Замовити дзвінок
Каталог товарів

Центрування валів консольних насосів в Одесі: Grundfos, Wilo, DAB, KSB

09.02.2021
Центрування валів консольних насосів в Одесі: Grundfos, Wilo, DAB, KSB

Де немає конкуренції - немає прогресу. Але конкуренція повинна бути здоровою. Чи згодні? Ось і ми згодні, тому коли конкурентам потрібна допомога - ми завжди готові прийти на виручку. Особливо тоді, коли знаємо, що крім нас ніхто не зможе. Про що це ми? А це ми про зроблений нещодавно ремонт консольного насоса Wilo.

Фахівцями нашого сервісного центру була виконана заміна підшипників на валу електродвигуна і насосної частини, комплекту ущільнення вала і гумових прокладок напівмуфти. "Ну і що?" - запитаєте ви. А то, що після проведеного ремонту була здійснена регулювання взаємного положення насоса і електродвигуна за допомогою лазерного центровщіка з використанням оригінальних пластин SKF.

Дана процедура називається центрування (юстирування, вирівнювання). Від її правильності багато в чому залежить те, як і скільки буде працювати насос. І в Одесі ми майже єдині, хто надає цю послугу. Якщо ви шукаєте центрування валів консольних насосів Grundfos, Wilo, DAB і KSB, тоді вам до нас. Наші фахівці зроблять все швидко і якісно.

Дізнатися більше про послугу ви можете тут.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI