Замовити дзвінок
Каталог товарів

Викрутки WERA - кращий букет для жінки на 8 Березня.

06.03.2019
Викрутки WERA - кращий букет для жінки на 8 Березня.
- Чоловік, я можу вам чимось допомогти?
- Так, мені потрібен подарунок на 8 Березня!
- Вам треба щось дорожче, я вас правильно зрозуміла?
- Чому ви так вирішили?
- Ну, це з урахуванням того, що сьогодні вже 24-е березня ...

Жарти жартами, а 8-е Березня вже близько. І щоб з вами такого не було, ми нагадуємо, що наш магазин оригінальних і небанальних подарунків на 8 Березня відкрито. У нас завжди в наявності все найкраще від мегагламурних брендів: GRUNDFOS, UPONOR, AFRISO, BELIMO, CALEFFI, HERZ, GEB, DRAZICE, WERA, KNIPEX.

Ось звичайним букетом з квітів вже ж давно нікого не здивуєш. До того ж, квіти - не самий практичний подарунок на 8 березня. Постоять пару днів, а далі в смітник. Інша справа - букет з викруток. І зовсім інша справа - букет з викруток WERA. Справжній фурор! Красиво, оригінально, дорого і в господарстві знадобиться. Жінки ж люблять корисні подарунки! І люблять особливі і оригінальні подарунки з душею. А хіба може бути щось більш особливе і оригінальне, ніж отверточних букет з найкращих в світі викруток, підібраних з душею особисто вами для неї?

Чому букет з викруток WERA - ідеальний букет на 8 Березня?


  1. WERA / ВІРА - кращі викрутки, про які ходять легенди. Викрутки, які створені професіоналами для професіоналів. Викрутки, без яких неможливо щастя в домі і на роботі.
  2. Рукоятка Kraftform Plus - 100% анатомічна форма, созданая за зліпком від руки для комфортної роботи без появи на руках мозолів і пухирів. При чому рукоятки викруток виготовляються з декількох матеріалів з різними властивостями. Для середньої частини використовується стійкий пластик, який міцно утримує робочий кінець навіть при високих навантаженнях. Для кольорових ділянок застосовується більш м'який матеріал, який має високий ступінь тертя і забезпечує передачу великих зусиль. Зони з більш твердими поверхнями перешкоджають прилипанню ручки до долоні, це дозволяє швидко перехоплювати викрутку в руці.
  3. Наконечник Lasertip забезпечує надійний контакт з головкою гвинта і запобігає вислизання викрутки. В викрутки Wera наконечник Lasertip оброблений лазером до мікроскопічної шорсткості. Така шорстка поверхня буквально "врізається" в головку гвинта. Про випадковому сковзанню викрутки можна забути. Крім того, Lasertip зменшує необхідне зусилля притиску і підвищує передачу зусилля. Загвинчування стає більш безпечним і зручним.
  4. Наконечник Black Point відмінно захищає від корозії і забезпечує точну роботу, а складна технологія гарту і можливості для покращення якості литва гарантують довгий термін служби викрутки.
  5. Маркування на ручці за розміром викрутки полегшує пошук в сумці з інструментами і на робочому місці.
  6. Шестигранний край ручки захищає від надокучливого перекочування інструменту на робочому місці.
  7. Oтверткі забезпечені ідентифікаторами інструментів "Take it easy" - колірне кодування профілю наконечника і маркування розміру на ручці викрутки.

Подарункові 8-березневі букети та набори викруток Wera вже у нас в наличи. Кількість обмежено. Поспішайте купити кращий букет для дружини, мами, бабусі, дочки, сусідки. До речі, тільки сьогодні і завтра, за вашим бажанням, ми можемо доповнити набір викруток душевної листівкою, та ще й букетом улюблених квітів вашої жінки.

8 Марта близько-близько ... Поспішайте, щоб встигнути до нас:

Одеса, вул. Балківська, 130а
https://vik-21.com.ua
https://facebook.com/vik21.com.ua/
https://t.me/vik21odessa
+38 (095) 289-17-59

Автор: Редакцiя ВIК-XXI