Замовити дзвінок
Каталог товарів

26.08.2016
Насоси Wetron (Ветрон) вже на складі
Насоси Wetron - ідеальне рішення для тих, хто цінує якість і низьку ціну. Широкий модельний ряд дозволяє знайти саме те, що потрібно. Асортимент насосного обладнання Wetron (Ветрон) включає циркуляційні насоси, поверхневі вихрові насоси, поверхневі відцентрові насоси, відцентрові насоси для зважених, станції водопостачання і каналізаційні насоси.

Якщо Ви шукаєте надійний, але недорогий насос, то дуже рекомендуємо звернути увагу на насоси Wetron. Купити з офіційною гарантією будь-насос цього бренду, а також насоси Grundfos, Leo, Aquatica, Dongyin Ви можете просто зателефонувавши нам. Наші фахівці допоможуть підібрати правильний насос. До того ж, у нас завжди діють різні акції і спеціальні пропозиції на насосне обладнання та запірну арматуру Fado, Herz.

Насоси Wetron (Ветрон) в Одесі

Якщо Ви шукаєте насоси Ветрон в Одесі, то запрошуємо Вас до нас в офіс. В наявності і під замовлення весь модельний ряд TM Wetron. Купуючи цей китайський насос у нас Ви можете бути впевнені в його якості, тому що купуєте його в офіційного дистриб'ютора з офіційною гарантією. У разі необхідності наш сервісний центр Wetron (Ветрон) до Ваших послуг.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI