Замовити дзвінок
Каталог товарів

Оновлена ​​Grundfos ALPHA3 вже на складі

06.11.2019
Оновлена ​​Grundfos ALPHA3 вже на складі

Вітаємо, друзі!

Здається одеський листопада зовсім обапрелілся, але сподіваються на те, що за ним піде травень не варто. А ось що точно варто, так це завершити підготовку до опалювального сезону або ж подумати про те, як підвищити ефективність системи опалення та знизити витрати. До речі, оновлені GRUNDFOS ALPHA3 відмінно справляються з останнім і, до того ж, вони вже у нас на складі.

ЩО ТАКЕ NEW ALPHA3?

NEW ALPHA3 — оновлена ​​версія енергоефективного циркуляційного насоса GRUNDFOS ALPHA3. Тепер насос має додаткові функції для максимальної зручності, комфорту, економії електроенергії і палива.

ЧИМ ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ ОНОВЛЕНИЙ ALPHA3 ВІД ПОПЕРЕДНЬОЇ ВЕРСІЇ?

  1. Функція двостороннього передачі даних і підтримка двох мобільних додатків:
    • Grundfos GO Remote - додаток для управління і настройки насоса. Воно забезпечує легке і просте управління всіма функціями насоса з екрану смартфона або планшета. З додатком GO Remote ви отримуєте миттєвий доступ до контролю стану насоса і налаштувань, таким як витрата, продуктивність насоса, історія помилок і щотижнева статистика роботи. Також програма надає прямий доступ до журналу аварійних сигналів і попереджень насоса, що робить пошук і усунення несправностей неймовірно простим.
    • Grundfos GO Balance - додаток для швидкої і простий балансування запірно-регулюючої арматури в системах опалення. Програма расcчітивает оптимальний витрата через кожен нагрівальний елемент системи опалення і дає рекомендації по налаштуванню запірно-регулюючих клапанів.
  2. AUTOADAPT тепер і для режиму «тепла підлога». Нові GRUNDFOS ALPHA3 оснащені трьома режимами управління AUTOADAPT: для роботи в контурі з радіаторами, для роботи в контурі з теплою підлогою і для роботи в суміщеному контурі. У режимі управління AUTOADAPT ALPHA3 аналізує навантаження на систему опалення та оптимізує свою роботу, щоб дотримати баланс між максимальним рівнем комфорту і мінімальним енергоспоживанням.
  3. Гідравлічна балансування без ALPHA Reader. Тепер немає необхідності купувати додатково модуль зв'язку - балансування системи опалення можна проводити за допомогою смартфона і додатки Grundfos GO Balance через Bluetooth.
  4. Точна настройка. За допомогою Grundfos GO Remote можна налаштувати розклад роботи насоса. Крім того, можна вручну вибрати криву пропорційного / постійного тиску або фіксованій швидкості з усього діапазону з кроком в 0,1 м або 1%.

ЯКИ ЩЕ ОСОБЛИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ МАЄ НОВА GRUNDFOS ALPHA3?

  • Висока енергоефективність. Завдяки вдосконаленому двигуну на постійних магнітах і поліпшеною гідравліки, середнє значення коефіцієнта енергоефективності (EEI) для нового покоління насосів ALPHA становить 0,15, що є найкращим показником в своєму роді.
  • Зниження витрат на паливо до 20%.
  • Функція нічного режиму.
  • Функція річного режиму.
  • Функція надійного запуску і підвищений пусковий момент.
  • Захист від «сухого» ходу.
  • Надійна конструкція насоса з електродвигуном на постійних магнітах.
  • Вбудований тепловий захист.
  • Легке підключення до мережі електроживлення завдяки спеціальному штекера ALPHA.
  • Інтегрований витратомір.
  • Журнал помилок і аварій. При виникненні аварійної ситуації насос відобразить на панелі управління і в мобільному додатку причину її виникнення.
  • Захист від блокування ротора. Насос не потребує ручного запуску після довгого простою.
  • Відображення фактичної споживаної потужності на панелі управління і в мобільному додатку, що дає можливість переконатися в коректності робочих параметрів насоса.
  • Захисний кожух в комплекті.
  • Розширений модельний ряд, типорозміри з напором до 8 м.
  • Гарантія - 5 років.

ЯКІ ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ ВИ ОТРИМУЄТЕ, КУПУЮЧИ NEW ALPHA3 У «ВІК-XXI»?

  1. Допомога в підборі оптимальної моделі.
  2. Консультаційна підтримка на етапі монтажу.
  3. Рекомендації по настройці і експлуатації.
  4. Навчання по балансуванню системи опалення за допомогою ALPHA3.
  5. Чесна ціна.
  6. Програма «Сервіс за 24 години» - наше ексклюзивне сервісну пропозицію, завдяки якому в разі поломки насоса, Вам достатньо буде зателефонувати за телефоном «гарячої лінії» нашого Сервісного центру та неполадки будуть усунені протягом 24 годин або ж насос буде замінений на новий.
  7. Участь в нашій бонусної програми для інсталяторів: купуй насоси GRUNDFOS -> отримуй бонуси на якісний інструмент KNIPEX, WERA, TAJIMA, PICA.
  8. Участь в акції «Перетвори покупку на винагороду»: купуй 5 насосів GRUNDFOS ALPHA і отримай фірмову толстовку GRUNDFOS.
  9. Офіційна гарантія 5 років.
  10. 100% оригінальний продукт.

Якщо у вас є які-небудь питання по новій ALPHA3 або іншого обладнання ГРУНДФОС, то наші фахівці завжди готові відповісти:
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI