Замовити дзвінок
Каталог товарів

Насосна установка підвищення тиску Grundfos CMBE TWIN - краще рішення для водопостачання будинків до 5 поверхів.

19.02.2019
Насосна установка підвищення тиску Grundfos CMBE TWIN - краще рішення для водопостачання будинків до 5 поверхів.
Весна все ближче. Ведмеді вже прокинулися в берлогах і садять проліски. З-під ліжок почали боязко з'являтися перші ваги. А у нас в шоу-румі все більше розмов про насоси для водопостачання та насосні станції підвищення тиску.

І таки вже відчувається наближення курортного сезону! Готелі, бази відпочинку, туристичні комплекси, пансіонати і санаторії прокидаються і все частіше звертаються із запитами на модернізацію систем водопостачання. Минулий наш сезон показав, що найбільш затребуваним рішенням для водопостачання санаторно-курортних закладів стала насосна установка GRUNDFOS CMBE TWIN. Саме час згадати що вона собою являє і розповісти про неї тим, кому вона потрібна.

15 фактів про GRUNDFOS CMBE TWIN,

які пояснять будь-кому, що це найкраще рішення для водопостачання.


1. Компактна насосна установка підвищення тиску ГРУНДФОС CMBE TWIN, призначена для підвищення тиску в комерційних і приватних будівлях до 5 поверхів. Забезпечує підтримання постійного тиску води при змінному витраті.

2. Оптимальне рішення для: котеджів, багатоквартирних будинків, шкіл, готелів, офісних будівель, лікарень, невеликих підприємств.

3. Насосна станція ГРУНДФОС CMBE TWIN складається з двох одинарних установок підвищення тиску CMBE, підключених паралельно і змонтованих на одній підставі. Спільну роботу насосів CMBE забезпечують вбудовані модулі бездротового зв'язку і спеціальне програмне забезпечення.

4. Установка GRUNDFOS CMBE TWIN забезпечує підтримання постійного тиску завдяки наявності вбудованих частотних перетворювачів, які підтримують постійний тиск шляхом зміни частоти обертання двигунів.

5. Функція Multi-Master і датчик тиску у кожного з насосів забезпечують чергування насосів і рівномірний розподіл часу роботи насосів. Зазвичай в установках підвищення тиску система працює тільки по одному датчику. В такому випадку в зв'язці може бути лише один головний насос або потрібна окрема шафа управління. У CMBE TWIN датчик тиску є у кожного насоса. Це означає, що будь-який з них в будь-який момент може взяти на себе роль головного. Графік роботи насосів визначається системою автоматично.

Насосна установка підвищення тиску Grundfos CMBE TWIN — найкраще рішення для водопостачання будівель до 5 поверхів.

6. Каскадне керування включенням і вимиканням насосів забезпечує автоматичне регулювання продуктивності насосної станції CMBE TWIN в залежності від споживання.

7. Установка підвищення тиску CMBE TWIN оснащена вбудованим захистом від «сухого» ходу. Її наявність має велике значення, оскільки робота без води відноситься до найбільш частих причин виходу насосів з ладу.

8. Установка водопостачання і підвищення тиску GRUNDFOS CMBE TWIN проста в монтажі. Після з'єднання з трубопроводами залишається всього лише підключити установку до електричної розетки, і система почне працювати.

9. Насосна установка CMBE TWIN проста і зручна в експлуатації. Панель управління насоса дозволяє вручну змінювати встановлені значення необхідного тиску. Grundfos Eye на панелі управління служить для відображення робочого статусу насоса. Управляти установкою можна як з лицьової панелі насосів, так і дистанційно - через додаток Grundfos GO Remote. Для дистанційного керування до насоса необхідно підключити модуль зв'язку MI. Значна перевага установки CMBE TWIN для професійного застосування - можливість взаємодіяти з системами диспетчеризації з будь-якого протоколу зв'язку. Це можна реалізувати за допомогою модулів зв'язку CIM, що підтримують потрібний протокол.

10. Для простого монтажу GRUNDFOS CMBE TWIN пропонуються комплекти всмоктуючих / напірних трубопроводів. У комплект входять: кульові клапани, муфти. Приєднання до системи водопостачання - 1½ дюйма, приєднання до всмоктуючого патрубка насоса - 1 або 1¼ дюйма (в залежності від моделі установки).

11. Має компактні габаритні розміри в порівнянні з альтернативними установками.

12. Конструкція з нержавіючої сталі забезпечує надійну, довговічну і ефективну роботу насосної установки.

13. Насосна станція GRUNDFOS CMBE TWIN характеризується низьким енергоспоживанням, а значить допомагає економити витрати на електрічество.ровень шуму не перевищує 55 дБ і істотно знижується при регулюванні частоти обертання електродвигуна.

14. Рівень шуму не перевищує 55 дБ і істотно знижується при регулюванні частоти обертання електродвигуна.

15. Установка підвищення тиску ГРУНДФОС CMBE TWIN - європейська якість за доступною ціною.


Гарного вівторка, друзі! А щоб він таки був хорошим, наш вам порада: не можете чогось протистояти - протіволежіт. Можна у нас на дивані:

———————
Компанія «ВІК-XXI»
Офіційний дистриб'ютор Grundfos
Авторизований сервісний партнер Grundfos
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI