Замовити дзвінок
Каталог товарів

Програма «Сервіс за 24 години»: ремонт насоса Grundfos / Грундфос за 24 години

06.02.2019
Програма «Сервіс за 24 години»: ремонт насоса Grundfos / Грундфос за 24 години

Як казав старий одеський кравець Юхим Мойсейович:
- Вам швидко або шоб рукава однакові?

Так ось, фахівці нашого Сервісного центру завжди роблять все і швидко, і «шоб рукава однакові».

Нагадуємо, що у нас діє програма «СЕРВІС ЗА 24 ГОДИНИ». Якщо Ви є щасливим володарем насоса Grundfos / Грундфос наступних серій: SOLOLIFT2, UPS, UP, UPA, COMFORT 15-14, ALPHA2, ALPHA2 L, ALPHA1 L, ALPHA3, SCALA2, MQ, JP, Hydrojet JP, JP Booster, JPA,  NS, PF, SB, SBA, UNILIFT KP, UNILIFT CC, KPC, CONLIFT, то, в разі поломки, Вам достатньо зателефонувати за телефоном «гарячої лінії» та неполадки будуть усунені протягом 24 годин.

Адміністратор Сервісного центру приймає заявку на сервіс і в разі потреби організовує виїзд інженера на об'єкт. Приїхавши на місце сервісний інженер визначає чи є випадок гарантійним, оцінює серйозність і причини поломки обладнання. Якщо неполадки невеликі, то вони будуть усунені безпосередньо на місці, а при значних - є два варіанти розвитку подій. Перший: якщо випадок гарантійний, то НАСОС БУДЕ ЗАМІНЕНО НА НОВИЙ відразу ж на місці. Другий варіант: якщо випадок є негарантійним і насос не можна відремонтувати на місці, то наш фахівець забере його в сервісний центр для подальшого ремонту.

До речі, якщо випадок гарантійний, то всі роботи будуть проведені абсолютно безкоштовно. Якщо ж поломка сталася з вини користувача, то послуги з діагностики та ремонту насоса оплачуються згідно тарифів Сервісного центру.

І таки да, зробимо все без шуму і пилу за 24 години!

Телефон «гарячої лінії» програми «СЕРВІС ЗА 24 ГОДИНИ»: 095 289 17 59

ООО «ВИК-XXI»

Авторизований Сервісний центр Grundfos / Грундфос - швидкий і якісний ремонт насосів в Одесі: вул. Балківська, 130-А.

https://vik-21.com.ua/servis/

Автор: Редакцiя ВIК-XXI