Замовити дзвінок
Каталог товарів

Бойлер Drazice OKC - бойлер непрямого нагріву високої якості за доступною ціною.

07.02.2019
Бойлер Drazice OKC - бойлер непрямого нагріву високої якості за доступною ціною.

І таки сьогодні п'ятниця - рибний день. Ось і ці «двоє зі скриньки, однакових з лиця» вирушили на море, в ресторан з шикарним рибним меню.

До речі, бойлери Drazice / Дражиц, зокрема модель OKC 500 NTR / BP - відмінний варіант для громадських закладів, де потрібна гаряча вода у великих обсягах. Хоча і для приватних будинків - це теж прекрасне рішення.

Що таке Drazice OKC 500 NTR/BP?

Бойлер Drazice OKC 500 NTR / BP - підлоговий емальований водонагрівач непрямого нагріву об'ємом 500 літрів з емальованим резервуаром і потужним теплообмінником для нагріву ГВП з зовнішнього або комбінованих джерел.

Які основні особливості та переваги бойлера Drazice OKC 500 NTR/BP?

  1. Великий обсяг бака - 500 л. Оптимальний варіант для котеджів, ресторанів, оздоровчих комплексів, невеликих промислових підприємств.
  2. У нижній частині водонагрівача знаходиться сервісний люк для чищення внутрішньої поверхні резервуара від накипу, осаду і водного каменю, в разі їх виникнення.
  3. При підключенні двох теплообмінників можна отримати джерело для нагріву ГВП сумарною потужністю до 59 кВт.
  4. Водонагрівач обладнаний регулятором температури ГВП (термостат для управління триходовим клапаном або циркуляційним насосом) з електроживленням 230 V / 50 Hz.
  5. Бак водонагрівача Drazice OKC 500 NTR / BP, включаючи кришку фланця, зроблений з одного матеріалу (сталь), що запобігає виникненню гальванічного ефекту і електрохімічної корозії. Таке рішення є одним з головних переваг водонагрівачів Drazice.
  6. Поліуретанова теплоізоляція без фреону товщиною 50 мм.
  7. Бойлер Дражиц обладнаний патрубком 6/4 "для електронагрівального елемента TJ, розміщеним над сонячним теплообмінником, що дозволяє застосовувати його в системах з сонячними батареями.
  8. Внутрішня поверхня бака покрита високоякісної емаллю без вмісту нікелю, що в поєднанні із захисним магнієвим анодом забезпечує довговічність роботи водонагрівача.
  9. Бойлер непрямого нагріву Drazice OKC 500 NTR / BP дозволяє значно економити на гарячому водопостачанні. А все тому, що він функціонує спільно з котлом опалення, підключеним за допомогою трубопроводу і для нагріву використовує ресурси опалювальної системи.
  10. Помірна ціна. Для бойлера такого рівня якості і надійності ціна дійсно помірна і навіть вигідна.

Ну і, звичайно ж, непрямий бойлер Drazice / Дражиц обладнаний патрубок рециркуляції, робочим термостатом, запобіжним термостатом, термометром ... Загалом, всім тим, що потрібно для довговічної роботи та зручності використання.

Гарного четверга, друзі! А завтра-то вже п'ятниця.

+38 (095) 289-17-59

+38 (095) 289-17-96

Одеса, вул. Балківська, 130а

https://vik-21.com.ua

https://facebook.com/vik21.com.ua/

https://t.me/vik21odessa

Автор: Редакцiя ВIК-XXI