Замовити дзвінок
Каталог товарів

15 важливих фактів про циркуляційний насос Grundfos Alpha2 (Грундфос Альфа 2)

04.12.2018
15 важливих фактів про циркуляційний насос Grundfos Alpha2 (Грундфос Альфа 2)
15 ФАКТІВ ПРО GRUNDFOS ALPHA2 NEW,
які переконають будь-якого в тому, що цей циркуляційний насос “the best of the best”:

  1. Оснащений функцією балансування системи опалення, яка раніше була доступна тільки в Grundfos Alpha3. Тепер з Alpha2 здійснити гідравлічну балансування системи можна дуже швидко і легко.
  2. Допомагає значно скоротити витрати на опалення (до 20%).
  3. Володіє безкомпромісної енергоефективністю - завдяки поліпшеному двигуну і гідравліки насос Alpha2 Grundfos / Грундфос є найефективнішим на ринку в своєму класі за даними тестів VDE.
  4. Має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і управління одним натисканням, що дозволяє швидко вибрати будь-який з 12 режимів: 3 режими фіксованій швидкості, 3 режими пропорційного тиску, 3 режиму постійного тиску, режим AUTOADAPT, літній режим, нічний режим.
  5. Захист від сухого ходу - вбудована активний захист гарантує включення насоса виключно за наявності води, забезпечуючи тим самим тривалий термін безвідмовної експлуатації насоса.
  6. Не треба настроювання - AUTOADAPT автоматично знаходить оптимальну робочу точку для максимального комфорту. Цей циркуляційний насос Грундфос все зробить за вас.
  7. Захист від блокування ротора - функція автоматичної деблокування вала знижує необхідність проведення позапланового обслуговування.
  8. Володіє поліпшеними пусковими характеристиками - тепер навіть у разі тривалого простою насоса не потрібно ніякого додаткового втручання для пуску насоса. Якщо цей насос для опалення Грундфос «закисне», то за рахунок збільшеного пускового моменту Alpha2 Grundfos / Грундфос і вібрації ротора при старті насоса будь відкладення будуть руйнуватися.
  9. Має захист від намагнічених частинок - керамічний вал гарантує захист від намагнічених частинок, що знаходяться в рідині, що перекачується, що запобігає можливості їх відкладення в критично важливих зонах насоса.
  10. Легко монтується і підключається - адаптер Alpha від Грундфос робить підключення до мережі швидким і простим.
  11. Режим «Літо» - дозволяє запобігти утворенню відкладень протягом тривалого простою системи, тим самим збільшуючи термін служби насоса і системи в цілому. При використанні цього режиму в літній період насос Alpha2 буде щодня здійснювати промивку системи на мінімальній швидкості протягом двох хвилин.
  12. Доступна ціна - ціна дійсно доступна для насоса настільки високої якості, енергоефективності та функціоналу.
  13. Наявність теплоізоляційного кожуха - захисний кожух циркуляційного насоса Альфа 2 Грундфос знижує тепловтрати системи, тим самим, зменшуючи витрати на електроенергію, а також запобігає можливість отримання опіку про корпус насоса.
  14. Функція нічного режиму - автоматично знижує напір насоса при переході котла в економічний режим.
  15. Конструкція насоса Alpha 2 Grundfos / Грундфос стійка до корозії і конденсату - катафорезного покриття і покращена конструкція для відведення конденсату від клемних блоку дозволяють Alpha2 перекачувати рідину з температурою від + 2 ° C при будь-якій температурі навколишнього середовища і будь-якої вологості.
Про те, які ще переваги має циркуляційний насос Grundfos Alpha2 (Грундфос Альфа 2) читайте в нашому огляді:
https://vik-21.com.ua/ua/reviews/grundfos_alpha2_new_prostaya_i_bystraya_gidravlicheskaya_balansirovka_sistemy_otopleniya/

Автор: Редакцiя ВIК-XXI