Замовити дзвінок
Каталог товарів

Стань Чемпіоном Grundfos! Сьогодні останній день Відбіркового туру в Одесі.

10.10.2018
Стань Чемпіоном Grundfos! Сьогодні останній день Відбіркового туру в Одесі.
154 секунди - це багато чи мало?

А адже саме такий результат вчора показав Роман Летнянка на відборі Чемпіонату з монтажу насосного обладнання Grundfos в Одесі. Але багато це чи мало залежить від інших учасників. І нехай цей результат не буде зараховуватися, зате тепер учасники знають до чого прагнути.

До речі, якщо ви ще не в курсі, то на відбір усього одне завдання - провести балансування системи опалення за допомогою насоса Alpha3 і додатки Grundfos GO Balance. І це завдання настільки просте, що займе всього кілька хвилин вашого часу.

Всього кілька хвилин і ти - Чемпіон України!

І таки да, той, хто покаже кращий результат в Одесі отримає циркуляційний насос Alpha1 L. А той, хто покаже кращий результат по Україні представлятиме Україну на Grundfos Installer Championship 2019 у Франкфурті.

Так що, хто вчора хотів, але не встиг - чекаємо сьогодні з 13:00 до 15:00. Може саме ти станеш новим чемпіоном, адже одеські монтажники - найкращі! Приходь, не прогав свій шанс.

І так, нагадуємо, фірмовий трейлер # Грундфос сьогодні теж чекає, з 10:00 до 15:00 і дозволяє помацати і протести найсучасніші насоси Grundfos.

Ну ось ми все і сказали. І не кажіть потім, що ми не говорили!

P.S. А пам'ятаєте ми проводили семінар по балансуванню? Адже всі ті, хто тоді був присутній, навчилися проводити балансування за допомогою Alpha3 і додатки GO Balance всього за кілька хвилин. Так Так. Ну а, якщо тебе у нас тоді не було, приходь сьогодні і ми проведемо короткий інструктаж перед Відбором. Все зрозумілим є й навчимо.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI