Замовити дзвінок
Каталог товарів

Редуктор тиску Herz / Герц - простий, надійний, довговічний.

22.01.2019
Редуктор тиску Herz / Герц - простий, надійний, довговічний.

Доброго ранку друзі!

Таки да, сьогодні тільки вівторок і все життя попереду, а точніше ще 4 робочих дня. Ну а, у нас завжди в наявності є те, що допоможе знизити тиск робочих буднів - редуктор тиску.

Хто б що не говорив, редуктор тиску хоч і дрібниця, але дуже важлива. Без нього можна, але не потрібно. А без Редуктора тиску Herz 2682 / Герц ще більше не потрібно! За якістю він не поступається самим європейським конкурентам, а за ціною таки дуже навіть поступається. Він простий, надійний, якісний і відмінно справляється зі своїми функціями.

Редуктор Herz / Герц чудово захищає обладнання від високого тиску, знижує тиск на вході до встановленого рівня. Більш низький тиск виключає можливість пошкодження обладнання та знижує витрату води.

Для побутового застосування рекомендується встановити тиск на виході - 4 бари, що забезпечить тривалий термін служби обладнання. Показник тиску на виході відображається на шкалі манометра, який входить в комплект поставки. Редуктор тиску Герц оснащений фільтром з нержавіючої сталі з осередками 0,3 мм. Діапазон регулювання 1.0 - 6.0 бар, температура 0-40 ° С. Шкала манометра 0-10 бар. Компактне виконання, корпус з латуні, з'єднувальні патрубки із зовнішнім різьбленням від DN15 до DN50. Редуктор тиску Herz не вимагає спеціального технічного обслуговування.

Редуктор Герц - просте і надійне пристрій для захисту систем водопостачання та опалення.

Якщо вас цікавить найприємніша ціна на редуктор тиску Herz, то телефонуйте нам і ми вам таки зробимо приємно:

+38 (095) 289-17-59
+38 (095) 289-17-96
Одеса, вул. Балківська, 130а
https://vik-21.com.ua
https://t.me/vik21odessa
https://facebook.com/vik21.com.ua

Автор: Редакцiя ВIК-XXI