Замовити дзвінок
Каталог товарів

Викрутки Wera Kraftform Plus завжди у нас на складі

13.11.2018
Викрутки Wera Kraftform Plus завжди у нас на складі
Гутен морген, друзі!

І як вам наша Віра? Ні, ми не про нашу віру в людство, і не про нашого бухгалтера Віру, і навіть не про алое-вера. Ми про викрутки. Так Так. Тому що:

WERA - ЦЕ ВИКРУТКИ. ВИКРУТКИ - ЦЕ WERA.

І це не просто викрутки, а викрутки про яких ходять легенди. І ці легендарні викрутки завжди у нас в наявності. Або майже завжди ... адже вони розлітаються як гарячі пиріжки на Привозі. Особливо викрутки WERA KRAFTFORM PLUS серії 300.

І що ж робить їх такими фільдеперсові? Ми не будемо за них багато говорити, вони і самі шикарно все за себе розповідають (приходите послухайте). Розповімо про головне:

1. Викрутки Wera - вибір справжніх професіоналів.

2. Рукоятка Kraftform Plus - 100% анатомічна форма, созданая за зліпком від руки для комфортної роботи без появи на руках мозолів і пухирів. При чому рукоятки викруток виготовляються з декількох матеріалів з різними властивостями. Для середньої частини використовується стійкий пластик, який міцно утримує робочий кінець навіть при високих навантаженнях. Для кольорових ділянок застосовується більш м'який матеріал, який має високий ступінь тертя і забезпечує передачу великих зусиль. Зони з більш твердими поверхнями перешкоджають прилипанню ручки до долоні, це дозволяє швидко перехоплювати викрутку в руці.

3. Наконечник Lasertip забезпечує надійний контакт з головкою гвинта і запобігає вислизання викрутки. В викрутки Wera наконечник Lasertip оброблений лазером до мікроскопічної шорсткості. Така шорстка поверхня буквально "врізається" в головку гвинта. Про випадковому сковзанню викрутки можна забути. Крім того, Lasertip зменшує необхідне зусилля притиску і підвищує передачу зусилля. Загвинчування стає більш безпечним і зручним.

4. Наконечник Black Point відмінно захищає від корозії і забезпечує точну роботу, а складна технологія гарту і можливості для покращення якості литва гарантують довгий термін служби викрутки.

5. Маркування на ручці за розміром викрутки полегшує пошук в сумці з інструментами і на робочому місці.

6. Шестигранний край ручки захищає від надокучливого перекочування інструменту на робочому місці.

7. Викрутки забезпечені ідентифікаторами інструментів "Take it easy" - колірне кодування профілю наконечника і маркування розміру на ручці викрутки.

Таки да, жити з вірою або жити без віри - вибір кожного, але з WERA KRAFTFORM PLUS жити приємніше, а працювати ще приємніше, адже що може бути краще, ніж крутити гвинти без мозолів ?!

Автор: Редакцiя ВIК-XXI