійний, економічний і високоефективний насос. Таки да, & nbsp; Alpha2 L - оптимальний варіант, коли хочеться подешевше, але краще.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI