Замовити дзвінок
Каталог товарів

Новини - Сторiнка №11

28.01.2019

Семінар «Радиаторная арматура HERZ», 31.01.2019, 14:00

Друзі!

Не знаєте чим зайняти себе 31-го січня о 14:00? Тоді запрошуємо вас на навчальний семінар «Радиаторная арматура Herz». Хоча, якщо у вас вже є плани на цей день і цей час, ми все-одно вас запрошуємо і дуже рекомендуємо відвідати цей семінар. Ви дізнаєтеся багато нового, цікавого і проведете час з користю в колі однодумців.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

25.01.2019

Розгадай ребус - отримай ліхтарик Grundfos: новий розіграш на нашій сторінці Facebook.

Ось і п'ятниця! А у нас, по сформованій нещодавно традиції, нове завдання для вас. Сьогодні все просто! Ніякої математики, жодних прихованих термоголовок і недомальовані труб, а звичайнісінький дитячий ребус, в якому ми сховали добре знайоме всім вам слово.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

24.01.2019

Продукція Belimo / Белімо в Одесі: електроприводи і запірно-регулююча арматура для систем опалення, водопостачання, кондиціонування, вентиляції.

Доброго ранку, колеги!

Обіцяли кому-то щось колись «після дощику в четвер»? Так ось прийшов час виконувати обіцяне! Четвер є, дощ є. Одеська зима таки не дуже радує снігом, зате радує те, що завтра п'ятниця.

Ну а ми обіцяли більше розповідати про Belimo / Белімо і ось прямо зараз і розповімо більше. І почнемо з статистики за 2018 рік. Підсумки минулого року показали, що електроприводи для запірно-регулюючої арматури Belimo / Белімо - таки найбільш затребуваний у нас продукт цієї ТМ. Приводи Белімо і клапани Belimo - справжні бестселери минулого року. До речі, наш топ-3 2018 з Belimo виглядає так:

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

22.01.2019

Редуктор тиску Herz / Герц - простий, надійний, довговічний.

Доброго ранку друзі!

Таки да, сьогодні тільки вівторок і все життя попереду, а точніше ще 4 робочих дня. Ну а, у нас завжди в наявності є те, що допоможе знизити тиск робочих буднів - редуктор тиску.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

19.01.2019

Пам'ятаєте яким був Grundfos Sololift 10 років тому?

Не всі зрозуміють, не всі згадають.

Адже всього-то 10 років тому він був зовсім іншим, наш вельмишановний Grundfos Sololift WC-3. Так-так, і був він Sololift +, а не Sololift2.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

11.01.2019

Акція: знайди правильний шлях - отримай знижку на циркуляційні насоси Grundfos / Грундфос

Знайди правильний шлях - отримай знижку!

Ми всі її чекали і, нарешті, вона прийшла! Пятница! Нарешті, п'ятниця! І навіть ось це ось все, що називається погодою, не зможе зіпсувати наше з вами шикарне п'ятничне настрій. Таки да?

А щоб було ще тепліше і веселіше, у нас для вас міні-акція на всі циркуляційні насоси Grundfos.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

28.12.2018

З Новим 2019 роком!

З наступаючим Новим роком, друзі!

Спасибі, що були з нами в цьому році. Спасибі, що допомагали нам ставати краще. Дякую за довіру і багаторічну дружбу. Спасибі за все те, що було між нами в році, що минає і буде в наступаючому. ДЯКУЄМО!

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

27.12.2018

Графік роботи в святкові дні

Ой-вей! І це зима? І це вже Новий рік?

Таки да, календар брехати не вміє. Але, слава оленям Санти, ще є кілька днів, щоб закінчити всі справи. Ось і ми закінчуємо все і відпочивати! А поки працюємо і чекаємо вас, щоб і ви встигли все закінчити вчасно і зустріти Новий рік таки весело, а не «весело».

Режим роботи в святкові дні:

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI