Замовити дзвінок
Каталог товарів

Насоси NS - нове рішення Grundfos для іригаційних і поливальних систем

07.02.2017
Насоси NS - нове рішення Grundfos для іригаційних і поливальних систем
У лютому 2017 року компанія Grundfos (Грундфос) випускає на ринок нову серію NS для систем іригації і поливу. Насоси покликані вирішити одну з головних проблем в галузі водопостачання фермерських господарств: створення підвищеного тиску при влаштуванні поливу через розпилювальні головки. Устаткування забезпечує натиск до 62 м і витрата до 39 м3 / год, чого вистачить для забезпечення водою майже 1 га землі.

Спринклерні установки дуже популярні в Ізраїлі, де вони використовуються на порівняно невеликих сільськогосподарських ділянках для поливу картоплі, капусти, зелених культур та моркви.

Насоси NS Grundfos спроектовані для тривалої і безперебійної експлуатації навіть в найскладніших умовах. В однофазних моделях вбудовані теплове реле захисту і конденсатор, а також в комплектацію входить кабель 1,5 м з вилкою SCHUKO. Додатково сприяють надійності і довговічності ротор і змащені кулькові підшипники. Це насосне обладнання Грундфос здатне перекачувати рідини з температурою від 0 до +35 0С. Номінальна потужність P1 насосів від 0,65 до 4,55 кВт, витрата - до 39 м3 / год, напір - до 62 м, робочий тиск - 6 і 8 бар. У лінійці доступні моделі з одним і двома робочими колесами в конструкції.

Бажаєте купити насос Грундфос? Телефонуйте нам! Широкий асортимент насосного обладнання Grundfos завжди на складі.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI