Замовити дзвінок
Каталог товарів

Введення в експлуатацію насосів Grundfos Сервісним центром «ВІК-XXI» - гарантія ефективності та надійності

24.07.2019
Введення в експлуатацію насосів Grundfos Сервісним центром «ВІК-XXI» - гарантія ефективності та надійності

— Добрий день. У нас насоси погано працюють.
— Як давно?
— З моменту запуску.
— Хто вводив в експлуатацію?
— Ми самі.

В даному випадку клієнт своїми силами запустив насоси, але добитися їх функціонування відповідно до технічного завдання не вийшло. Кілька днів команда власних кваліфікованих фахівців безрезультатно намагалася налагодити роботу. Після чого, в аварійному порядку, довелося звернутися в наш Сервісний центр GRUNDFOS / ГРУНДФОС. І не дивлячись на значну відстань і неробочий (нічний) час наш досвідчений фахівець виїхав на об'єкт. За недовгий час йому вдалося зробити налагодження обладнання відповідно до вимог клієнта, а також виявити несправність одного з насосів.

Сервісний центр Grundfos / Грундфос Одеса. Введення в експлуатацію насосів Грундфос, ремонт насосного обладнання Grundfos.Ось тому ми завжди рекомендуємо довірити введення в експлуатацію насосного обладнання GRUNDFOS / ГРУНДФОС нашому сервісному центру. Надійний і швидкий запуск ваших насосів - не просто частина комплексу послуг, пропонованого нами. Професійний введення в експлуатацію дозволить запобігти відмові обладнання в результаті помилок при установці, підключенні, налаштування.

ЧОМУ ВАРТО ДОВІРИТИ ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ НАСОСІВ GRUNDFOS/ГРУНДФОС НАМ?

Ви можете купити найякісніше обладнання в світі, але воно може не виправдати ваших очікувань, якщо воно встановлено і запущено неправильно. Грамотне введення в експлуатацію допоможе уникнути цього, а також:

  1. Заощадить час і гроші, які можуть бути витрачені на демонтаж несправного насоса, його транспортування в майстерню, діагностику і відновлення.
  2. Дасть гарантію, що обладнання працює з максимальною ефективністю. А це, в свою чергу, дозволить радикально знизити витрати на експлуатацію.
  3. Продовжить гарантійний термін. З дня введення обладнання в експлуатацію сервісним центром GRUNDFOS «ВІК-XXI» встановлюється гарантійний період 2 роки, незалежно від того, коли обладнання було виготовлено і коли придбано замовником.
  4. Позбавить від зайвих переживань з приводу наявності дефектів в новому дорогому обладнанні.
  5. Звільнить від сумнівів з приводу того чи зможе власний технічний персонал не допустити помилки при першому підключенні обладнання.
  6. Допоможе уникнути ситуації, коли замість урочистого «перерізання стрічки» на запуск об'єкта або закриття актів виконаних робіт доведеться почати шукати з чиєї вини нове обладнання не працює і за чий рахунок воно почне працювати.

Введення в експлуатацію насосів Грундфос / Grundfos. Сервісний центр Grundfos ОдесаЯК ПРОВОДИТЬСЯ ВВЕДЕННЯ ЕКСПЛУАТАЦІЮ?

Процедура введення в експлантація строго регламентована по стандартам GRUNDFOS. Проводиться повне обстеження насосів і системи в цілому на відповідність вимогам ГРУНДФОС, запуск обладнання та налаштування робочих параметрів. Після закінчення робіт складається стандартний «Акт введення в експлуатацію», що містить повний звіт про параметри устаткування і встановлює гарантійний період 2 роки з моменту введення в експлуатацію.

ВАЖЛИВО

Обов'язковою умовою надання гарантії на вказане нижче обладнання є введення в експлуатацію Сервісним центром GRUNDFOS, інакше гарантійні зобов'язання не будуть застосовуватися:

  • Насоси серії NK (G, S, F, E), HS (F), KP/LS Paco.
  • Насоси серії TP (D, E), NB (G, E), CR (N, I, T, E), MTB, MTR — от 15 кВт включно.
  • Насоси серії SE (V, N), SL (V), S (V), DW (K), DP (K) — от 9 кВт включно.
  • Насоси серії SP (N, G) — от 7,5 кВт включно.
  • Мішалки SMD, SMG, SPR.
  • Подрібнювачі CC, SC.
  • Станції підвищення тиску Hydro MPC / Multi-E, Hydro MX.

ВВЕДЕННЯ ОБЛАДНАННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ СЕРВІСНИМ ЦЕНТРОМ «ВІК-XXI» - ГАРАНТІЯ ЕФЕКТИВНОСТІ І НАДІЙНОСТІ

Досвідчені інженери нашого Сервісного центру GRUNDFOS досконально знають обладнання GRUNDFOS, а також мають глибокі знання і багатий досвід в різних областях його застосування. Тому наші фахівці завжди готові швидко і професійно ввести в експлуатацію ваше насосне обладнання.

Не робіть собі нерви - довіртеся професіоналам!

СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР GRUNDFOS «ВІК-XXI»

Телефон «гарячої лінії»: +380 (95) 289 17 30
Залишити заявку на введення в експлуатацію: https://vik-21.com.ua/servis/
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI