Замовити дзвінок
Каталог товарів

Як заощадити час з циркуляційним насосом Grundfos Comfort?

30.10.2018
Як заощадити час з циркуляційним насосом Grundfos Comfort?
Час так летить, так летить ... Але ж час - найцінніший ресурс! Його не купиш, не отримаєш в подарунок і таки не знайдеш. Але ось втратити його можна, причому дарма! Наприклад, ми втрачаємо його марно, чекаючи, коли з крана гарячої води нарешті таки поллється гаряча вода. Напевно, ніхто ніколи не замислювався скільки часу ми витрачаємо на ось це ось некошерне очікування. А ми з ранку раніше задумалися і порахували:

9 ГОДИН НА РІК!

Так-так, а цього цілком би вистачило, щоб, нарешті, виспатися, хоча б раз на рік.

Загалом, якщо вам весь час не вистачає часу, то починайте його економити. А допоможуть в цьому циркуляційні насоси для гарячого водопостачання Grundfos COMFORT. Вони не тільки якісні, надійні, зручні, практичні, безпечні і комфортні, але й економічні. Насоси COMFORT просто шикарно економлять і гроші, і час. До речі, в очікуванні подачі води комфортної температури в душі або кранах, сім'я з трьох чоловік в середньому щорічно витрачає близько 16000 літрів води і вельми відчутне кількість електроенергії.

Що таке насоси Grundfos COMFORT?


Циркуляційні насоси для систем гарячого водопостачання COMFORT призначені для забезпечення циркуляції гарячої питної води через бойлер в будинках і котеджах. Завдяки насосів COMFORT вода з-під крана завжди може бути гарячою.

Насоси COMFORT практично безшумні і споживають енергію всього до 7 Вт. Це стало можливо завдяки оновленій конструкції і енергоефективного двигуну з постійними магнітами. У сукупності з інтелектуальною функцією AUTOADAPT, ці нововведення задають нові стандарти енергоефективної рециркуляції гарячої води в приватних будинках. У порівнянні зі звичайними насосами, що працюють на одній швидкості, скорочення витрат може досягати до 96%. Більш того, економія теплової енергії може становити до 48%.

Доступні моделі:


https://vik-21.com.ua/ua/catalog/tsirkulyatsionnye_nasosy_dlya_gvs/

1. Циркуляційний насос Grundfos COMFORT 15-14 B PM — завжди включений і працює безперервно, забезпечуючи циркуляцію гарячої води.

2. Циркуляційний насос Grundfos COMFORT 15-14 BX PM — в комплект з насосом входять зворотний і отсечной клапани. Працює як і попередній варіант тільки в постійному режимі.

3. Циркуляційний насос Grundfos COMFORT 15-14 BA PM — працює в 3-х режимах: постійний режим, режим контролю температури, AUTOADAPT.

4. Циркуляційний насос Grundfos COMFORT 15-14 BXA PM — в комплект з насосом входять зворотний і отсечной клапани. Доступні 3 режими роботи: постійний режим, режим контролю температури, AUTOADAPT.

Що таке режим контролю?


Насос вмикається і вимикається, підтримуючи температуру води гарячої. Значення підтримуваної температури визначається внутрішнім алгоритмом. Насос використовує внутрішній датчик температури.

Що таке AUTOADAPT?


Ця унікальна функція, розроблена інженерами данського концерну GRUNDFOS. Її головна особливість в тому, що електронний блок насоса запам'ятовує графік споживання гарячої води проживають в будинку людей і будує роботу на його основі.

Як це працює на практиці? Після монтажу - насос повинен бути встановлений на трубі зворотної подачі, а зовнішній датчик температури на трубі подачі гарячої води - пристрій два тижні працює в температурному режимі. За цей час фіксуються всі події, що відбуваються з кранами. А саме, скільки разів на добу, і в який час були задіяні точки водорозбору. Будь то періодичність споживання гарячої води в будні дні, або як споживачі використовують гарячу воду в суботу та неділю. Після закінчення цього часу отримана інформація аналізується. З огляду на всі можливі нюанси, електроніка визначає оптимальну модель роботи. Надалі насос починає роботу за 15 хвилин до можливого відкриття крана. Тобто, насос включається лише тоді, коли це дійсно необхідно і забезпечує миттєву подачу гарячої води. Таким чином, досягається реальна економія енергоресурсів, грошових коштів і, звичайно ж, часу.

І таки да, не дарма кажуть, що покупку насосів Grundfos скоріше варто розглядати як вдалу інвестицію, яка незабаром себе окупить. До насосів COMFORT це відноситься повною мірою.

facebook.com/vik21.com.ua
https://t.me/vik21odessa

Автор: Редакцiя ВIК-XXI