Замовити дзвінок
Каталог товарів

Повітрявідвідник Afriso / Афрізо - кращий вибір за доступною ціною. Завжди у нас на складі.

05.02.2019
Повітрявідвідник Afriso / Афрізо - кращий вибір за доступною ціною. Завжди у нас на складі.
Знаєте легенду про повітрявідвідники AFRISO / АФРІЗО? Ні? Тоді слухайте.

У ті далекі-далекі часи, коли обігрів приміщень проводився просто-напросто багаттям посеред кімнати з системою витяжок-отворів в стелі ....

Ну добре Добре! Немає ніякої легенди, але повітрявідвідники AFRISO такі, що про них однозначно легенди можна складати. Ось прямо зараз і почнемо.

Для чого потрібні повітрявідвідники?


Для того, щоб економно споживати паливо і забезпечувати комфорт для споживача, система опалення не повинна бути завоздушена. Тому вкрай важливо обладнати систему автоматичним пристроєм, що видаляє накопичився повітря. Найпростіше і одночасно найбільш ефективне рішення - автоматичні воздухоотводчики. До речі, воздухоотводчики AFRISO / АФРІЗО дозволяють домагатися найкращих параметрів розповітрювання системи опалення.

Як це працює?


Автоматичний повітрявідвідник AFRISO оснащений поплавком, розташованим в циліндричному корпусі. Звільнене з системи повітря надходить у верхню частину повітрявідвідника, що призводить до зниження рівня води. Разом зі зниженням рівня, поплавок опускається і тягне за собою важіль, що відкриває овальне випускний отвір - це дозволяє видалити повітря з корпусу. Відсутність повітря призводить до підвищення рівня води, в результаті чого, поплавок переміщується вгору і закриває отвір для випуску повітря.

В чому основні переваги повітрявідвідників AFRISO?

  • Надійна робота.
Серцем повітрявідводчика є поплавок, який надійно працює всередині корпусу і видаляє найменшу кількість повітря через випускний отвір.
  • Швидкий відвід пару.
Відведення повітря AFRISO здатний видалити вдвічі більше повітря, ніж інші наявні на ринку рішення.
  • Підвищена стійкість до забруднень.
Важливу роль для надійної роботи грає посилений важіль, що забезпечує швидке переміщення поплавка, що підвищує стійкість повітрявідводчика до забруднення.

Ось наша легенда і підійшла до свого кінця. Побачити, помацати, послухати і краще пізнати ці легендарні воздухоотводчики ви завжди можете у нас в шоу-румі. Казково приємні ціни гарантуємо.

+38 (095) 289-17-59
+38 (095) 289-17-96
Одеса, вул. Балківська, 130а
https://vik-21.com.ua
https://t.me/vik21odessa

Автор: Редакцiя ВIК-XXI