Замовити дзвінок
Каталог товарів

Grundfos Sololift2 / Грундфос СОЛОЛІФТ - найкраща каналізаційна насосна установка і наше власне World Record Egg.

16.01.2019
Grundfos Sololift2 / Грундфос СОЛОЛІФТ - найкраща каналізаційна насосна установка і наше власне World Record Egg.
Доброго ранку друзі!

За бортом середовище, а ми не змогли пройти повз всієї цієї яєчної галасу, бо у нас теж є своє «яйце», гідне неменшої популярності, ніж інстаграмовське. Таки да, ми про наш і ваш улюблений і неповторний Grundfos Sololift2 WC-3. Давайте всі разом залайкаем його за все хороше, що він робить для нас вже стільки років.

До речі, він відмінно справляється з яйцями! Вчора перевіряли! Але не намагайтеся повторити самостійно, а якщо раптом сильно захочете, то номер телефону нашої сервісної служби - 048 788-16-30.

ЩО ТАКЕ GRUNDFOS SOLOLIFT2?


Grundfos Sololift2 - найзручніша каналізаційна насосна установка з представлених на ринку. Вона призначена для перекачування господарсько-побутових стічних вод від тих приміщень в приватних будинках, від яких стічні води не можна направити в каналізацію самопливом. Завдяки експлуатаційної гнучкості Sololift2 переробка будинку стала легкою, як ніколи раніше. Завжди мріяли переробити горище в простору спальню для гостей з ванною кімнатою або перетворити вільну спальню в розкішний відкритий душ? Або може ви хочете перетворити забутий підвал в величезну кухню? А як щодо туалету для дітей в ігровій кімнаті на цокольному поверсі? Хоч би яка була задача, з Grundfos Sololift2 все можливо. Установка Грундфос СОЛОЛІФТ 2 поєднує в собі інновації та сучасний комфорт. Вона унікальна за продуктивністю і експлуатаційної адаптованості.

https://vik-21.com.ua/ua/catalog/bytovye_kanalizatsionnye_ustanovki/

ПРИ ЧОМУ ТУТ ЯЙЦЯ?


Позавчора інтернет заповнили новини про те, що фото звичайного яйця стало найпопулярнішим в історії Instagram. Фотографія курячого яйця була опублікована в інстаграме world_record_egg 4 січня 2019 року. Автор аккаунта запропонував передплатникам встановити новий світовий рекорд по лайкам, який на той момент утримувала фотографія з інстаграма американської моделі Кайлі Дженнер Сторми. Фото її дочки, опубліковане 7 лютого 2018 року, набрало 18,4 млн лайків.

До ранку 13 січня біля знімка яйця було вже 9 млн лайків, а протягом наступних 10 годин це число подвоїлося. За приблизними розрахунками, фото яйця лайкали по 1 млн разів на годину. За цей час на world_record_egg підписалися 2,5 мільйона чоловік.

На даний момент фото зібрало більше 44 млн лайків! Кількість передплатників - 6,6 млн осіб.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI