Замовити дзвінок
Каталог товарів

Насоси відцентрові багатоступінчасті GRUNDFOS CM - максимум можливостей в компактній конструкції.

27.06.2019
Насоси відцентрові багатоступінчасті GRUNDFOS CM - максимум можливостей в компактній конструкції.

Вітаємо, друзі!

Як же ж радує, що п'ятниця на цьому тижні рання і вона вже сьогодні. Ну а вже завтра ми будемо на море зміцнювати здоров'я і розхитувати мораль. У суботу та неділю ми теж відпочиваємо, тому у кого є термінові питання, невирішені завдання, розпочаті або незабранние замовлення, робимо все сьогодні і до понеділка відпочиваємо з чистою совістю.

До речі, партія насосів GRUNDFOS SCALA2, яку ми отримали минулого тижня, розлетілася, як гарячі пиріжки від тітки Фані на «Привозі», а попит все також перевищує пропозицію. Ось тому ми хочемо нагадати, що не «скалою єдиною» - у нас завжди є що запропонувати натомість.

Наприклад, Горизонтальний багатоступінчастий насос CM з реле тиску PM - відмінне рішення для організації системи водопостачання. Безперечними перевагами такого рішення є доступна ціна, надійність, компактність, ефективність, універсальність. До того ж, широкий модельний ряд дозволяє підібрати насос, який оптимально підійде за параметрами для конкретної системи, а це таки дозволить заощадити без шкоди для системи і зручності її подальшої експлуатації.

ЩО ТАКЕ GRUNDFOS CM?

GRUNDFOS CM - несамовсмоктуючи поверхневі горизонтальні багатоступінчасті відцентрові насоси для підвищення тиску в системах водопостачання і застосування в інших системах. Двома основними характеристиками цього горизонтального багатоступінчастого насоса є компактність і модульний принцип виконання. Додайте сюди надійність і безшумну роботу і ви отримаєте унікальне інноваційне насосне рішення від ГРУНДФОС. Абревіатура CM утворена від основної характеристики насоса: відцентровий модульний (Centrifugal Modular).

ПРИЗНАЧЕННЯ НАСОСІВ GRUNDFOS CM

Насоси CM призначені для різних областей застосування - від невеликих установок в приватних будинках до великих промислових систем. У зв'язку з цим насоси придатні для застосування в різних насосних системах з особливими вимогами до робочих характеристик і до матеріалів виготовлення насосів. Найбільш поширені області застосування даних насосів:

  1. системи водопостачання;
  2. установки для мийки та очищення;
  3. системи терморегулювання;
  4. системи водопідготовки;
  5. хімічна і фармацевтична промисловість;
  6. і багато іншого.

ПЕРЕВАГИ НАСОСА GRUNDFOS CM

  • Компактна конструкція: завдяки використанню передових технологій розміри насоса були зменшені більш, ніж на 30% в порівнянні з аналогічними насосами інших серій. Але зменшення в розмірі не привело до зниження експлуатаційних характеристик.
  • Модульна конструкція: по суті, насос складається з ряду взаємозамінних модулів, кожен з яких був спроектований таким чином, щоб злагоджено функціонувати з іншими модулями незалежно від сфери застосування.
  • Висока надійність завдяки міцним матеріалами і перевіреною технологією, що включає захист від попадання піску.
  • Зручність технічного обслуговування: не потрібен спеціальний інструмент, а запасні деталі завжди є в наявності на складі.
  • Оптимальні енергетичні характеристики: насоси СМ є енергооптімізірованнимі і відповідають директиві ЄС щодо продуктів, які споживають електроенергію.
  • Широкий діапазон продуктивності: дає можливість застосовувати насоси СМ в різних областях.
  • Широкий діапазон температур: от -20 до +120 °C.
  • Низький рівень шуму: насос працює настільки тихо, що немає необхідності в додатковій шумоізоляції.
  • Проточна частина з поліпшеними характеристиками: производительность насоса максимально увеличена за счёт оптимизированной проточной части и тщательно продуманной технологии производства.
  • Проста процедура монтажу та введення в експлуатацію: з шкірних насосом CM поставляється інструкція (Quick Guide), что полегшує монтаж и введення в експлуатацію.
  • Деталі з чавуну з гальванічним покриттям: забезпечують підвищену антикорозійну стійкість і більш високий ККД завдяки гладкості поверхонь.
  • Широкий вибір трубних з'єднань: гарантує замовнику можливість під'єднати насос CМ до системи кінцевого користувача. Це також забезпечує виняткову універсальність і простоту у використанні, тобто ви отримуєте індивідуальне рішення без тривалого очікування.
  • Можливість спеціального виконання: крім стандартного ряду насоси Grundfos серії CM можуть виготовлятися за індивідуальним замовленням.
  • Електродвигун від компанії Grundfos: відрізняється низьким рівнем шуму і високою продуктивністю.
  • Гарантія: 2 роки.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:


Витрата: до 38 м3/год
Напір: до 140 м
Температура рідини що перекачується: - 20 °C до +120 °C
Максимальний робочий тиск: 16 бар.

Насос GRUNDFOS CM - максимум можливостей в компактній конструкції. І нехай він не так розумний, як SCALA2, але зате у нього багато інших переваг, які роблять його оптимальним рішенням для самих різних сфер застосування. До того ж, регулятор тиску GRUNDFOS PM завжди готовий допомогти насосу СМ створити "розумну" систему водопостачання, керуючу насосом відповідно до профілю водоспоживання в побутових системах водопостачання і системах підвищення тиску.

Купити насос GRUNDFOS CM:
https://vik-21.com.ua/catalog/nasosy_tsentrobezhnye_mnogostupenchatye/

Автор: Редакцiя ВIК-XXI