Замовити дзвінок
Каталог товарів

Дренажний насос Grundfos Unilift CC - універсальне рішення для побутових потреб.

12.03.2019
Дренажний насос Grundfos Unilift CC - універсальне рішення для побутових потреб.
У світі тільки і розмов, що про ISH 2019 у Франкфурті, а у нас в Одесі - про ласкавий весняний вітерець, грайливо перебирає прутики арматури, пилові бурі і насувається «сезон дощів».

Таки да, синоптики прогнозують дощову весну, тому, навіть оптимістам, впевненим, що «дощ не може йти весь рік, людина не може бути бідною все життя», ми рекомендуємо подбати про відведення зливових і дренажних стоків заздалегідь.

До речі, у нас для цих цілей є оптимальне рішення - дренажний насос GRUNDFOS UNILIFT CC. Він призначений для перекачування чистої та забрудненої води без волокнистих включень з твердими частинками до 10 мм.

ОБЛАСТІ ЗАСТОСУВАННЯ GRUNDFOS UNILIFT CC


Насос Unilift CC має широку сферу застосування, завдяки чому його можна вважати універсальним насосом для водовідведення. Він ефективно справляється з безліччю завдань, в тому числі:

• Відведення води з затоплюваних приміщень.
• Перекачування господарсько-побутових стоків від пральних і посудомийних машин, душових, раковин, розташованих нижче рівня каналізаційної системи.
• Перекачування води з річок, озер, ставків.
• Забезпечення циркуляції та аерації штучних водойм.
• Осушення свердловин, колодязів, водойм, фонтанів.
• Перекачування води для басейнів.
• Заповнення або спорожнення ємностей (баки, контейнери, водоотстойнікі і т. П.).
• Зниження рівня грунтових вод.
• Перекачування дренажної, дощової, паводкової води.
• Збір поверхневих незабруднених вод від відсотків і колекторів.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ GRUNDFOS UNILIFT CC


1. Висока зносостійкість
Дренажний насос Grundfos Unilift CC виготовлений з міцних і якісних матеріалів, що забезпечує його довговічність.

2. Два напірних патрубка
Насоси Unilift CC мають горизонтальний і вертикальний вихідні патрубки, що забезпечує простоту і зручність монтажу.

3. Автоматичне видалення повітря.
Завдяки вбудованому в ручку відводом повітря, погружной дренажний насос Грундфос Unilift CC підходить для перекачування води з великим вмістом повітря або ж роботи в періодично повністю осушаемой ємності.

4. Відкачування води до рівня 3 мм.
При знятому підставі насос для відкачування Grundfos Unilift CC здатний відкачати воду до рівня в 3 мм. Залишки води легко і швидко можна просто витерти.

5. Вбудований зворотний клапан.
Grundfos Unilift CC оснащений вбудованим зворотним клапаном, який перешкоджає поверненню відведеної води назад в насос.

6. Вбудований тепловий захист.
Дренажний насос для брудної води Unilift CC має вбудований термовиключатель, який автоматично вимикає насос в разі перегріву. Коли електродвигун охолоджується до нормальної температури, насос перезапускается.

7. Поплавцевий вимикач.
Моделі Grundfos Unilift CC з поплавком дуже прості в управлінні. Поплавковий вимикач забезпечує насосу автоматичну роботу. Він включає і вимикає його тоді, коли це потрібно.

8. Повний комплект поставки.
У комплекті з цим насосом Грундфос, крім двох напірних патрубків і заглушки, йдуть і інші додаткові компоненти: насадка-перехідник зі змінним діаметром 3/4 ", 1", 1 1/4 ", яка допомагає скорегувати діаметр труби; зворотний клапан, який може бути встановлений в перехідник; коліно 90 ° діаметром 11/4 ".

9. Ефективне охолодження електродвигуна.
Насос Unilift CC обладнаний кожухом, що забезпечує охолодження двигуна насоса перекачується водою. Двигун не перегрівається при довгому і безперервному функціонуванні, навіть в тих випадках, коли насос занурений в воду не повністю.

10. Повна герметичність кабельного вводу.
Спеціальна гумова прошарок забезпечує повну герметичність кабельного вводу та робить з'єднання максимально безпечним. Цей додатковий захист забезпечує надійну роботу двигуна.

11. Кабель довжиной 10 м.
Unilift CC оснащений довгим кабелем, що робить експлуатацію насоса більш зручною.

12. Безперервна робота.
Насос для брудної води Grundfos Unilift CC призначений для тривалої і безперервної роботи. Максимальне число пусків-зупинок в зануреному стані становить 100 на годину.

Дренажний насос GRUNDFOS UNILIFT CC - це висока надійність і якість за доступною ціною. І якщо на дощову погоду він вплинути не в змозі, то з її наслідками він завжди готовий впоратися швидко і ефективно.

Купити погружний дренажний насос Grundfos Unilift CC - кращий насос для відкачування брудної води, ви можете за посиланням: https://vik-21.com.ua/ua/catalog/drenazhnye_nasosy_unilift_cc/


Офіційний дилер Grundfos в Одесі:

ТОВ «ВІК-XXI»
Одеса, вул. Балківська, 130а
+38 (095) 289-17-59
https://facebook.com/vik21.com.ua/
https://t.me/vik21odessa


Автор: Редакцiя ВIК-XXI