Замовити дзвінок
Каталог товарів

Uponor Smatrix Pulse - проста і зручна система автоматики для опалення / охолодження

20.01.2021
Uponor Smatrix Pulse - проста і зручна система автоматики для опалення / охолодження
З справжньою зимою, друзі!

Все-таки у зими є один мінус. Мінус двадцять;) В таку погоду особливо хочеться тепла, затишку і комфорту. Ось тому сьогодні ми і розповімо про UPONOR SMATRIX PULSE — систему автоматики, яка точно знає як зробити будь-який будинок комфортним і затишним, при чому як взимку, так і влітку.

ЩО ТАКЕ UPONOR SMATRIX PULSE?

SMATRIX PULSE — проста і зручна система автоматики для інтелектуального контролю та управління системами опалення / охолодження, з можливістю повного підключення до функцій розумного будинку. Вона дозволить заощадити час, зусилля і кошти, а також поліпшить мікроклімат в будинку. Система повністю інтегрується з програмами розумного будинку Alexa Smart Home або Google Home, що максимально спрощує управління. Вся сім'я зможе легко керувати підлоговим опаленням UPONOR для настройки комфортної температури в приміщенні.

ЯКІ ПЕРЕВАГИ У СИСТЕМИ UPONOR SMATRIX PULSE?

  1. Простота встановлення.
  2. Простота управління.
  3. Особистий комфорт.
  4. Високий рівень безпеки.
  5. Енергоефективність.

ЩО ВХОДИТЬ ДО СИСТЕМИ UPONOR SMATRIX PULSE?

ЩО НА ФОТО?

Невід'ємний елемент системи Uponor Smatrix Pulse — термостат Uponor Smatrix Style. Цей чутливий термогігрометр безперервно відстежує робочу температуру і вологість, тим самим сприяючи підтримці комфортного мікроклімату і скорочуючи витрати на теплову енергію. Головною особливістю термостата Uponor Smatrix Style є надточні датчики, які оцінюють не тільки температуру повітря, але і температуру теплового випромінювання, тому здатні більш точно визначити рівень теплового комфорту. Термостат випускається в двох варіантах: білому і чорному. Його можна встановити на будь-якій стіні приміщення. З системою управління Smatrix він зв'язується за допомогою бездротового з'єднання. Термостат Uponor Smatrix Style оптимально вписується в дизайн будь-якого інтер'єру, так як може бути практично приховано в стіні - як звичайний вимикач світла.

ДЕ КУПИТИ?

Всі елементи системи доступні до покупки на нашому сайті, а наші фахівці завжди готові допомогти, як на етапі підбору, так і монтажу:
—> Система управління мікрокліматом Uponor Smatrix Pulse

Компанія «ВИК-XXI»
Офіційний дистриб'ютор UPONOR
Одеса, вул. Балківська, 130 а
https://vik-21.com.ua
https://www.facebook.com/vik21.com.ua/
https://instagram.com/vik21.com.ua
https://t.me/vik21odessa
+38 (048) 788-16-30
+38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI