Замовити дзвінок
Каталог товарів

Триходовий змішувальний клапан HERZ TEPLOMIX - кращий подарунок на День Святого Валентина

14.02.2019
Триходовий змішувальний клапан HERZ TEPLOMIX - кращий подарунок на День Святого Валентина

Happy Valentine’s Day, друзі!

Ну нарешті то! Нарешті настав цей день - День Святого Маркетолога! Ми всі його так чекали і ось він настав. Підготували подарунки для коханих?


Якщо немає, то ми маємо що вам запропонувати. Так-так, у нас завжди в наявності широкий асортимент найромантичніших подарунків. Наприклад, насоси Grundfos / Грундфос. Не те? Як не те? Коханим же треба дарувати найкраще, а краще насосів Grundfos немає нічого, тому що вони №1 в світі. Ось циркуляційний насос Alpha3 точно краще за будь-які валентинки!


Гаразд, якщо Grundfos / Грундфос не підходить, то у нас є для вас спеціальна пропозиція, від якого ви точно не зможете відмовитися. Продукція HERZ / ГЕРЦ! Вона вся з сердечками, тому що арматура HERZ - це любов. І це просто ідеальний подарунок на 14-е лютого! До речі, особливим попитом сьогодні з ранку користується Триходовий термосмесітельний клапан HERZ TEPLOMIX. А все тому що він просто створений для того, щоб відносини завжди були теплими і без всякого там конденсату і корозії. Навіщо дарувати безглузді подарунки ?! Даруйте подарунки з таємним змістом! Даруйте оригінальні подарунки! Даруйте клапан TEPLOMIX! Ваша друга половинка точно оцінить такий подарунок.


А тепер без жартів. Зараз будуть факти і тільки факти, тому що #подарунки треба вибирати обдумано.


Що таке HERZ TEPLOMIX?


HERZ Teplomix - термостатичний триходовий регулюючий клапан для підвищення і підтримки температури теплоносія на вході в котел і захисту поверхонь нагріву котла від корозії.


Які особливості триходового змішувального клапана TEPLOMIX?


1. Вбудоване термостатичне пристрій із заводською налаштуванням.

2. Не вимагає додаткової енергії.

3. Зовнішня циліндрична різьба, відповідно до ISO 228/1 клас B.

4. Ущільнення по площині прокладкою.

5. Отвір з заглушкою 3/8 для спорожнення / видалення шламу.

6. Макс. температура експлуатації 110 °С.

7. Моделі 13 і 14 з відключається байпасом. При температурі змішування 63 °C байпас закритий (потік В-АВ) і відкритий при температурі 55 °C. Установка балансування клапан не обов'язково.

8. Моделі 03 і 04 з відключається байпасом, температура потоку близько 61 °С. Рекомендується монтаж балансування клапана на байпасе між прямого та зворотного лініями котла.

9. Клапан виконаний з високоякісних матеріалів, що забезпечує його надійність і довговічність.

10. Доступна ціна.

Ось тепер ви точно переконалися, що клапан Teplomix - те, що треба. Чекаємо вас сьогодні з 8:30 до 17:30 за валентинками-тепломіксамі. Кількість обмежено. Бронь за телефоном: +38 (095) 289-17-59


З Днем Святого Валентина! Ми вас любимо!



P.S. Тільки сьогодні у нас акція: до кожної покупки - поцілунок від директора в подарунок! Гаразд-гаразд, жартуємо! Приходьте, не бійтеся.

🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa

Автор: Редакцiя ВIК-XXI