Замовити дзвінок
Каталог товарів

Програма «Сервіс за 24 години»: ремонт побутового насоса Grundfos всього за добу

04.03.2021
Програма «Сервіс за 24 години»: ремонт побутового насоса Grundfos всього за добу
Як казав старий кравець Юхим Мойсейович: «Вам швидко або шоб рукава однакові?». А якщо вірити інтернету, то швидко і якісно - це завжди дорого. Так ось фахівці нашого Сервісного центру GRUNDFOS роблять все швидко, якісно і ... безкоштовно. Так-так, якщо ваш випадок буде визнаний гарантійним, то всі роботи будуть проведені абсолютно безкоштовно, при чому лише за 24 години. Звертаючись до нас з питань ремонту побутового насосного обладнання GRUNDFOS ви автоматично стаєте учасником нашої ексклюзивної програми «Сервіс за 24 години».

ЩО ТАКЕ «СЕРВІС ЗА 24 ГОДИНИ»?

Унікальна сервісна пропозиція на ринку насосного обладнання України від Сервісного центру «ВІК-XXI», яка дає додаткові переваги покупцям насосів ГРУНДФОС, наприклад, ремонт насоса всього за 24 години. Пропозиція діє на території всієї України. Навіть якщо ви перебуваєте не в Одесі, то просто відправте обладнання нам будь-яким перевізником. Ми за добу проведемо діагностику і ремонт, після чого відправимо вам. До речі, зворотню відправку оплачуємо ми.

ЯКІ НАСОСИ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ?

Побутові насоси для приватних будинків: SOLOLIFT2, UPS, UPA, COMFORT 15-14, ALPHA2, ALPHA2 L, ALPHA1 L, ALPHA3, SCALA2, SCALA1, MQ, JP, SB, SBA, UNILIFT KP, UNILIFT CC, KPC, CONLIFT.


ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

У разі поломки насоса вам достатньо зателефонувати за телефоном «гарячої лінії» і залишити заявку. Адміністратор нашого Сервісного центру ГРУНДФОС відповість на всі питання, розповість про подальші дії і буде вас супроводжувати на всіх етапах. Ви можете відправити нам обладнання будь-яким перевізником, привезти самостійно або викликати сервісного інженера на об'єкт.

ЯК ОПЛАЧУЄТЬСЯ РЕМОНТ НАСОСІВ GRUNDFOS ЗА ПРОГРАМОЮ?

Якщо випадок гарантійний, то всі роботи будуть проведені абсолютно безкоштовно. При цьому, якщо ми не зможемо відремонтувати насос за 24 години, то насос буде замінено НА НОВИЙ. Якщо ж поломка сталася з вини користувача, то послуги з діагностики та ремонту насоса оплачуються згідно тарифів Сервісного центру.

Телефони «гарячої лінії»:
+38 067 788-16-30
+38 099 788-16-30


——————————
Компанія «ВИК-XXI»
Офіційний дилер Grundfos
Авторизований сервісний партнер Grundfos
Одеса, вул. Балківська, 130 а
+38 (048) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI