Замовити дзвінок
Каталог товарів

Нова GRUNDFOS SCALA1 - гідна наступниця MQ. У чому їх відмінності?

23.02.2021
Нова GRUNDFOS SCALA1 - гідна наступниця MQ. У чому їх відмінності?
Ви ж уже знаєте, що GRUNDFOS SCALA1 - гідна наступниця MQ - вже в наявності? Не встигнувши з'явитися у нас на складі, ця насосна установка вже стала бестселером. А все тому що SCALA1 — це не просто насос. Вона об'єднала в собі все найкраще від насосної станції MQ і вбудований інтелект з просунутими можливостями. Ми вже не раз розповідали якими перевагами володіє ця новинка. Сьогодні розповімо про те, чим вона відрізняється від легендарної MQ.

ЩО Є В НОВІЙ SCALA1, ЧОГО НЕМАЄ У MQ?

  1. Вбудований Bluetooth для управління і контролю параметрів за допомогою мобільного додатку Grundfos Go Remote.
  2. Розширений модельний ряд з максимальною витратою до 7,4 м³/ч.
  3. Можливість підключення зовнішнього пристрою управління, наприклад, поплавкового вимикача, реле тиску або температури.
  4. Можливість відключення або часткового відключення вбудованого ежектора.
  5. Можливістю об'єднання двох насосів і створення здвоєний насосної станції. Для цього потрібно придбати спеціальний комплект аксесуарів, що складається з плити-основи, двох трубних колекторів з запірними кранами, а також з'єднувального кабелю для взаємодії установок між собою. Система з двох насосів застосовується у випадках, коли потрібна велика витрата води або необхідна наявність резервного насоса.
  6. Клас зовнішньої захисту IPx4D (бризки води у всіх напрямках), що дозволяє встановлювати Грундфос Scala1 як всередині приміщення, так і на вулиці без додаткового корпусу.
  7. Низький рівень шуму – до 55 дБ(А). У MQ — до 70 дБ(А).
  8. Зручна і інтуїтивно-зрозуміла панель управління, на якій розташовані: індикатор стану Grundfos Eye, кнопка пуску / зупинки насоса, індикатор зупинки насоса, кнопка і індикатор bluetooth-з'єднання Grundfos Go Remote, три світлодіодні індикатори аварій - витоку в системі, «сухого ходу» і перевищення максимального часу роботи, кнопка скидання аварійних сигналів.
  9. Вбудована ручка для перенесення дає можливість & nbsp; як мобільного, так і стаціонарного використання.
  10. Функція календаря, завдяки якій можна налаштовувати графік роботи насоса.
  11. Функція автосброса помилок, яка дозволяє установці автоматично перевіряти робочі умови і повертатися до робочого режиму. Після того як робочі умови повернуться до нормальних, індикація аварійного режиму буде скинута автоматично.
  12. Функція антициклічності. У разі невеликої течі в системі або за умови, що кран не був закритий повністю, пристрій буде періодично запускати і зупиняти насос. Щоб уникнути циклічності функція антициклічності зупинить насос і зареєструє аварію.
  13. Захист від перевищення максимального часу роботи. Ця функція цього насоса Грундфос є таймер, який вимикає насос після його безперервної роботи протягом певного часу.

Хочете дізнатися більше про GRUNDFOS SCALA1 — запитайте у наших менеджерів: +38 (099) 788-16-30.

Оформити замовлення

Автор: Редакцiя ВIК-XXI