Замовити дзвінок
Каталог товарів

Uponor Minitec - тепла підлога з мінімальною монтажною висотою.

20.03.2019
Uponor Minitec - тепла підлога з мінімальною монтажною висотою.
«Алло, Галочка? Ти зараз помреш! Уявляєш, він всього лише 1 см!»

Так-так, UPONOR MINITEC саме такий! Всього-то 1 см. Такі це революція в світі «теплих підлог»! З ним мрії про «теплом поле» легко втілити в реальність, адже він створений для швидкої реконструкції без зайвого клопоту. MINITEC практично не вимагає підняття рівня підлоги і, до того ж, його можна підключити до вже наявних систем опалення.

А ще з системою монтажу «теплої підлоги» UPONOR MINITEC дуже легко, зручно і швидко працюється. Буквально раз, два і готово! Навіть початківець з укладання «теплої підлоги» впорається з цим завданням ідеально. До того ж, монтаж MINITEC може бути здійснений лише однією людиною.

Uponor Minitec — тепла підлога з мінімальною монтажною висотою. Купити Упонор Мінітек, труба для теплої підлоги. Мінімальна монтажна висота і зручність монтажу - це ще не все, що потрібно знати про MINITEC. У цієї системи є безліч інших переваг, про які ми зараз і розповімо:

1. Швидкий нагрів і простота регулювання

Завдяки тому, що труба знаходиться безпосередньо під покриттям підлоги, час нагріву значно зменшується в порівнянні з іншими системами «теплих підлог». Крім того, це дозволяє проводити регулювання опалення відразу ж при зміні температури навколишнього середовища.

2. Низькотемпературна система

UPONOR MINITEC — низькотемпературна система опалення «тепла підлога», яка забезпечує комфорт в будь-якому приміщенні і допомагає економити тепло. MINITEC забезпечує швидке нагрівання підлоги навіть при невисокій температурі теплоносія. Дана система добре працює разом з тепловими насосами і геліосистемами.

Тепла підлога Uponor Minitec / Упонор Мінітек

3. Скорочення витрат на облаштування «теплої підлоги»

MINITEC дозволяє облаштувати «тепла підлога» з меншими капітальними витратами в порівнянні з традиційними системами (за рахунок економії матеріалів і скорочення загальної тривалості всіх робіт).

4. Можливість підключення до вже наявних систем опалення

Це величезний плюс системи МІНІТЕК, який дає справжню свободу дій всім, хто хоче облаштувати «тепла підлога» там, де це раніше було неможливо без повної модернізації існуючої системи опалення.

5. Ідеальний варіант для реконструкцій

«Тепла підлога» UPONOR MINITEC особливо рекомендований для тих випадків, коли практично неможливо підняти рівень підлоги або ж міжповерхове перекриття може не витримати навантаження від стандартної конструкції «тепла підлога».

6. Високоякісні та надійні труби Uponor Comfort Pipe

Головний компонент системи MINITEC - труби Uponor Comfort Pipe 9,9x1,1 із зшитого поліетилену PE-Xa. Вони мають високі експлуатаційні характеристики і якістю, перевіреною роками. Термін служби труби UPONOR становить 50 років при дотриманні рекомендованого температурного режиму. Підвищена гнучкість труб Uponor PE-Xa забезпечує можливість укладання труб під кутом 90° і 45°.

E5C88D8B-E838-4395-8F37-3134FAD1BE0B.jpeg

7. Низька теплова інерційність системи

Завдяки швидкому нагріву підлоги, система УПОНОР МІНІТЕК дозволяє швидко, гнучко і економно управляти мікрокліматом в приміщенні, не допускаючи перевитрати енергоносія.

8. Універсальність

«Тепла підлога» UPONOR MINITEC хоч і є ідеальним варіантом при реновації систем опалення старих будівель, але відмінно підходить і для нового будівництва.

На сьогодні про MINITEC все. А немає ... не все .... Таки ще хочемо щиросердно зізнатися, що UPONOR MINITEC - наш улюбленець. А судячи по замовленнях і ваш теж. Ну а, якщо хто з ним ще не знайомий, то приходьте до нас. Розповімо, покажемо і навіть дамо спробувати як він укладається.

P.S. Нагадуємо, що чекаємо вас сьогодні на практичні заняття з налаштування автоматики UPONOR. Починаємо о 14:00, закінчуємо о 17:00.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI