Замовити дзвінок
Каталог товарів

Насосна станція Grundfos Hydro Multi-E - інноваційна система підвищення тиску.

11.02.2019
Насосна станція Grundfos Hydro Multi-E - інноваційна система підвищення тиску.
Як тиждень почнеш, так його і проведеш. Так давайте почнемо його з кращого! А що може бути краще насосної станції Grundfos / Грундфос? Правильно! Краще насосної станції Grundfos може бути тільки насосна станція Grundfos, наприклад, Hydro Multi-E. Ось з неї-то і почнемо цей тиждень.

Що таке Hydro Multi-E?

Grundfos Hydro Multi-E - установка підвищення тиску, призначена для підвищення тиску чистої води в системах водопостачання & nbsp; багатоквартирних будинків, готелів, на промислових підприємствах, в лікарнях, школах і т.д.

Що входить до складу насосної установки Grundfos Hydro Multi-E?

Стандартні станції підвищення тиску Грундфос Hydro Multi-E включають в себе від двох до чотирьох насосів CRE, або два або три насоси CME-A, CME-I, з'єднаних паралельно і змонтованих на загальній рамі-підставі з усією необхідною арматурою.

У стандартному виконанні до складу станції Hydro Multi-E входить: рама-підстава, насоси, що всмоктує і нагнітальний колектори, датчик тиску як пристрій захисту від «сухого» ходу, один або два датчика тиску на нагнітанні в залежності від типорозміру насоса, зворотні клапани - по одному на насос, клинові засувки - по 2 шт на насос, манометр, мембранний бак, коробка плавких запобіжників.

Переваги установки підвищення тиску Grundfos Hydro Multi-E:


1. Комплексне рішення для підвищення тиску
Станція Грундфос Hydro Multi-E поставляється як готова система, зібрана на рамі-підставі. Залишається тільки підключити труби і джерело живлення.

2. Зручність використання
Hydro Multi-E - це "розумна" станція підвищення тиску, за допомогою якої здійснюється управління 2-4 насосами з регульованою частотою обертання, підключеними каскадом. Hydro Multi-E одна з найбільш простих в запуску і експлуатації систем підвищення тиску. Вона забезпечена всього двома кнопками управління. Для настройки і управління можна використовувати Grundfos GO Remote.

3. Надійний контроль постійного тиску
Надійний контроль насосів з регульованою частотою обертання здійснюється PI контролером станції Grundfos Hydro Multi-E для підтримки коректного значення тиску при необхідному витраті.

4. Надійність
Насоси Grundfos CRE і CME відомі своєю надійністю і тривалим терміном служби. PI контролер захищений всередині корпусу електродвигуна, що підвищує надійність експлуатації.

5. Функція декількох головних насосів (від 0,37 до 2,2 кВт)
Всі насоси, які забезпечені датчиками тиску нагнітання, здатні здійснювати управління всією системою підвищення тиску. Це означає, що система продовжить працювати навіть якщо один або кілька насосів або датчиків вийдуть з ладу. У порівнянні з системами, забезпеченими тільки одним датчиком, це робить станцію Hydro Multi-E надзвичайно надійним рішенням.

6. Резервний датчик (от 0,37 до 2,2 кВт)
Надійність системи визначається надійністю найслабшого компонента. Стосовно до станцій підвищення тиску це означає, що надійність системи дуже залежна від датчика вимірювання тиску. Станція Hydro Multi-E за стандартом забезпечена двома датчиками тиску нагнітання, що істотно збільшує її надійність.

7. Повний комплекс випробувань
Перед постачанням все станції Hydro Multi-E проходять ретельну перевірку на відповідність стандарту Grundfos / Грундфос, тобто випробування тиском і повне випробування функціональних можливостей.

8. Низький рівень споживання енергії
Станція Hydro Multi-E гарантує низьке енергоспоживання високоефективними насосами з регульованою частотою обертання, автоматичне керування системою насосів і високу ефективність експлуатації при низьких витратах.

Загалом, насосна станція Grundfos Hydro Multi-E - краще, що може трапитися з тим, кому потрібна станція підвищення тиску.

Вдалого тижня! І до зустрічі завтра на семінарі по продукції Uponor / Упонор.

———————
Компанія «ВІК-XXI»
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI