Замовити дзвінок
Каталог товарів

Нові автоматичні комплектні установки водопостачання JPA PT Grundfos вже скоро на нашому складі

24.02.2017
Нові автоматичні комплектні установки водопостачання JPA PT Grundfos вже скоро на нашому складі
Березень обіцяє бути багатим на новинки для водопостачання. Якщо Ви думаєте, що Scala2 Grundfos - єдина нова установка для водопостачання від Grundfos (Грундфос), то поспішаємо Вас порадувати. Для власників заміських будинків концерн випустив нову автоматичну насосну установку JPA PT, яка вже скоро буде доступна для українського ринку. Вона призначена для перекачування води з колодязів, свердловин і накопичувальних резервуарів, тому ідеально підійде для виконання самих різних завдань: водопостачання в приватних будинках, підвищення тиску в існуючих системах водопостачання, поливу саду і городу.

Безсумнівною перевагою насосної станції Grundfos JPA PT є те, що вона повністю укомплектована всім необхідним. Вона не вимагає покупки і підключення додаткових пристроїв і готова до експлуатації відразу ж після монтажу. До складу установки Грундфос JPA PT входять насос, гидробак, реле тиску, манометр і кабель зі штекером. Також всі моделі оснащені ежектором, завдяки якому вони піднімають воду з глибини 8 м.

JPA PT Grundfos (Грундфос) зручна в експлуатації. Реле тиску, що входить в комплект, забезпечує автоматичну роботу насосної установки. Станція водопостачання включається автоматично, коли починається водоразбор і вимикається автоматично при його припинення. Наявність в комплекті гидробака дозволяє обмежити частоту включення насоса і компенсувати тиск при відкритому крані, а значить і зменшити ймовірність гідроудару.

Насосні станції Grundfos JPA PT - надійні установки з самовсмоктуючий здатністю до 8 м, які, до того ж, дуже прості і зручні у використанні.

Вже скоро в нашому інтернет-магазині можна буде придбати JPA PT найпопулярніших моделей: Grundfos JPA 4-47 PT і Grundfos JPA 4-54 PT. Слідкуйте за нашими новинами.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI