Замовити дзвінок
Каталог товарів

Новини - Сторiнка №17

19.02.2017

Презентація Scala2 Grundfos і Alpha3 Grundfos в Одесі

Запрошуємо вас на презентацію побутової насосної станції GRUNDFOS SCALA2 і циркуляційного насоса ALPHA3 GRUNDFOS, яка відбудеться 22 лютого 2017 року.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

08.02.2017

Scala2 Grundfos вже в Україні. Приймаємо попередні замовлення.

2 лютого 2017 року в Києві відбулося довгоочікуване захід - презентація автоматичної насосної установки Scala2. Тепер ця новинка компанії Grundfos (Грундфос) доступна і для українського ринку.

Старт продажів в Україні з 1 березня. Поспішайте зробити попереднє замовлення, так як кількість обмежена. Щоб замовити Grundfos Scala2 3-45 Ви можете оформити замовлення на нашому сайті або зателефонувати нам. Ми завжди готові відповісти на всі питання.

Якщо ви шукаєте насосне обладнання, яке вирішить проблему водопостачання та безперебійного тиску води у Вашому домі, то Grundfos Scala2- саме те, що Вам потрібно. Це ідеальне рішення для систем водопостачання приватних будинків, яке не має аналогів. Установка Scala2 забезпечить постійний натиск води, навіть якщо використовується кілька точок водорозбору одночасно. Інноваційна електронна система миттєво реагує на будь-які коливання в тиску і змушує збільшувати або зменшувати швидкість обертання валу насоса.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

07.02.2017

Насоси NS - нове рішення Grundfos для іригаційних і поливальних систем

У лютому 2017 року компанія Grundfos (Грундфос) випускає на ринок нову серію NS для систем іригації і поливу. Насоси покликані вирішити одну з головних проблем в галузі водопостачання фермерських господарств: створення підвищеного тиску при влаштуванні поливу через розпилювальні головки. Устаткування забезпечує натиск до 62 м і витрата до 39 м3 / год, чого вистачить для забезпечення водою майже 1 га землі.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

11.01.2017

Концерн Grundfos - офіційний спонсор чемпіонату світу з гандболу серед чоловіків

Концерн Grundfos став офіційним спонсором чемпіонату світу з гандболу серед чоловіків, який проходить з 11 по 29 січня 2017 року у Франції.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

31.12.2016

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Нелегкий 2016 рік йде і це не може не радувати. Попереду нас чекає новий рік, який обов'язково буде краще, легше, цікавіше, веселіше, щасливішим. Ми віримо, що так і буде. І щиро хочемо побажати вам, щоб новий 2017 став для вас саме таким, яким би ви хотіли його бачити.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

16.12.2016

Grundfos - технологічний лідер галузі

Новим електродвигунів MGE виробництва Grundfos присвоєно найвищий клас ефективності IE5. Завдяки новітнім мікропроцесорним складовим синхронного електродвигуна MGE на постійних магнітах і високоефективному перетворювача частоти, параметри енергоспоживання двигунів MGE перевершили стандарти IE4 і тепер отримали маркування IE5 - максимальний рівень енергоефективності електродвигунів. Згідно експертної оцінки ці двигуни Грундфос очолять рейтинг енергоефективного обладнання в своєму класі.

Насоси Grundfos (Грундфос) - насоси # 1 в світі.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

09.12.2016

Запірно-регулююча арматура Herz і Fado - незамінні дрібниці для комфорту і безпеки

Щастя в дрібницях ...
Запірно-регулююча арматура для опалення - незамінна дрібниця, яка безпосередньо впливає на роботу всієї циркуляційної системи.
Якщо для Вас щастя - тепло і затишок в домі, то вибору запірної і регулюючої арматури приділіть особливу увагу. Ми з радістю в цьому допоможемо;)
У нас завжди в наявності інженерна сантехніка Fado і запірно-регулююча арматура Herz.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

26.10.2016

Циркуляційні насоси Grundfos: разом тепліше

Циркуляційні насоси Грундфос - вершина якості. Ми сміливо можемо стверджувати, що це найкращі насоси для опалення, які прослужать Вам дуже довго. Прекрасні технічні характеристики, високоякісні матеріали, енергоефективність, простота експлуатації, широкий модельний ряд

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

17.10.2016

Акція! Grundfos UPS 25-40 180 і UPS 25-60 180 за спеціальними цінами

Спеціальні ціни на циркуляційні насоси Grundfos UPS Duopack: UPS 25-40 180 (99115461) - 1499 грн UPS 25-60 180 (99115462) - 1599 грн

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

29.09.2016

Продукція Herz доступна до замовлення

Тепер Ви завжди зможете купити у нас продукцію провідного європейського виробника арматури, труб, фітингів, що регулюють і балансувальних клапанів для монтажу в системах опалення, водопостачання та холодопостачання, котельні техніки, теплових пунктів. Вся продукція Герц проводиться в межах Європейського Союзу і відповідає європейським стандартам якості.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI

26.08.2016

Насоси Wetron (Ветрон) вже на складі

Насоси Wetron - ідеальне рішення для тих, хто цінує якість і низьку ціну. Широкий модельний ряд дозволяє знайти саме те, що потрібно. Асортимент насосного обладнання Wetron (Ветрон) включає циркуляційні насоси, поверхневі вехревие насоси, поверхневі відцентрові насоси, відцентрові насоси для зважених, станції водопостачання і каналізаційні насоси.

Детальнiше...

Автор: Редакцiя ВIК-XXI